Ellerinizden öper 7 aylık ikiz Bebeklerim var. Ts Club tan aldigim mevsimlik montları vardı. Dün hava güzeldi diye giydirip dışarı çıkarayım dedim. Giyinmeyi sevmeyen ve sürekli ağlayan oğlum month giyince etrafa gülücükler saçmaya başladı. oğlumun tercihi geninden geliyor , fazla zorlanmayacagim Allah a şükür.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
HAKAN ORHAN @AvHakanOrhan
1. Fb'nin TS hakkında yaptığı şikayet ile ilgili lehimize sonuçlanan UEFA D. Kurulu gerekçeli kararı Trabzonspor Kulübüne ulaştı.
2. Trabzonspor'un TFF ve Fb hakkında yaptığı şikayet ile ilgili gereķçeli karar henüz gelmedi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleolacaklar
1-) ..tüpçü haziran'da tekrar seçilecektir... bunu bir kenara yazın...o ben bırakıyorum demedikten sonra rüya görmenin bir anlamı yok
2-) ..tüpçü şikecileri asla küme düşürmez...düşüremez.. çünkü ipi başkasının elinde..
3-) ..fifa ülkeye ceza verse bile (ki öyle bir ihtimal olasılığı sıfırdır) tüpçü dinini değiştirir ama asla şikecileri mağdur etmez... küme düşürme olayını hafızanızdan silin..
4-)..şayet fifa'dan ülkeye ceza gelirse adamların yaptıklarının cezasını bizde eşşek gibi çekeceğiz..
5-)..şikecilerin karşı manevrasıyla mahkemeye sanık olarak biz oturacağız...ve bu kez biz kendimizi anlatmak için çırpınacağız.. gelmiş geçmiş hiçbir başkanımız ve yönetimimiz düştüğümüz içler acısı durumu sahiplenmeyecek.. şehir ve camia kaderine terk edilecek...
5-)..bizi ipleyen kaale alan hiçbir zaman olmamıştı...yine olmayacak...inek gibi böğüre böğüre toprak olup gideceğiz..
6-)..doğacak bebelerimize '' işi bileceksin işe gitmeyeceksin'' babında aklını kullanmasını, eğer bu takım ve camia tutulursa her zaman yenilgiye mahkum olacağı, şampiyonluk görmek istenirse maalesef ahiretten önce böyle bir şeyin olmasına müsaade edilemeyeceği, sadece sıra takımı ve figüranlık görevleri olan bir takımı tutmanın mantıksızlığı anlatılarak bu takımın tutulmasından vazgeçirilmeye çalışılacaktır..(ben yapmam.. ama yapılacaktır..)(Trabzonlu olup diğer kulüp yöneticilikleri yapanlar bir sürü embesil bunlara örnektir)
7-)..sonuç olarak ''kaybedenler kulübüne'' hoşgeldiniz...
Yorum
-
1-) ..tüpçü haziran'da tekrar seçilecektir... bunu bir kenara yazın...o ben bırakıyorum demedikten sonra rüya görmenin bir anlamı yok
2-) ..tüpçü şikecileri asla küme düşürmez...düşüremez.. çünkü ipi başkasının elinde..
3-) ..fifa ülkeye ceza verse bile (ki öyle bir ihtimal olasılığı sıfırdır) tüpçü dinini değiştirir ama asla şikecileri mağdur etmez... küme düşürme olayını hafızanızdan silin..
4-)..şayet fifa'dan ülkeye ceza gelirse adamların yaptıklarının cezasını bizde eşşek gibi çekeceğiz..
5-)..şikecilerin karşı manevrasıyla mahkemeye sanık olarak biz oturacağız...ve bu kez biz kendimizi anlatmak için çırpınacağız.. gelmiş geçmiş hiçbir başkanımız ve yönetimimiz düştüğümüz içler acısı durumu sahiplenmeyecek.. şehir ve camia kaderine terk edilecek...
5-)..bizi ipleyen kaale alan hiçbir zaman olmamıştı...yine olmayacak...inek gibi böğüre böğüre toprak olup gideceğiz..
6-)..doğacak bebelerimize '' işi bileceksin işe gitmeyeceksin'' babında aklını kullanmasını, eğer bu takım ve camia tutulursa her zaman yenilgiye mahkum olacağı, şampiyonluk görmek istenirse maalesef ahiretten önce böyle bir şeyin olmasına müsaade edilemeyeceği, sadece sıra takımı ve figüranlık görevleri olan bir takımı tutmanın mantıksızlığı anlatılarak bu takımın tutulmasından vazgeçirilmeye çalışılacaktır..(ben yapmam.. ama yapılacaktır..)(Trabzonlu olup diğer kulüp yöneticilikleri yapanlar bir sürü embesil bunlara örnektir)
7-)..sonuç olarak ''kaybedenler kulübüne'' hoşgeldiniz...İlk olarak yatmaztara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle8-)..Tüm bunlar olduktan sonra hiçbirşey olmamış gibi çayımı içmeye devam edeceğim...İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...iç tabi adamım...42 no.lu Tirebolu iyi gider semaverle...tavsiye ederim..
Edit: Geçmiş olsun yazmayı unutmuşum...En son yatmaztara tarafından düzenlendi; 28.03.2015, 01:38.Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEllerinizden öper 7 aylık ikiz Bebeklerim var. Ts Club tan aldigim mevsimlik montları vardı. Dün hava güzeldi diye giydirip dışarı çıkarayım dedim. Giyinmeyi sevmeyen ve sürekli ağlayan oğlum month giyince etrafa gülücükler saçmaya başladı. oğlumun tercihi geninden geliyor , fazla zorlanmayacagim Allah a şükür.
Yorum
-
bu azize alex,zico,ersun vs. keyfine göre kovan adam neden emenike ye sesi çıkmıyor emenike nin arkasındayız diyor birşeylerden korkuyor emenike ya itiraf ederse ilerki dönemlerde emenike den bir itiraf bekliyorum ilahi adalet er yada geç tecelli edecek
Yorum
-
Atilla Dilaver: "10 gün kadar sonra" diye bahsettiğim gelişmeler, bunlar değildir. Hazırlıklarımız, tahmin ettiğimiz zamandan uzun sürdü.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
7-)..sonuç olarak ''kaybedenler kulübüne'' hoşgeldiniz...
Kimse bana yok öyle değil,doğrucu-gerçekleri gören TS li falan demesin hiç bir TS li bu kadar aciz-sünepe-teslimiyetçi olamaz.
Ayrıca normal hayatta da bu mantıkla olmaz,
TS şampiyon olamaz şikeci kansızları tutacaksın,
partin iktidar olamaz baştakini tutacaksın,
babam kıt kanaat geçiniyor komşunun babası çok zengin ben bundan sonra ona baba diyeceğim gibi bir şey senin ruh halin.
Bilmem ne yaparım onların gücünü de,ipini de,kupasını da.
Kaybedenler kulübüne hoş gelmişiz,
utanması arlanması olmayan kanı bozuklar kazandığını zannetmeye devam etsin,kim kazanmış,kim kaybetmiş görüşeceğiz.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu an ülkede şartlar böyle ama sana diyeceğim trabzonsporun büyüklüğünü idrak edememişsin
...güzel abicim...o büyüklüğü 30 senedir bekliyorum ben...her sene yelkenleri suya indirmek benim hoşuma gitmiyor...artık yenilen pehlivan olmak istemiyorum arkadaşım...artık kim ne yapacaksa yapsın diyorum...
Yorum
-
İlk olarak Rust Cohle tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...güzel abicim...o büyüklüğü 30 senedir bekliyorum ben...her sene yelkenleri suya indirmek benim hoşuma gitmiyor...artık yenilen pehlivan olmak istemiyorum arkadaşım...artık kim ne yapacaksa yapsın diyorum...
...3 yıl önce beşiktaş bu kupayı kazanmıştı...şimdi kimse hatırlamıyor...fazla havaya girmeyin...nasıl olsa unutacağız...kupayı kazansak bile...
ne ayaksın çözemedim ben seni.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHAKAN ORHAN @AvHakanOrhan
1. Fb'nin TS hakkında yaptığı şikayet ile ilgili lehimize sonuçlanan UEFA D. Kurulu gerekçeli kararı Trabzonspor Kulübüne ulaştı.
2. Trabzonspor'un TFF ve Fb hakkında yaptığı şikayet ile ilgili gereķçeli karar henüz gelmedi.
Sonuç olarak bizim kulübün TFF ve şikeciler hakkında yaptığımız şikayetin reddedilmesi ile alakalı gerekçe hala elimizde yok.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ağız şikecilerin ağzına benziyor,hatta benzemiyor onların ağzı.
Kimse bana yok öyle değil,doğrucu-gerçekleri gören TS li falan demesin hiç bir TS li bu kadar aciz-sünepe-teslimiyetçi olamaz.
Ayrıca normal hayatta da bu mantıkla olmaz,
TS şampiyon olamaz şikeci kansızları tutacaksın,
partin iktidar olamaz baştakini tutacaksın,
babam kıt kanaat geçiniyor komşunun babası çok zengin ben bundan sonra ona baba diyeceğim gibi bir şey senin ruh halin.
Bilmem ne yaparım onların gücünü de,ipini de,kupasını da.
Kaybedenler kulübüne hoş gelmişiz,
utanması arlanması olmayan kanı bozuklar kazandığını zannetmeye devam etsin,kim kazanmış,kim kaybetmiş görüşeceğiz.
...sakin ol arkadaşım...en çok takımını kim seviyor yarışmasında değiliz..biz de kendi çapımızda takımımıza bağlıyız herkes gibi...bende güzel şeyler yazmak isterim ama maalesef sizin kadar iyimser değilim bu konularda.. aramızdaki fark sadece bu...görüyorum ve hissediyorum rezillikleri...arkamızdan dönen dolapları..çbenim isyanım bunadır...
kaybedenler kulübü olmak benimde hoşuma gitmiyor...ama başımızdakilerden kaynaklanan bu durumu ben yaratmadım...bizi yönetenler süreci iyi okuyamayanlar yarattı...
...sünepe teslimiyetçi gibi lafları üzerime alınmıyorum...sana bu konuda cevap vermeyeceğim...
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle diyorsun ama Trabzon'da yapılacak basketbolun 4 lü finali için ve şampiyon olma olasılığı olan takıma da böyle diyorsun.
...3 yıl önce beşiktaş bu kupayı kazanmıştı...şimdi kimse hatırlamıyor...fazla havaya girmeyin...nasıl olsa unutacağız...kupayı kazansak bile...
ne ayaksın çözemedim ben seni.
...hacı ağzını bozma..ne ayaksın falan...milletin babası olacak yaştasın...
...takımımın başarısızlıkları beni o kadar çok üzüyor ki belki de şampiyon olsak bile şampiyonluğu tam olarak yaşayamayacağımız endişesi var bende...dile kolay tam 30 yıl bitti...
Yorum
-
UEFA' dan Bir Tokat Daha
Uefa Trabzonspor hakkında kararını verdi...
UEFA' dan Bir Tokat Daha UEFA, F.Bahçe'nin 'Trabzonspor şike yaptı' şeklindeki başvurusunu reddetmişti Bunun gerekçeli kararı dün kulübe ulaştı:
Trabzon şike eylemini yapmamıştır
Trabzonspor Hukuk Kurulu avukatı Hakan Orhan, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'la ilgili başvurusunun UEFA tarafından reddedilmesiyle ilgili gerekçeli kararın kulübe ulaştığını bildirdi.
Orhan, Fenerbahçe'nin "Trabzonspor'un 3 maçta şike ve teşvik eylemleri" yaptığını iddia ederek bir süre önce UEFA'ya başvurduğunu, UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulu tarafından bu başvurunun reddedildiğini anımsattı. Gerekçeli kararının Trabzonspor kulübüne dün ulaştığını ifade eden Orhan, "Kararda özet olarak, Fenerbahçe'nin, Trabzonspor hakkında isnat ettiği şike ve teşvik eylemlerini gerçekleştirmediği belirtiliyor. Kapsamlı bir açıklamayı daha sonra yapmayı planlıyoruz" dedi.
Orhan, Trabzonspor kulübünün, UEFA Kontrol Etik ve Disiplin Kurulu'na, Fenerbahçe ve Futbol Federasyonu hakkında yaptığı şikayet başvurusunun reddiyle ilgili gerekçeli kararı göndermesi için bir süre önce talepte de bulunduklarını kaydederek, "Aradan 3 ay geçmesine rağmen gerekçeli karar elimize halen ulaşmadı. Gerekçeli kararın gelmesi için daha önce talepte bulunmuştuk. Kararın gelmesinin ardından UEFA Temyiz Kurulu'na başvuracağız" dedi.
Kaynak: Fotomaç2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum