Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um - Ankaraspor(2-3)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iste bazi pozisyonlara dikkat etmeyen "neyse öbüründe atarim" diyenlere "umursamaz" davrananlara ibret olsun!...

kim hesabini verecek bunun?..

ALLAH RAHMET EYLESIN.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• walla HAYATIM boyunca böyle maç izlememistim bakalim daha neler görecez

Yorum

• alllahim bitsin bu izdirab,çile artik.. her maç sonrasi sinir buhranlari yasamak usandirdi beni.. bu ne mantik arkadas, bu futbolcular ne yapiyor böyle..trabzonumuzu lekeleyen bu futbolcularin bileti kesilmeli..vurdumduymaz,laubali,profosyonellik anlayisina haiz olmayan bu niteliksiz,kalitesiz futbolcularla buraya kadar..maçi iki fark geriden takip edip hemde 10 kisiyle trabzonu deviren ankarali futbolcular bizimkilere futbol dersi verdiler..yaziklar olsunn.

Yorum

• Allah rahmet eylesin. Taraftarina en buyuk acilari cektirmeye yeminli Trabzonspor takimi ne zaman akillanacak? Daha kac kisinin intihar etmesi ya da kalp krizinden olmesi gerekiyor? Benim anlamadigim yillar geciyor, teknik direktorler, futbolcular, kulup yonetimleri degisiyor, bu degismiyor: En aci dolu sonuclari, en utanc skorlarini hep Trabzonspor "hediye" ediyor taraftarina. Bu ne zaman degisecek, hic degisecek mi????

Yorum

• Aslinda taraftarda, yani bizde de var suc. Famagusta hezimetinin sonrasi tribunleri doldurmak da nesi? "Hep destek tam destek" hakedene yapilir. Oyle hezimetler vardir ki buyuk takimlar icin asla kabul edilemez, olmamis gibi davranilamaz. Fatura kime cikarsa ciksa hemen kesilir. Bizde oyle bir hezimetten sonra bile kafalar kuma gomuldu; hicbirsey olmamis gibi davranildi, futbolcular ne yaparlarsa yapsinlar hicbir zaman hakettikleri tepkiyi almayacaklarindan emin takimi bugunku duruma getirdiler. Boyle sonuclar sonrasi gitmeyeceksin maca; destegi, ilgiyi keseceksin. Ta ki adamlar akillanana, maclari tek tek almaya baslayana kadar. Oynasinlar biraz bos tribunlere bakalim.Aksi takdirde "Hep destek tam destek" safsatasi aciz yoneticilerin, futbolcularin kendilerini kurtarmak amacli bulduklari,aslinda boyle diyerek, davranarak sadece kendini bir tur mazohizm ile seven taraftarin agzina pelesenk ettigi bir laf olarak kalacak.

Yorum

• Sultan!! Fatih Tekke versin bunun hesabini

Hocaya muhalefet etmek kolay Bakalim kimin bogazina takildi bu sefer ....fiz

Allahim Insallah Bu takimi Kurtarirsin Bu Kendini Yildiz sanan Mahlüktan.

[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
              Allahim Trabzonumu Özkan´Ihtirasindan Fatih´ín Kaprislerinden Koru

Yorum

• ALLAH RAHMET EYLESIN.Bu maç sanli TRABZONSPOR tarihine kara bir leke olarak kalmistir ve çikmasi mümkün degildir

Yorum

• yazik olursundan baska bise demek gelmiyor.....rezil etiiler bizi..madem kaldiramiyorsunuz çekin gidin bu takimimizdan
                  "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• yaziklar olsun[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• yaziklar olsun bencede arkadaslar yeni konu açamadigim için burda diorum bence buyuk siyah bi Yaziklar Olsun yazisi asalim altina da parantez içinde Yetkin Kaynar'in anisina die yazdirabiliriz???

Yorum

• akil alir gibi degil farka gidebilecegimiz bir maci kaybettik ustelik bu yil hic de iyi olmayan ank bldsine ne diyim hic bilmiyorum bjkyi deplasmanda yenermiyiz acaba

Yorum

• Beyler; rezillik almis basini gidiyor. Ne yapilmasi lazim o bile belli diil.Insanligini kaybetmis varlik toplulugundan da anca bu beklenir. ALLAH bunlari aratmaz insallah.( AMIN)
                          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• insaf ya yazik degil mi? tekrar diyorum sahadakilerin hiçbiri bizler kadar trabzonsporlu degil! adam canindan oldu! kim için? Allah rahmet eylesin. biri insallah bu haberi futbolculara gösterir...

Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• O an sanki koca stad basima yikildi[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu koca istanbul ben,m basima yikildi elifcim. inan arkadaslar ebi görmesin kafa bulmasin diye sokak degiitrii oldum. 15 milyonluk istnabulda.Koca sehirde saklaniyorum ya[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X