Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• GS denen sahtekar takım da 5 .olamadı.
    Oh olsun size
    Hak eden Osmanlı 5. oldu.
    Adalet, adalet, adalet....
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

• ilahi adalet digerlerinede gülecek
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Haftanın Gafı:

Şenol Güneş: "Aslında Trabzon'la o günkü ikincilik alınan puan itibariyle çok başarılıydı."
        diyerek Tolga Zengin Kadar olamadı yorumlarına muhatap kalan ve bizleri üzen Şenol Güneş haftanın gafını yaptı.
        1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
        2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
        3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haftanın Gafı:

Şenol Güneş: "Aslında Trabzon'la o günkü ikincilik alınan puan itibariyle çok başarılıydı."
          diyerek Tolga Zengin Kadar olamadı yorumlarına muhatap kalan ve bizleri üzen Şenol Güneş haftanın gafını yaptı.
          Hayatının gafını at karşılığı şike yapmaya çalışan fbnin yalakası bjkye giderek yaptı zaten. Ödü kopuyor 2011'le ilgili konuşmaktan.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayatının gafını at karşılığı şike yapmaya çalışan fbnin yalakası bjkye giderek yaptı zaten. Ödü kopuyor 2011'le ilgili konuşmaktan.
            Bir de şunu söyledi,

Tekrar ediyorum, o sezon TS kupayı hak etti ama alamadı.

Ah Şenol Hoca ah, bir Tolga ZENGİN gibi bir Onur Recep KIVRAK gibi net konuşamadın şu olayı.

Oysa o sezon senin ve oyuncularının emeklerin değil miydi çalınan, bizim sevinçlerimiz ve geleceğiz değil miydi çalınan?

Biz mi yanlış biliyoruz?!
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Bir de şunu söyledi,

Ah Şenol Hoca ah, bir Tolga ZENGİN gibi bir Onur Recep KIVRAK gibi net konuşamadın şu olayı.

Oysa o sezon senin ve oyuncularının emekleri değil miydi çalınan, bizim sevinçlerimiz ve geleceğimiz değil miydi çalınan?

82 HELAL PUANLA
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir de şunu söyledi,

Oysa o sezon senin ve oyuncularının emeklerin değil miydi çalınan, bizim sevinçlerimiz ve geleceğiz değil miydi çalınan?

Yüzüne karşı küfür ettiğimiz Burak kadar olamadılar. Adam her fırsatta hiç te mecbur değilken üstüna basa basa söyledi. Uğur alıp ta kiraya gönderdiğimiz, doğru düzgün oynatmadığımız adam dahi 2 dakika olayına herkesi karşısına alıp katılmazken bizim (!) Tolga neredeyse arkadaşlarını halaya çağırır gibi kollarının arasına alıyordu.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• sanırım rıdvana kanser teşhisi konmuş kendisi bizi şike sürecinde çok üzdü.yine allah düşmanıma vermesin. allah şifa versin.
                  Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• Rahmetli Selçuk YULA da körükörüne bir şikebahçeliydi.

Rıdvan DİLMEN de böyle biri

Yine de Allah şifa versin diyorum bu mübarek günde.

Hepinizin kandilini tebrik eder, tüm dünyada savaş ve terörün bitmesine vesile olmasını Mevlamdan niyaz ederim.
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sanırım rıdvana kanser teşhisi konmuş kendisi bizi şike sürecinde çok üzdü.yine allah düşmanıma vermesin. allah şifa versin.
                      çok sigara içiyordu , ortaköy de kaç defa elinde sigarayla gördüm ,birini yakıp birini söndürüyordu.......

yinede sigaraya tamamen bağlı olmayabilir ama şu sigara denen laneti neden içer insanlar anlamıyorum..
                      County of Essex

Yorum

• Rıdvan Dilmen...Allah şifasını vermesin..Allah tüm şikecilerin ve özellikle bu şikecileri koruyan-kollayan-aklayan her kim varsa türlü türlü belasını versin..1996 ve 2011'de yaşadığım acı ve üzüntünün 1000 mislini çeksinler.AMİN.

Yorum

• İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          çok sigara içiyordu , ortaköy de kaç defa elinde sigarayla gördüm ,birini yakıp birini söndürüyordu.......

yinede sigaraya tamamen bağlı olmayabilir ama şu sigara denen laneti neden içer insanlar anlamıyorum..
                          45 yaşındayım, hiç içmedim.

Birçok akrabamı bu lanet sigara yüzünden kaybettim.

Araştırmalar açıkça söylemiş, özellikle akciğer kanserinin %90 sebebi SİGARA.

Aman uzak durun.
                          82 HELAL PUANLA
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yüzüne karşı küfür ettiğimiz Burak kadar olamadılar. Adam her fırsatta hiç te mecbur değilken üstüna basa basa söyledi. Uğur alıp ta kiraya gönderdiğimiz, doğru düzgün oynatmadığımız adam dahi 2 dakika olayına herkesi karşısına alıp katılmazken bizim (!) Tolga neredeyse arkadaşlarını halaya çağırır gibi kollarının arasına alıyordu.
                            Ya ben bunları sayınca sen delirmişsin, bozdun kafayı şikeyle diyorlar bana. Biz de mi at gözlüğü takalım yani, onu mu istiyor bu millet...

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                            Milli Takımım TRABZONSPOR
                            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rıdvan Dilmen...Allah şifasını vermesin..Allah tüm şikecilerin ve özellikle bu şikecileri koruyan-kollayan-aklayan her kim varsa türlü türlü belasını versin..1996 ve 2011'de yaşadığım acı ve üzüntünün 1000 mislini çeksinler.AMİN.
                              Aamiiiiinnnnnnn

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                              Milli Takımım TRABZONSPOR
                              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Dün memleketi Trabzon'u ziyaret eden, eski Yöneticisi rahmetli Kenan İSKENDER ile eski Hocaları A. Suat ÖZYAZICI ve Özkan SÜMER'i ziyarete eden Şenol GÜNEŞ,

Ben Trabzon'luyum, Trabzonspor'luyum. Bu değişmez. Trabzonspor ile 2010-2011 sezonunda hak ettiğimiz şampiyonluk kupasını alamadık dedi.

2010-2011 sezonunda Şenol GÜNEŞ'in, kafası burnu yarılan oyuncularımızın, Başkanımız Sadri ŞENER'in ve cefakar taraftarlarımızın kısacası camiamızın

Emeklerini, geleceklerini ve sevinçlerini çalanların ve onları hala koruyup kollayanların Allah cezasını versin.
                                Bizim o sezon çektiğimiz üzüntü ve acıların mislini yaşatsın.

Bugün 2010-2011 sezonunun bittiği kara gecenin yıldönümü: 22 Mayıs 2011

ZİVAS-ŞİKEBAHÇE: 3-4
                                KARABÜK-TRABZONSPOR: 0-4
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X