Oha Gökhan Saral oha! Rteyle birlikte kupamızı çalanlar paralellerle hareket etti deyip rteyi yalıyor ya oha!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüpler Birliği Vakfı’nın bugün gerçekleştirilen ve tüm kulüp temsilcilerini katıldığı toplantısında Süper Lig AŞ. İcra Kurulu oluşturulması kararı alındı. Buna göre oluşturulan İcra Kurulu'nda Başkanımız Muharrem Usta ile birlikte Bursaspor Kulübü başkanı Ali Ay, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Metin Kalkavan ve Fenerbahçe kulübü Yöneticisi Şekip Mosturoğlu yer aldı.
RESMİ SİTEDEN... YAZMAYIN ŞU HIRSIZLARIN İSİMLERİNİ YAZIYORSANIZ DA ŞİFRELEYİN
BAŞKANIMIZLA DA AYNI GÖREVDELER MAŞAALLAH
Mustafa Yumlu.
Yorum
-
Trabzonspor'un Trabzon şehrimiz ile arama kıyaslaması. Ve şehrimiz bu değerine sahip çıkmadı.
Trabzon_Google.JPG
Trabzonspor_Google.JPGEn son Alper Calik tarafından düzenlendi; 29.02.2016, 19:58.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
ossurukoglu men yememis miydi futboldan ??
M.Usta bizleri hayal kirikligina ugratacak gibime geliyor, bu son gelismeler toplantilar bilmem neler hiç hosuma gitmiyor... gidip de ossuruk ve bilmemneyakmaz hiyarlarinin arasina oturmasaydi iyiydi...
Ama su da var, bu toplantilarin ve konusulanlarin bizim geçen haftaki karsilasmayla da alâkasi var, belli ki Usta'da belirli bir güç var, umarim bizim isimize yarayacak bir seyler gizliyordur...
Eninde sonunda sampiyon olacagiz, ama umarim masa basi bir sampiyonluk olmaz buTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Yavuz KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBazı şeyler çok zoruma gidiyor insanlar neden bu kadar taraflı anlamak güç. Biraz objektif olup haklının yanında olmak bu kadar zor mu? Yine tarafın olsun ama az biraz dürüst olun ayıptır.
Ve o iktidarda olduğu sürece o kupa verilmez.
Beyaz kefenlilere saygıyla duyurulur.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 şampiyonluk kupamız, AYM kararına saygı duymuyorum ve kabul etmiyorum diyen zat-ı muhteremde.
Ve o iktidarda olduğu sürece o kupa verilmez.
Beyaz kefenlilere saygıyla duyurulur.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
En son bariskaratas tarafından düzenlendi; 01.03.2016, 14:36.Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum