Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Basketbol külübü açiklama yapiyor.
    Usta'dan ses seda yok.

Envoyé de mon Redmi 4X en utilisant Tapatalk
    son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• Abis basarasiz bir baskan olabilir ama şikecilere ayar vermede 1 numara usta abisin 100 de 1 i kadar cesaretli degil..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abis basarasiz bir baskan olabilir ama şikecilere ayar vermede 1 numara usta abisin 100 de 1 i kadar cesaretli degil..
        Abis futbol'a baskan olsun o zaman.

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abis futbol'a baskan olsun o zaman.

Sportif basarasi olmaz fakat şike mucadelesi icin abis gibi cesaretli bir baskan olmasi gerekir klubun basinda..isimlerin onemi yok keske kulacoglu baskanken gecirseydik şu sureci onunda siyasilere amani olmaz bu yuzden trabzonspor baskanligi da hayaldan oteye gidemez..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sportif basarasi olmaz fakat şike mucadelesi icin abis gibi cesaretli bir baskan olmasi gerekir klubun basinda..isimlerin onemi yok keske kulacoglu baskanken gecirseydik şu sureci onunda siyasilere amani olmaz bu yuzden trabzonspor baskanligi da hayaldan oteye gidemez..
            Taraftarin devrim yapma zamani geldi geçiyor.
            Baskan dedigin gibi olacak sportif isleri profesyonellere birakacak.
            Iyice sindirildik.

Yorum

Basketbol külübü açiklama yapiyor.
              Usta'dan ses seda yok.

olay basketbolda ve ceza basketbola verilmedi mi?

burada futbola neden tasirsin

zaten o pankarti o gün orada acmak hataydi, bu dava sahalardan uzak tutulmali
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                olay basketbolda ve ceza basketbola verilmedi mi?

burada futbola neden tasirsin

zaten o pankarti o gün orada acmak hataydi, bu dava sahalardan uzak tutulmali
                Sorun futbol veya basketbol degil.
                Senin taraftarin içeri alinmis fislenmis ortaligi yikman gerekirken susuyorsun.
                Kusura bakmayin ama bu dava öyle sadece uzaktan beklemeyle olmayacak.
                Hafta basi bir açiklama yapildi hala ne oldu kimse bilmiyor külüp adeta salaga yatiyor taraftarini hiçe sayiyor.
                Ve bundan sonra ne usta ne baska bir yöneticiye güvenmiyorum.
                Evet bu dava o statlarda pankart ve her türlü eylemle olmali hatta sehirde ve Trabzonsporlu nerede varsa o dava orada olmali.
                Olmuyor yoksa olmayacak.
                Belli ki yenilmek üzereyiz.

Yorum

• Cidden bir sonuç çıkacağından umudu olan var mı
                  ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

Sorun futbol veya basketbol degil.
                    Senin taraftarin içeri alinmis fislenmis ortaligi yikman gerekirken susuyorsun.
                    Kusura bakmayin ama bu dava öyle sadece uzaktan beklemeyle olmayacak.
                    Hafta basi bir açiklama yapildi hala ne oldu kimse bilmiyor külüp adeta salaga yatiyor taraftarini hiçe sayiyor.
                    Ve bundan sonra ne usta ne baska bir yöneticiye güvenmiyorum.
                    Evet bu dava o statlarda pankart ve her türlü eylemle olmali hatta sehirde ve Trabzonsporlu nerede varsa o dava orada olmali.
                    Olmuyor yoksa olmayacak.
                    Belli ki yenilmek üzereyiz.

yenilmek üzeri oldugumuzu bende his ediyorum, ondan sahadan uzaklastirmanin yararimiza olacagini düsünüyorum

davamizin pesini mahsere kadar birakmayacagimizi demem gerekmez, hic bir zaman .
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Mahşere kadar vazgeçmek yok
                      2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                      82 HELAL PUANLA
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Vira'ya yapılan İNSANLIK SUÇUDUR.

Şike yapıp şampiyonluk çalanlar değil hakkını arayanların suçlandığı bir ülkede yaşıyoruz, utanıyorum, kahroluyorum, kınıyorum
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu federasyon, mhk, pfdk vb. olduğu müddetçe kimse adil bir yarıştan bahsedemez.
                            Boşa kürek çekmeye devam ederiz ancak,
                            uefa ve fifa da paranın köpeği olarak rollerine devam ettikçe bu kara düzen sürer gider işte;
                            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bursa Spor maçı sonrası hiç utanmadan sıkılmadan "bu leke temizlenmez" diyerek Trabzonspor'un şike yaptığını ima eden Ai Sürmen yeniden divan kurulu başkanı seçildi

"Bugün gelinen sportif ve mali tablo karşısında, söylediklerimiz keşke bizi haksız çıkarsaydı. Bizim haklı çıkmamızdan divan başkanı olarak üzüntü duyuyorum. Keşke haksız çıksaydım da bugün buraya aday olarak çıkmasaydım. Çok değerli kardeşim Şükrü Kuleyin de aday çıktı. İnşallah çok seviyeli ve Trabzonspor'un kazanacağı bir kongre olur."

"Şike Anıtı haklı ve demokratik bir süreç sonunda doğdu"

"Kimse sahiplenmezse biz sahipleniriz."

"Şike mücadelesi, eğer hakkımızı almak istiyorsak devam etmelidir. Bu konuda camiamıza yön verenleri ön saflarda görmek istiyoruz. Ayrıca yönetimimizi de mücadelemizde daha yoğun mesai harcarken görmek bizleri memnun edecektir."

"Yavuz Selim durmalı, burasının da geliri ASKF'ye devredilmeli. Trabzonspor'un bütçesi o kadar uçmuş ki 3 lira, 5 lira ile olmaz. Avni Aker'imiz yıkıldı, ağlıyoruz. Stada gidiyoruz batı, güney tribünü, doğu tribünü... Maratonun adı Avni Aker olacak... Diğer tribünlere de yakışan isimleri oturtmak, maziyi taşımak zorundayız."

"Bugün burada bulunan hepinize şunu sorsam, çözüm önerisi olarak sportif başarı, mali istikrar için herkes aynı çözümleri söyler. Niye bir araya gelemiyoruz? Bunca yaptığımız çalışmalarda biraz yol alabildik. Önce Trabzon, sonra Anadolu, sonra da yurt dışından oyuncu alsak olmaz mı. Menajerlere bağlı olmadan çalışsak olmaz mı. Kendi egolarınız için çocukların hayallerini yıkmasak olmaz mı. Kim bu duygulara 'Hayır.' diyebilir. İyi düşünün, Trabzonspor'un tüm kurumlarında işi ehline teslim ederseniz çözüm için ilk adımı atmış olursunuz. Gerek mali gerekse sportif dönemde 2018 yılında mutlaka yapılacak seçim için ortak akla ihtiyacımız var. Ortak akıl için birlikte düşünmeye ihtiyacımız var. Bu duygularımı size aktardım. Sizler neyi takdir ederseniz, doğrusu odur.''
                              En son My tarafından düzenlendi; 17.02.2018, 17:09.
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Bu arada BMN ve camiacak ölü taklidi yaparak bir kaç gün evvel saçma sapan bir açıklamayla duyurulan FİFA mevzusunu da geçiştirmiş mi olduk şimdi
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X