İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Bu dava yüzünden az kavga etmedim ama şuna inancım tam ki o şampiyonluğumuzu resmi olarak aldığımızda ve cezalılar hak ettiğini bulunca yaşadığım her şeye değecek.Tabi gönül isterdi ki şampiyonluğumuzu zamanında yaşasaydık ama o zaman geldiğinde bunu düşünmeyeceğiz.Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemirören'in ipi çekiliyor...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon Süper Lig'de milli bir kalecinin şike yaptığına ve teknik takibe takıldığına dair güçlü iddialar var. Henüz iddia.
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmaAdalet Yoksa, Barış da Yok...
Yorum
-
İlk olarak Nihat Günay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş kongreden bir gün önce Celil Hekimoğlu'nun yarıştan çekileceğini söylemiştin. Ona benzemesin...
Yanlış hatırlıyorsam kusura bakma
Yine söylüyorum henüz netleşmiş bir şey bilmiyorum. Yalnız bir iddia var, bu yüzden isim de söyleyemiyorum.
Yorum
-
Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılında yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurulunda Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim kurulunun ibrası, mahkeme kararıyla iptal edildi.
İstanbul 6. Asliye Hukuk Mahkemesi, Beşiktaş Kulübü'nün 24 Şubat 2008 tarihinde yapılan yıllık olağan idari ve mali genel kurul toplantısında alınan yönetim ve denetleme kurulu üyelerinin ibrasının iptaline ilişkin açılan davayı kabul etti. Mahkeme, Yıldırım Demirören başkanlığındaki yönetim ve denetleme kurulunun ibrasına ilişkin kararları iptal etti.
Bu karardan sonra Beşiktaş Kulübü'nün yapılacak ilk genel kurulunda, Başkan Fikret Orman, bu kararı kongre üyelerinin oylarına sunacak. Lehte bir karar çıktığı takdirde, Beşiktaş'ın dönem yöneticilerinden alacakların tahsili yeniden gündeme gelecek.
DHA2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
Fenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının gözlemcisi İsmail Hakkı Köklükaya, karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım'ın hakem Cüneyt Çakır'a hitaben, "Her zaman aynı b... yiyorsun" dediğini yazdı. Çakır ise raporunda böyle bir ifadeye yer vermedi.
Başakşehir maçının devre arasında hakem soyunda odası koridoruna inan ve müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır'a yönelik sözler sarf eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a temsilciden şok rapor geldi.
Müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır devre arasında yaşanan diyalogla ilgili TFF'ye "temiz" rapor vermesine karşılık müsabakanın T1 temsilcisi İsmail Hakkı Köklükaya'nın yazdığı rapor farklı çıktı.
TFF temsilsilcisi başkan Yılırım'ın ilk yarının bitiminin ardından hakem soyunma odası koridorunda hakemleri beklediğini, Çakır'a hitaben "Atılacak adamı atmıyorsun hir zaman aynı 'b...u' yiyorsun" şeklinde sözler sarfettiğine yer verdi. Yıldırım'ın temsilci raporu doğrultusunda PFDK'ya sevk edileceği belirtildi. (sporx)
Helal olsun azize. Az bile yapıyor, bence iki de tokat atmalıydı....Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının gözlemcisi İsmail Hakkı Köklükaya, karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım'ın hakem Cüneyt Çakır'a hitaben, "Her zaman aynı b... yiyorsun" dediğini yazdı. Çakır ise raporunda böyle bir ifadeye yer vermedi.
Başakşehir maçının devre arasında hakem soyunda odası koridoruna inan ve müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır'a yönelik sözler sarf eden Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a temsilciden şok rapor geldi.
Müsabakanın hakemi Cüneyt Çakır devre arasında yaşanan diyalogla ilgili TFF'ye "temiz" rapor vermesine karşılık müsabakanın T1 temsilcisi İsmail Hakkı Köklükaya'nın yazdığı rapor farklı çıktı.
TFF temsilsilcisi başkan Yılırım'ın ilk yarının bitiminin ardından hakem soyunma odası koridorunda hakemleri beklediğini, Çakır'a hitaben "Atılacak adamı atmıyorsun hir zaman aynı 'b...u' yiyorsun" şeklinde sözler sarfettiğine yer verdi. Yıldırım'ın temsilci raporu doğrultusunda PFDK'ya sevk edileceği belirtildi. (sporx)
Helal olsun azize. Az bile yapıyor, bence iki de tokat atmalıydı....2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerbahçe-Medipol Başakşehir maçının gözlemcisi İsmail Hakkı Köklükaya, karşılaşmanın devre arasında Aziz Yıldırım'ın hakem Cüneyt Çakır'a hitaben, "Her zaman aynı b... yiyorsun" dediğini yazdı. Çakır ise raporunda böyle bir ifadeye yer vermedi.
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sezon Süper Lig'de milli bir kalecinin şike yaptığına ve teknik takibe takıldığına dair güçlü iddialar var. Henüz iddia.En son kyodou tarafından düzenlendi; 15.12.2015, 17:55.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum