ne oldu o ıs fifa konuyu kapattımı ? kımseden ses cıkmıyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene oldu o ıs fifa konuyu kapattımı ? kımseden ses cıkmıyor2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeklemedeyiz hala.Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleıyıce umidimi yitirdim herkes bu konuyu kapattı belliki bizim yoneticiler hatta ataraftarların buyuk kısmı buna dahil iyide biz neden mail organızasyonları duzenlemıyoruz ne oldu bızım iş diye ??"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Derin Trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVelev ki ortaya çıktı hemde belgesi ses kayıtı hatta görüntüsüyle!!! Ne olacak ki?
Bir tepki veren mi çıkacak? Yargı mı bu olayın üstüne gidecek? Trabzonspor yönetimi mi peşine düşecek? Taraftar mı hakkını arayacak?
Gene susacağız, gene üstü örtülecek, gene montaj dublaj denecek, gene bu bir darbedir denecek.
Kendinizi kasmayın bu iş bitti.
Yorum
-
İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ülkenin adaletinden bir beklentim yok.Siyasetin kucağına oturmuş hukuk sisteminden ne bekleyebilirim ki?Avrupalıdan adalet bekliyorum.Keza o olmayan şerefini ..ktiğimin şikecilerine Cas vermedi mi ceza?Şike yapmaktan dolayı şikecileri çıktıkları yere sokan Cas'ın hakimleri değil mi?Ne yapayım kardeşim.Kendi ülkemde itilip kakılıyoruz.Adalet güçlülere hizmet ediyor.Yabancılardan adalet dilemek benimde ağrıma gidiyor ama yapabileceğim bişey yok.
Bu ülkede her şeyden tiksiniyorum
En çok da yalancı, sahtekar, sahte dindar ahlaksız siyasilerden
Din tüccarları malı götürüyor, Aziz Nesin'in bahsettiği %60'lık halk seyrediyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
2010-2011 sezonunda söke söke alın teriyle 82 puanla şampiyon olmuş takımımızın hakkını hala teslim etmeyenler,
2 cihanda da gün yüzü görmeyin inşallah
Çektiğimiz sıkıntıların mislini çekin
Vicdansız, utanmaz arlanmaz insanlık müsveddeleri2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetimin Fifa'yı, Uefa'yı iyiden iyiye sıkıştırması lazım. Bu süreç biz sıkıştırmadıkça yürümeyecek...
Neyi bekliyoruz ki hala, ey TS yönetim kurulu,
5 yılı heba ettik
şikebahçeyi ve azizeyi de biz heba edelim2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Bu konunun unutulduğunu düşünmüyorum bu bir kere imkansız bir şey ancak bu aralar soğumasının nedeni uefa organizasyonları uefa daki sansasyonlar ve transfere odaklı gündem diye düşünüyorum.
Şike olgusu artık hafızalara tarihe yer etti.Belki şu sıralar gündem dışı görülebilir ama rakip taraftarlarla her tartışmada yine gündem oluyor yine sözü geçiyor bu her zaman olacak.
Klüp yönetimi başvuruyu yaptı beklemeye geçti.Hadi şu sıralar uefa şampiyonası var ve bazı krizler de yaşanıyor ancak Ts yönetimi biz baş vurumuzu yaptık bekliyoruz diyerek bırakmamalı yoksa daha çok beklersiniz.
Şerefli Trabzonspor taraftarı bulunduğu her ortamda bu adalet arayışını dile getiriyor.Biz getiriyoruz.Gerekirse yine büyük organizasyonlar yürüyüşler düzenlenebilir.Yakın da futbol gündemi iyice ısınınca bunlar tekrar olacaktır ama iş yine yönetimde bitiyor.Sonuçta resmi kurum Ts yönetimidir.Resmi girişimlerini sürekli sürdürmeli ve taraftarı stk ları ve kamuoyunu ateşleyecek harekete geçirecek kıvılcımı da yaratmalı.
Trabzonspor camiası Türkiye sınırları içinde ise bu şike sürecini her daim hatırlatacak organizasyonlar tasarımlar ve çalışmalar yapmalı.Bu bizi yıpratmamalı.Hakkımız yenmiş bir camia olarak daha ateşli ve güçlü olmalıyız çünkü biz haklıyız.Gerek iktidar gerek muhalefetin siyasi tavrı ve düşüncelerini gördük.Siyasi dansözlerden bize hayır yok.Bu nedenle siyasi yapının haksızlıklarını bertaraf etmek yerine kendi siyasetimizi oluşturmalıyız.Bunun en iyi yolu ise artık sahada başarılı bir takım kurarak göz önüne çıkıp her yerde her ortamda adalet arayışımızı haykırmaktan çekinmemektir.Her pozitif olayımızı şike ve adalet arayışımızı da ekleyerek ortaya koyup yüceltmeliyiz.En son TS FAN tarafından düzenlendi; 23.06.2016, 11:47.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
3 Temmuz şike sürecine dair elinizde mevcut olan (mümkünse yüksek çözünürlük) görselleri benimle paylaşabilir misiniz? Bir çalışma yapıyoruz..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum