bu taraftar beni hasta ediyor!!vahit hocayla 5 yillik sözlesme yapilmali takim küme düsse bile vahit hocadan vazgeçilmemeli!!tekrar ediyorum vahit haca aranan kan gibidir huyu suyu bize benzemektedir..vahit hacayi bulan da beyenmeyenlere söylüyorum basiniza vahit haca kadar tas yagsin emi....benimde teknik direktör adayim...morinyo....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hocamiz: "Kendimi yalniz hissediyorum"
Daraltma
X
-
bu adamin fransada yaptigi açiklamalr insallah bi anlik hatasidr bence trabzonspor a gelen en kaliteli yabaci teknik adamdr ve sonuna kadr savunulmalidr.yönetimin ilk önce onun yerini saglamlastirmasi lazim.taraftarin da onu bagrina basmasi lazim.adam ts de taslari yavas yavas yerine oturtuo .aktug yönetiminin giderayak yaptii en aklibasinda istir.....[img]smileys/smiley32.gif[/img]
derince kazin kuyusun inim inim inlesin kefen dikmeye ignesin verenin de avradini...
Yorum
-
resimlerinden belli garip garip bakiyor içim aciyor ne zaman adamin bir fotosunu görsem [img]smileys/smiley4.gif[/img], yabanci kültür içinde yasayinca insan kendini yalniz hissedebilir, dogaldir, bi kaç maç üstüste kazansin, ondan sonra geçer yalnizligi...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
Yorum
-
http://www.missworld.tv/
beyensin alsin yeterki kendini yanliz hissetmesin [img]smileys/smiley2.gif[/img]İnsan ol evlat!
Yorum
-
Asla Vahid hocamin gitmesini istemiyorum bunu her zaman tekrarliyicam!!! Bence, ona destek olalim.Ben ona ikinci mektübumu yazdim daima yaninda oldugumuzu ifade ediyorum...Inanilmaz derecede fanatigi oldum çünkü mükemmel konusuyor,dogrulari söylüyor, neden bazilari hocayi sevmiyor anlamiyorum, futbolcular oynamiyorsa adam ne yapsin? Ben,Vahid hoca kalirsa seneye sampiyonluk yasiyicagimiza inaniyorum!!! Lütfen hocamizin gitmemesi için ne gerekiyorsa yapalim!..VAHID hocam sana hayranim...TRABZONSPORUM senin için ölürüm!!!!!!!!!!!!!!Trabzonspor'um senin için ölürüm!..
Yorum
-
artik yalniz degil..iki tane daha vatandasindan getirdiler[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img] yani vatandasi sayilir..
iste is bitiricilik problem cözücülük buna denir.adamin yalnizligina nasilda care buldular transferle[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildiBi sey soracam hoca evliymiydi bekarsa yalniz hissetmesi normal yas kemale ermis sakin kimse hocaya çömlekçiden bahsetmesin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Rus pazarini Moloza tasidilarya ora bise kalmamistir yeni mekanlari Molozdur[img]smileys/smiley1.gif[/img]İnsan ol evlat!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum