Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şerefsiz la bunlar

askerden kaçmıştır normaldir diyor

söyleyecek laf yok

Yorum

• Mehmet Baransu'ya Helal Olsun

Yorum

• Abi bu kanal MAY'ın değil mi ? FB TV böyle çalışmıyor yeminle.. Yazıktır yahu..

Şu adamın üyeliğini düşürüp, adını tesislerden almak için neyi bekliyorlar ??

Yorum

• helal be baransu adama tik tik koydu

Yorum

• Hahahahhaah resmen rezil herifler bunlar ya

Komik ve iğrenç adamlar

Yorum

• Şike Davası | Şike Tescillendi! CAS ve Yargıtay Onadı!

Adnancigima noldu ne cevap verebildi ne bisey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              # 61 Onur Recep Kivrak
              " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adnancigima noldu ne cevap verebildi ne bisey

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                Rezil oldu rezil. Bu adam değil mi Aik Stockholm'de oynadım deyip takımın renklerini söyleyemeyen.

Yorum

• bu fbli avukatları ciddiye alıp da sinirlerini bozanlar var ya, takmayın bu kadar.
                  bunlara kalsa aziz ve ekibi ceza almayacaktı,
                  yargıtay karar bozacaktı,
                  fb 2 yıllık ceza almayacaktı,
                  cas cezayı bozacaktı vs.vs.vs. şimdi de müdahele olmaz diyorlar. Beklenen son yaklaştıkça daha çok ağlıyolar

Yorum

• Şemsiyenin açılmasında geri sayıma devam ediyoruz

Yorum

• Bu fbli avukatlar çıkıp konuşunca Cem Yılmaz'ın gösterisinden bi bölüm geliyor aklıma :
                      + Saygın yargıç itiraz ediyorum
                      - Nereye itiraz ediyosun lan dosya olmuş kafan kadar zaten.

Yorum

• İlk olarak Oflu61HB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        baransu olmasa adamlar trabzonu yerden yere vuracaklar
                        Diger programlarda bizi koruyan varmi ?

Turgay Demir ve Mehmet Baransu ya ekleyebilecegimiz bizden kim var allah askina ?

Bizim hakkimizda ileri geri konusup (daha 2 gün önce Ümit Özat bizi yine sike ile sucladi (bursa final macinda hakemi belirlemisiz son günde !!)) ertesi gün devam edebiliyorlar. Bunlari susduracak birseyler olmali cokdan olmaliydi.

Elbette cezalarini alinca bir yerlerine oturacaklar ama yinede, Kulüp bu medyada bizim hakkimizda aklina gelen herseyi söyleyebilenleri takip edip böyle devamli konusturmamalidir.

Atilla Dilaver bey bu aksam Adnan Aybabaya yapdigi gibi, devam et istersen dedi ama para cezasi ile kurtaramayacaksin bir dahaki hakaret suclamanda !

Kulübümüz bu konuda SINIFDA kalmisdir. 3 temmuzdan beri cok net bir sekilde belli oldu.
                        En son sanatik tarafından düzenlendi; 04.02.2014, 01:56.
                        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Videosu var mi? Biz de izleyelim.
                          Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Ulan benim ve bir kaç kişin'in Atilla Dilavere attığımız twitler programın gündemine geldi iyimi ben dün akşam Atilla abiye "Abi keşke bu gece programa katılsaydın bu avukat bozuntusu artisti sustururdun" dedim..

Hani gözlüklü denyoyla Atilla abi tartışırken gözlüklü twitter'dan Atilla abin'în attığı twitleri okuyup güya hakaret ettiğini iddia ettiya o sırada da Bu avukat bozuntusu Emre "Evet bende o twitleri görüyorum banada hakaret edilmiş hukuksal işlem başlatıcam" dedi

Dedim keşke Artist diyeceğime ana avrat sövseydim bu çapsız herife bu hiç kimseyi mahkemeye veremez hele kendi ettiği küfürlü twitler dururken..!
                            Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                            Komünar..

Yorum

• İbretlik bir video, sonuna kadar izleyin lütfen

youtube.com/watch?v=ttaBNMJcznk
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...