Attığımız maillerin işe yaradığı apaçık ortada. Mail atan yüreklerin ellerine sağlık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Uefa'ya Mail Yolluyoruz!.. | Durmak Yok!.. Haydi BMN... (Yeni 2 metin 88. sayfada!)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Amerikan hapishane filmlerine iyi gider.İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu pierre'nin yüz ifadesi de tam katil suratına benziyor
gülerken bile adam da hiç acıma duygusu yok
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Uefa'ya atılan maillerin çok ama çok işe yarayacağını tahmin ediyordum,
bunu gerçekleştiren renktaşlarıma,
minnetlerimi-şükranlarımı-sevgilerimi-hürmetlerimi-hayır dualarımı yolluyorum,
lütfen kabul buyurun,
seviyorum sizleri,hepinizden Allah razı olsun.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
http://www.haber61.net/news_detail.php?id=92350 Bunların tepkisinden daha ciddi boyutta Teşekkür Mesajı yollayalım
Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.
Yorum
-
Teşekkür maili atın arkadaşlar adamlar bize hep hayalini kurduğumuz ligde oynamayı hediye etti.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
Sizden bahsediyor arkadaşlar. Çok kötüsünüz çook.
İSTANBUL / DHA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli ekibin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkından men edilmesini büyük bir şok olarak değerlendirirken, "Ne yazık ki UEFA'nın bu kararı alması için Türkiye'den yüklü miktarda E-mail gönderildi" dedi. Kocaman, "Kimlerden şüpheleniyorsunuz?" sorusuna yanıt vermek yerine, "Bu fenalığı yapanlar şimdi mutludurlar herhalde. Zira sonuç ortada, kendilerini muaffak olmuş gibi görüyorlardır" diye konuştu..Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Çok kötüyüz çok.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSizden bahsediyor arkadaşlar. Çok kötüsünüz çook.
İSTANBUL / DHA
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Sarı-Lacivertli ekibin Avrupa Şampiyonlar Ligi'ne katılım hakkından men edilmesini büyük bir şok olarak değerlendirirken, "Ne yazık ki UEFA'nın bu kararı alması için Türkiye'den yüklü miktarda E-mail gönderildi" dedi. Kocaman, "Kimlerden şüpheleniyorsunuz?" sorusuna yanıt vermek yerine, "Bu fenalığı yapanlar şimdi mutludurlar herhalde. Zira sonuç ortada, kendilerini muaffak olmuş gibi görüyorlardır" diye konuştu..Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
Aykut tan yeni bir açıklama daha bekliyorum. Uefa ya gönderilen mailler irdelenmeli. Hangi ip den gönderilmiş takip edilmeli.Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum