yine fenerbahçe maçına az bir süre kala ortalık karıştırılmaya çalışılıyor. Bunlar tamamen fenerbahçenin ekmeğine yağ sürecek. şuan ülkedeki en formda 2 takımın maçında fenere avatantaj sağlamaya calisiyorlar
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Trabzonspor Genel Kurulu'nda şike ile ilgili flaş sözler: 'Kupa Cumhurbaşkanı sarayındadır'
'TRABZONSPOR'UN KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİNE OPERASYON'
Alaattin Hatayoğlu, "Trabzonspor'un 3 Temmuz şike süreci ile ilgili akla hayala gelmeyecek şekilde mağduriyete uğradı. Trabzonspor'un hakkını teslim etmeleri gerekenler hakkını teslim etmediğini herkes biliyor. İlk şike patladığı zaman, Aziz Yıldırım ve şike çetesi gözaltına alındıktan 1 hafta içinde düşürülecek takımlar düşürülsün ifadeleri kullanıldıktan sonra pazar günü hiç unutmuyorum o dönemin Başbakanı Edirne'de ki yağlı güreş organizasyonunda şöyle bir ifade kullandı. "Şike yapmak alçaklık, şerefsizliktir. Ama kişiler ve kurumlar ayrılsın" Ben o gün dedim, kupa Trabzonspor'a gelmeyecek affedilecek. Trabzonspor'un kulüp başkanı ve yöneticilerine operasyon yapıldı''
'HAKİMDE FETÖ'CÜ'
‘’Bu bir algıydı... Mahkeme sonuçlandı, Trabzonspor buradan alnının akıyla çıktı. Yargıtay kararı dediler, UEFA ayağı dediler, CAS dediler ona da başvurdular. Şike yaptıkları somut şekilde tescillendikten sonra Trabzonspor'a hala kupası verilmedi. Biz siyaset yapmıyoruz, siyaset yapanlar Trabzonspor'u bu duruma getirdi. FETÖ, Fenerbahçe'ye kumpas kursaydı, kurtaran FETÖ'cülükten yargılanıyor. Hakimde FETÖ'cü.. Bunlar ortada somut bir şekilde varken konuşmalardan neden rahatsız oluyorlar’’
'CUMHURBAŞKANI'NIN İZNİ OLMADAN ALAMAZSINIZ'
‘’Şike ile ilgili Trabzonspor camiası sınıfta kaldı. Tribünlere oynanan söylemlerle, boş muhabbetler. Bizim başvuracağımız tek merci vardı yerinde zamanında CAS... Biz bu kupayı alacaksan Cumhurbaşkanının izni olmadan alamazsınız. Kupa Cumhurbaşkanının sarayındadır. Trabzonspor bir bütün olarak şikeyle mücadele yapmadı. Yaptım diyenler yalan konuşuyor. Siyasetçiler de görevini yapmadı. Hiç kimse bu şehrin hakkını aramadı. Utanmadan şike yasasına gidip destek verip oy vermeyen milletvekilleri ve bakanlarımız var. Ondan sonra biz Trabzonspor'uz " dedi.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor Genel Kurulu'nda şike ile ilgili flaş sözler: 'Kupa Cumhurbaşkanı sarayındadır'
'TRABZONSPOR'UN KULÜP BAŞKANI VE YÖNETİCİLERİNE OPERASYON'
Alaattin Hatayoğlu, "Trabzonspor'un 3 Temmuz şike süreci ile ilgili akla hayala gelmeyecek şekilde mağduriyete uğradı. Trabzonspor'un hakkını teslim etmeleri gerekenler hakkını teslim etmediğini herkes biliyor. İlk şike patladığı zaman, Aziz Yıldırım ve şike çetesi gözaltına alındıktan 1 hafta içinde düşürülecek takımlar düşürülsün ifadeleri kullanıldıktan sonra pazar günü hiç unutmuyorum o dönemin Başbakanı Edirne'de ki yağlı güreş organizasyonunda şöyle bir ifade kullandı. "Şike yapmak alçaklık, şerefsizliktir. Ama kişiler ve kurumlar ayrılsın" Ben o gün dedim, kupa Trabzonspor'a gelmeyecek affedilecek. Trabzonspor'un kulüp başkanı ve yöneticilerine operasyon yapıldı''
'HAKİMDE FETÖ'CÜ'
‘’Bu bir algıydı... Mahkeme sonuçlandı, Trabzonspor buradan alnının akıyla çıktı. Yargıtay kararı dediler, UEFA ayağı dediler, CAS dediler ona da başvurdular. Şike yaptıkları somut şekilde tescillendikten sonra Trabzonspor'a hala kupası verilmedi. Biz siyaset yapmıyoruz, siyaset yapanlar Trabzonspor'u bu duruma getirdi. FETÖ, Fenerbahçe'ye kumpas kursaydı, kurtaran FETÖ'cülükten yargılanıyor. Hakimde FETÖ'cü.. Bunlar ortada somut bir şekilde varken konuşmalardan neden rahatsız oluyorlar’’
'CUMHURBAŞKANI'NIN İZNİ OLMADAN ALAMAZSINIZ'
‘’Şike ile ilgili Trabzonspor camiası sınıfta kaldı. Tribünlere oynanan söylemlerle, boş muhabbetler. Bizim başvuracağımız tek merci vardı yerinde zamanında CAS... Biz bu kupayı alacaksan Cumhurbaşkanının izni olmadan alamazsınız. Kupa Cumhurbaşkanının sarayındadır. Trabzonspor bir bütün olarak şikeyle mücadele yapmadı. Yaptım diyenler yalan konuşuyor. Siyasetçiler de görevini yapmadı. Hiç kimse bu şehrin hakkını aramadı. Utanmadan şike yasasına gidip destek verip oy vermeyen milletvekilleri ve bakanlarımız var. Ondan sonra biz Trabzonspor'uz " dedi.
https://www.61saat.com/futbol/trabzo...a-h496310.htmlEn son gurur6134 tarafından düzenlendi; 23.12.2017, 14:14.1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Ofli Alanzinho'nun sosyal medya sayfasında 2011 Manisa deplasmanında attığı golü izledim de anılarım canlandı kale arkasındaydım topu birden ağlarda görünce kendimi tellerde bulmuştum tanımadığım bi renkdaş arkadan sarılmıştı bana. Manisa'dan Istanbul'a dönene kadar fenere söve söve kaç şarjör boşalttığımı hatırlamıyorum a.k. şikebahçesi seni hırhıs pij.
Yorum
-
Cas'ın gerekçeli kararına ulaşamıyorum.
normalde türkçesi;
http://trabzonspor.org.tr/?aspxerror...hce_karari.pdf adresindeydi kulüp yayınlamıştı ancak link çökmüş.
Elinde olan biri varsa paylaşırsa sevinirim.#Dik oyna
Yorum
-
Akşam kulağımla dinleyip gözümle seyrettiğim program olmasaydı biri eklemiştir derdim.
konuşmalar aynen böyle oldu.
Ntvspor dün akşam.
Rıdvan Dilmen: 70 puanı geçen şampiyon olur. 17 maçını kazansa 51 puan Düşünebiliyor musun böyle bir şey.
Murat Kosova: Hocam çok ütopik bir şey.
Rıdvan Dilmen: Düşenemezsin, hayal bile edemezsin.
!!!
Şike olmadan düşünemediler !En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 24.12.2017, 10:32.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
-
- Kişilerle kurumlar ayrılmalıdır. Kişilerin cezasını tüzel kişilikler çekmemelidir tespiti dönüm noktası oldu.
- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı değiştirildi ve istifa etmek zorunda kaldı. Daha doğrusu istifa ettirildi.
- Şikeye teşebbüs dahi etse küme düşme cezası öngören TFF Futbol Disiplin Talimatı’nın meşhur 58. maddesi değiştirildi. Mevzuat temizlenerek engeller bir bir kaldırıldı. 12 maçta şikeyi tespit eden TFF Etik Kurulu, daha sonra ikinci kez rapor hazırlayıp Şike yok dedi. (Sahaya yansımadı)
- Yargıtay, Aziz Yıldırım’ın mahkumiyet kararını onadı ardından yeniden yargılama yolu açıldı ve gerisi malumunuz hükümlü pozisyonunda değildir artık kesinleşmiş cezası yok. Yüzde 99 aklanacaklar ve Trabzonspor için adli yönden kaybedilmiş bir dava olacak.
- Bütün bu süreç içerisinde şikecileri aklamak için getirilen yasaya vetoya rağmen oy veren Trabzon Milletvekilleri ve Bakanları unutuldu, yok sayıldı.
Şimdi soruyorum. Bir eve hırsız girse, ev sahibi olarak siz önce hırsızın kim olduğunu mu sorgularsınız yoksa nasıl yakalanacağını eşyasını nasıl geri alacağını mı sorgularsınız? Bizimkide o hesap, siyasetten hesap soramayan halkımız sadece aziz yıldırım ve fenerbahçeye nefret kustu yıllarca haklı olarak. Fakat çözüm bu değil ki? Kupanı gasp edenlerden kupanı isteyemezsin. Sorun burada zaten. Kafanı kullanmalısın, federasyon ve siyaset içiçe geçerek buna sebep oldular. Başvuracak olduğun yer belli, kupanı kimin çaldığından çok nasıl adım adım çalınabildiğinin ve nasıl geri alabileceğinin önemi var..."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"
Yorum
-
Hiçbir siyasi parti, bu kadar etkin olan; iş çevresiyle, taraftarıyla, medyasıyla, bir kesimi karşısına almak istemez. Bunu bir kenara koyalım. Nitekim diğer partiler de meclisten kanunu geçirdi, biri red verdi onların da hesabı malum başka.
Bizim bu süreçte ne kadar aktif olabildiğimiz sorgulanmalı. Ne destek bulabildik? Avukatlar Trabzonlu, ama yapmadıkları kalmadı, gazeteciler Trabzonlu, ama söylemedikleri kalmadı, işadamları Trabzonlu, milletvekilleri Trabzonlu, demedikleri kalmadı... Taraftar hani? Biz onlar kadar etkin olabilseydik bizi de karşılarına alamazlardı. Tamam siyaset böyle yaptı ama biraz da kendimizde aramalıyız.
Bu arada federasyonun şikeye teşebbüs etti dedikleri isimler yöneticiliklerine devam etti, bu garabet değil midir? Bu bile niyet göstermez mi?En son Travelair tarafından düzenlendi; 24.12.2017, 11:16.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Şike konusunda hiçbir siyasi parti dik duramamıştır fakat tabii ki de en büyük sorumluluk 15 yıldır ülkeyi tek başına yöneten iktidar partisindedir. İktidarda MHP olsa en büyük sorumluluk onda, CHP olsa onda olacaktı. Hiç laf oyunlarına, ama şöyle, ama böyleye gerek yok.
İktidar adaleti sağlamak istese o kupa müzemizde olurdu.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Anlatamadığım mesaj yukarda duruyor. Siyaset diyorum, böyle bir şey. Siyaset = Bu. Laf oyunu değil bu. Siyaset oya bakar. Biz ne yaptık bunu etkilemek için? Ne kadar sahip çıktık. Hepsi yukarıdaki mesajda. Bu mesajı anlamadığımız sürece bu kısır döngüye devam ederiz. Ben de burda günah keçisi olmayaTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
he fblilerin oylari hep akpye kaydi degil mi bu süreç sonrasi ? kadiköy'ü de silme süpürdüler sanirim...
birakalim bunlariii,, karsina alip almamakla alâkasi bile yok, çikar iliskisiyle koç sahenk gibileriyle para babalariyla alâkali bunlar....
diyelim ki fblileri karsilarina almak istemediler, bu kadar korkak bir hükümete de devlete de yaziklâr olsun... tirsak heriflerTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- Kişilerle kurumlar ayrılmalıdır. Kişilerin cezasını tüzel kişilikler çekmemelidir tespiti dönüm noktası oldu.
- Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı değiştirildi ve istifa etmek zorunda kaldı. Daha doğrusu istifa ettirildi.
- Şikeye teşebbüs dahi etse küme düşme cezası öngören TFF Futbol Disiplin Talimatı’nın meşhur 58. maddesi değiştirildi. Mevzuat temizlenerek engeller bir bir kaldırıldı. 12 maçta şikeyi tespit eden TFF Etik Kurulu, daha sonra ikinci kez rapor hazırlayıp Şike yok dedi. (Sahaya yansımadı)
- Yargıtay, Aziz Yıldırım’ın mahkumiyet kararını onadı ardından yeniden yargılama yolu açıldı ve gerisi malumunuz hükümlü pozisyonunda değildir artık kesinleşmiş cezası yok. Yüzde 99 aklanacaklar ve Trabzonspor için adli yönden kaybedilmiş bir dava olacak.
- Bütün bu süreç içerisinde şikecileri aklamak için getirilen yasaya vetoya rağmen oy veren Trabzon Milletvekilleri ve Bakanları unutuldu, yok sayıldı.
Şimdi soruyorum. Bir eve hırsız girse, ev sahibi olarak siz önce hırsızın kim olduğunu mu sorgularsınız yoksa nasıl yakalanacağını eşyasını nasıl geri alacağını mı sorgularsınız? Bizimkide o hesap, siyasetten hesap soramayan halkımız sadece aziz yıldırım ve fenerbahçeye nefret kustu yıllarca haklı olarak. Fakat çözüm bu değil ki? Kupanı gasp edenlerden kupanı isteyemezsin. Sorun burada zaten. Kafanı kullanmalısın, federasyon ve siyaset içiçe geçerek buna sebep oldular. Başvuracak olduğun yer belli, kupanı kimin çaldığından çok nasıl adım adım çalınabildiğinin ve nasıl geri alabileceğinin önemi var...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu arada federasyonun şikeye teşebbüs etti dedikleri isimler yöneticiliklerine devam etti, bu garabet değil midir? Bu bile niyet göstermez mi?
TFF başkanı olacak kişi kimden icazet alarak başkan olabiliyor? AKP'den mi, CHP'den mi, MHP'den mi?
Şike davasının üzerini örtmesi için kim veya kimler TFF'nin mevcut yönetimini görevlendirdi?
TFF başkanı şikenin üzerini örtmekle övünürken iktidar partisinden gık çıktı mı?
"Diclenin kenarında bir kurt bir kuzu kapsa Ömer'den sorulur" lafını kimler ağzından düşürmüyor?
Algı oyunlarına girmeden net cevap bekliyorum.
Son olarak amacım sizi yermek, eleştirmek değil. Sizin önceliğiniz siyaset olabilir, partiniz olabilir, çok takdir ettiğiniz lideriniz olabilir. Trabzonspor 2., 3. önceliğiniz olabilir de sıkıntı şu burası önceliği Trabzonspor olanların başlığı. Saygılarımla.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
@alone_6161 Bu başlığa başından sonuna bir bakın. Sizin foruma yazdığınız mesaj kadar benim bu başlığa mesajım var. Açın okuyun, neler demişim.
Ben algı oyunu yapmıyorum, bilhakis siz bunu yapmamamı benden istediğiniz halde maalesef sonraki cümlelerinizde algı oyunu yapıyorsunuz. Beni günah keçisi ilan etmeyin demem de bu yüzden Benim siyasete oyum yok. Sadece son 2 mesajımı tam okusaydınız dahi siyasetin partilerin hepsini aynı gördüğümü görürdünüz. O kesime yaptığım eleştiriler de gayet fazladır, diğer kesime de fazladır. Bugün onları suçlarsınız, yarın başkalarını. Çünkü onlar bizim gibi bakmıyor olaylara, ne kadar oy kaybederim, ne kadar oy alırım diye bakıyor. Bunu demek algı oyunu mu oluyor? Bugün sorumlu onlardır, bunu inkar ettiğimi sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Fakat mesele o değil. Onları değiştirmenin yolu burda onlara sövmek de değil. Camiamızı sorguluyorum. Birlikte güçlü hareket etme adına ne yaptılar? Desteği bırakın köstek dahi olunmadı mı? Tek noktaya kanalize oluyoruz, o yüzden eksiklerimizi göremiyoruz. Gözümüzü karartarak, tek kişiye sövme kolaycılığı ile bu işin içinden çıkamayız. SaygılarımlaEn son Travelair tarafından düzenlendi; 25.12.2017, 12:25.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum