Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzon - Fenerbahçe Doğuş karşılaşmasında asılı olan pankart.

Hayret. Hayret
    Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
    Murat

Yorum

• Pankart doğru da işte ...
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Basket maçı kaç kaç bitti?

Ben ona bakarım.

Futbol takımlarına da daha yeni yeni gol atmaya başladık.

Zannedersem Fenerbahçe'yi hiçbir branşta yenemiyoruz.

Yorum

• pankartı kim ve hangi grup açtı ? tahmin ettiğim miliyetçi ve akpli gençlerin karışımda olduğu tribün grubu ise anlamsızdır. nedenini bilenler bilir.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            pankartı kim ve hangi grup açtı ? tahmin ettiğim miliyetçi ve akpli gençlerin karışımda olduğu tribün grubu ise anlamsızdır. nedenini bilenler bilir.
            Valla o konuda hiç hikâye okumayalim, alayi ayni mok... ugur dündar ile kanka olan chp Trabzon vekili hakuk peksen ve tayfasi daha mi iyi ? agzina yandiklarimin 2 yüzlü serefsizleri onlar da...
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Valla o konuda hiç hikâye okumayalim, alayi ayni mok... ugur dündar ile kanka olan chp Trabzon vekili hakuk peksen ve tayfasi daha mi iyi ? agzina yandiklarimin 2 yüzlü serefsizleri onlar da...
              chp mhp akp fenerbahçeyi korumuş ve aklamıştır. şike davasında tek itiraz eden parti hdp.
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                chp mhp akp fenerbahçeyi korumuş ve aklamıştır. şike davasında tek itiraz eden parti hdp.
                onlarin bambaska pislikleri var, o "koruma"lari aykiri olmak içindi baska da bir sey degil... alayi ayni fuski... bu konuda adam gibi tavir gösteren Koray Aydin'dir, ama öyle ama böyle, digerlerinin alayi korkak, Volkan Canalioglu dâhil (kendisi çekimser oyu mu vermisti ya da oy kullanmaya gitmemisti mi ne)

Yorum

• serefsiz herif... bunu da bunu savunanin da....

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    serefsiz herif... bunu da bunu savunanin da....

Fenerli olduğu bilinen Of'lu M. Ali'den inciler...
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Sefer Asan kardeşim, niye ayıp ediyorum? Sana gerçeğin ne olduğunu kim söylüyor? Dünya şu an istihbari örgütlerin elinde. Onlar da güç odaklarının elinde. Onların aklı bizim gibi çalışmaz. Sana nokta nokta parçalar verirler, sürekli telkin ederler, en sonunda da son parçayı verip kendi kendine noktaları birleştirmeni izlerler. Buldum dersin ama bulduğun aslında onların istedikleridir. Doğru varsa gereği yapılsın diyorum. Ne diyeyim başka? Ama önce kurulan tuzakları görün. Niyetlerinin farkında olun. 10 dolarlık teknolojiyle milyar dolarlık teknolojiler bir değildir diyorum. Benim mantığım bunu diyor. Üzerimize oynanıyor, bunlara da bakarak kararınızı verin. Ama özellikle gençlerde öyle bir yadsıma var ki yüzeysel bakanlar hemen kanıyor. Ama öyle bir damar var ki bazılarına ne desen yine dönüp dolaşıp bağcıya sarıyor. Kara propaganda altındasınız arkadaşlar. Her şey düzgündür demiyorum ama sap ile samanı karıştırmayın. Muhtemelen şu an 3. Dünya Savaşı'ndayız. Böyle bölgesel savaşlarla sürecek
                      Birşey sorabilirmiyim? Türkiyeye bir oyun oynanıyor olabilir sizinle anı fikirdeyim ve bu konuda devletimin sonuna kadar yanındayım.Amerikan ambargosunu delmişiz..Vatan menfaati söz konusu ise tabıkı delelim.Biz Özgür bağımsız bir ülkeyiz.Amerikanın çıkarlarına ve soyledıklerıne gore hareket etmek zorunda değiliz.Ki Hükümetimiz de zaten delmedik diyor.O konuda delmedik diyoruz ve devletimizin yanındayız,hemfikiriz.
                      Peki bu delinmeler sırasında yolsuzluk yapıldı mı? Yapılmadı mı? Bazı hukumet uyeleri haksız kazanç sağladı mı? sağlamadı mı? Bizim derdimiz bu..Bunu sorunca,3.dünya savaşı gerçeklerinin farkında olmayan gençlik mi oluyoruz?Mahkeme de danışıklı dövüş dahi olsa bahsi geçen bakanlar haksız parayı aldı mı? almadı mı? Bu sorunun cevabını arıyoruz..Her şey bu..

Şike deliileri kanunsuz dinleme ile alındı diye YOK SAYAN VE ŞİKE YOK diyenle,eğer bu zerrab dosyasında rüşvet varsa MEMLEKET MENFAATI nedenı ıle YOK SAYALIM VE OLMAMIŞ SAYALIM dıyenler arasındaki fark nedir??

Ciddi bir şekilde,merakla ve heyecanla vereceğiniz cevabı bekliyorum.Yemin ederim ciddiyetle bekliyorum cevabınızı.Bız nerede yuzeysel bakıyoruz,neyı kaçırıyoruz?

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birşey sorabilirmiyim? Türkiyeye bir oyun oynanıyor olabilir sizinle anı fikirdeyim ve bu konuda devletimin sonuna kadar yanındayım.Amerikan ambargosunu delmişiz..Vatan menfaati söz konusu ise tabıkı delelim.Biz Özgür bağımsız bir ülkeyiz.Amerikanın çıkarlarına ve soyledıklerıne gore hareket etmek zorunda değiliz.Ki Hükümetimiz de zaten delmedik diyor.O konuda delmedik diyoruz ve devletimizin yanındayız,hemfikiriz.
                        Peki bu delinmeler sırasında yolsuzluk yapıldı mı? Yapılmadı mı? Bazı hukumet uyeleri haksız kazanç sağladı mı? sağlamadı mı? Bizim derdimiz bu..Bunu sorunca,3.dünya savaşı gerçeklerinin farkında olmayan gençlik mi oluyoruz?Mahkeme de danışıklı dövüş dahi olsa bahsi geçen bakanlar haksız parayı aldı mı? almadı mı? Bu sorunun cevabını arıyoruz..Her şey bu..

Şike deliileri kanunsuz dinleme ile alındı diye YOK SAYAN VE ŞİKE YOK diyenle,eğer bu zerrab dosyasında rüşvet varsa MEMLEKET MENFAATI nedenı ıle YOK SAYALIM VE OLMAMIŞ SAYALIM dıyenler arasındaki fark nedir??

Ciddi bir şekilde,merakla ve heyecanla vereceğiniz cevabı bekliyorum.Yemin ederim ciddiyetle bekliyorum cevabınızı.Bız nerede yuzeysel bakıyoruz,neyı kaçırıyoruz?
                        Yok sayalım ve olmamış sayalım diyenlerden değilim kardeşim. Yolsuzluk yapıldı mı yapılmadı mı onu da bilemem. Üstü örtülsün de demiyorum. Benim derdim vatan. Vatan olarak saldırı altındayız. Karşımızdaki senin adaletin, insan hakların, demokrasin için çalışmıyor. Bunları suistimal edip seni köleleştirme hatta yok etme derdinde. Nice ülkeyi böyle böldüler, kukla ettiler, yok ettiler. Haberiniz yok mu? Vatana karşı açılan savaşın farkında olmazsanız o rüşvet almış, bu bilmem ne yapmış diye yargılayacağınız devlet kalmayacak elinizde. Ölüm kalım savaşı veriyoruz, bağımsızlık savaşı veriyoruz ama birkaç ağaç bahane edilip ülkeye dünya zarar verildiği gibi tuzaklara düşmeye devam ediliyor. Siz sanıyor musunuz ki dış güçlerin umrunda ağaç, insan, demokrasi? Bu ayrımı yapamadığınız sürece beni anlayamayacak ve beni işlerin üstünü örtelim diyenlerden sanacaksınız
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lan iyi ki siyasi yorum yapılmıyor burada ha, Trabzonpsoru ilgilendiren konularda yorumunu yap Travel diğer konulara girme burada. Her zaman siyasi yorum yapmayın dersin gelirsin burada yine alttan altta mesajlar vermeye çalışırsın, azıcık dürüst ol hiç olmazsa kendine.

Yorum

• Siyasi yorum değil bunlar, vatan diyorum, ama çokça siyasi yorum ve tepki görüyorum
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Siyasi yorum değil bunlar, vatan diyorum, ama çokça siyasi yorum ve tepki görüyorum
                              Abi kusura bakma da siyasetin büyüğünü yapıyorsun hem de.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Sorununuz da burada zaten, siz vatan diyorsunuz da senin gibi düşünmeyen vatan haini oluyor dimi. Bu vatan herkesin herkes de en az senin kadar vatanını seviyor. Emin olabilirsin.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X