Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada şekipin ifadesinde değişiklik yapma isteği, tv(habertürk) haberine ge doğruymuş.
    teşvik gönderildiğini duydum ifadesi, medyadan duydum olarak değiştirmek istiyormuşşekipi nasıl tehdit ettilerse

Yorum

• belçika basınında Türkiye Liginin geç başlayacağı yazılıyor

[/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• yanlış anlaşılmasın, çok demokratik bir insanımdır, herkes herşeyi rahatlıkla yazabilmeli...
        ancak bu teşvik konusu ile ilgili, bilgiye dayanmadan, bize kupayı vermeyecekler bursaya verecekler diye yazan herkesin uyarılması tekraı olursada cezalandırılması gerekir. ancak elinde bilgi varsa diyebilir tabi ki

Yorum

• bu şerefsizlerin amacı ne trabzon ufak sıyrıklarla atlatabilirmiş bizim şampiyonluğumuz çalındı beyler şampiyonluğumuz kimse konuşmuyor fener bu şikeleriş neden yaptı diye
          Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak kemal koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            beyler herkez kafasından bişeyler uyduruyo herkez kendine göre yontuyo her söylenilene inanmayın bakın kupa trabzonspora verilmeyecek en iyi ihtimalle bursaya gidecek çünkü trabzonda işin içinde teşvikle suçlanıyor...şimdi bakın kesin olarak fener küme düştü trabzon ve beşiktaşında küme düşme ihtimalleri var ama bunların yaptıkları daha iyimser yani başka cezalarlada yırtabilirler ör puan silme cezası veya eksik puanla lige başlama gibi...lige yeni çıkan mersin idman yurduda sanırım bank asyaya geri dönecek burdan söylüyorum herşeye hazırlıklı olun
            Çok fazla İbrahim Saten okuyorsun sen.
            Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Abi ben bunu bir iki kere dükkana gelen müşterilerimden duydum özellikle bazı ofsayt pozisyonları ile ilgili onlarında kulağına böyle şeyler gelmiş.Müşterim dediğim şahıslar bu işin içinde yayıını evinize getiren şahıslardır hemde ilk elden
              Tam olarak sorduğum buydu. Ofsayt pozisyonundaki oyuncuların görüntülerde yok edildiği söyleniyor. Lig tv görüntüleri ile güvenlik kameraları görüntüleri uyuşmuyormuş.
              Çok daha berbat aşağılık olayların olduğu ve bunların basına henüz sızmadığı söyleniyor. Doğruysa hepsinin kökünü kazırlar İnşallah.
              En son Misafir tarafından düzenlendi; 18.07.2011, 19:13.

Yorum

• Arkadaslar birseyi kaciriyorsunuz. Uefa´nin su anda birsey yapmasi mümkün degil. Uefa diyor ki "Kulüpler benim Organizasyonuma katilirken, bana sikeye yani her türlü manipulasyona dahil olmadiklarini garanti etmekle yükümlüdür. Buna uymayan Kulüpler 1 yildan baslamak üzere men cezasina carptirilirlar"

Kaynak: Uefa bildirisi

Diger Kulüplere hic girmiyorum, sadece bizim burada bir sucumuz olsa, oraya gitmemiz sözkonusu olamaz. Biz temiziz ve oraya gidecegiz!

Ama direk gidemeyecegiz ve buraya katilamazsak kaybimizi kim telafi edecek, en cok bunu merak ediyorum
                “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• "Her şey çok güzel olacak"Faik KAPTAN/İSTANBUL, (DHA)18 Temmuz 2011YENİ sezon çalışmalarının yurt dışı bölümünü Hollanda’nın Venlo kentinde yapan ve kamp süresini tamamlayan Trabzonspor, bu gün Düsseldorf üzerinden İstanbul’a geldi.THY’ye ait bir uçakla saat 16.15de Atatürk Havalimanı’na inen Trabzonsporlu futbolcuları az sayıda taraftar büyük bir coşkuyla karşıladı. Dış Hatlar geliş salonunda Antrenör Şenol Güneş’in etrafını bir anda saran taraftarlar " Şampiyon yap bizi Şenol Güneş " tezahüratları yaptılar. Coşkulu sevgi gösterileri üzerine taraftarlara sakin olmalarını söyleyen Şenol Güneş, " Merak etmeyin, her şey çok güzel olacak" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu ve yöneticiler daha sonra iç hatlara geçerek Trabzon’a hareket ettiler.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Her şey çok güzel olacak"Faik KAPTAN/İSTANBUL, (DHA)18 Temmuz 2011YENİ sezon çalışmalarının yurt dışı bölümünü Hollanda’nın Venlo kentinde yapan ve kamp süresini tamamlayan Trabzonspor, bu gün Düsseldorf üzerinden İstanbul’a geldi.THY’ye ait bir uçakla saat 16.15de Atatürk Havalimanı’na inen Trabzonsporlu futbolcuları az sayıda taraftar büyük bir coşkuyla karşıladı. Dış Hatlar geliş salonunda Antrenör Şenol Güneş’in etrafını bir anda saran taraftarlar " Şampiyon yap bizi Şenol Güneş " tezahüratları yaptılar. Coşkulu sevgi gösterileri üzerine taraftarlara sakin olmalarını söyleyen Şenol Güneş, " Merak etmeyin, her şey çok güzel olacak" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu ve yöneticiler daha sonra iç hatlara geçerek Trabzon’a hareket ettiler.
                    iyi ki varsın Şenol Hocam..ne desek az..

Yorum

• bazi hükümete yakin gazeteler ve cemaate yakinligi ile bilinen yazarlar trabzonunda bu isten hasarsiz çikmayacagini söylüyor.
                      Bizim sampiyonlugumuzu vereceklermis gibi gelmiyor bana maa napar eder ya fb'yi sampiyon ilan eder yada ligi geçersiz sayar.
                      Ama bazi yazilar trabzonunda küme düsürülecegini söylüyor.
                      Insallah böyle birsey olmaz ve bizimkiler bu islere karismamis olurlar.
                      Allah yardimcimiz olsun
                      son basamagi ölüm olan bir merdivendir hayat

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tam olarak sorduğum buydu. Ofsayt pozisyonundaki oyuncuların görüntülerde yok edildiği söyleniyor. Lig tv görüntüleri ile güvenlik kameraları görüntüleri uyuşmuyormuş.
                        Çok daha berbat aşağılık olayların olduğu ve bunların basına henüz sızmadığı söyleniyor. Doğruysa hepsinin kökünü kazırlar İnşallah.
                        allahım bu ne pisliktir sen bunların zulmünden bizleri doğru yolda olan insanları koru yarabbim amin...
                        Cruyff: "Barcelona'yı en çok top rakibindeyken izlemek bana keyif veriyor. En fazla 10 saniye içinde geri alıyorlar."

Yorum

• Forum kullanilmayacak hale geldi, sayfalar acilmiyor artik. Ilgili arkadaslar bir bakabilirse cok guzel olur...
                          En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 18.07.2011, 19:49.

Yorum

• Karşımızda uefa'yıda içine alan Sabetay oluşumu tarihin köklerinde var olan bir takım söz konusu.

Aldığı destek büyüktür. Arka planda olanlar daha güçlüdür.

Fenerbahçe küme düşerse bu ülke büyüklüğünü sabetaycılara, masonlara karşı ispat etmiş olacaktır. İçimizdeki küçük İsrail, pardon kendi deyimleri ile Fenerbahçe Cumhuriyeti yıkılacaktır.

uefadan medet ummayın. Ne yaparsa yargı yapabilir. Arkasında siyasi güç olmayan yargı karar veremez.

Fenerbahçe'nin düşmesi gerekmektedir, fakat mutlaka işin içinden sıyrılacaktır.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Aynen 1 günlük bakımı eğer müsaitseler hemen başlanabilir
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• buralarda okumuştum forumun sorunlarının giderilmesi için 1 ile 3 gün arasında kapalı kalması gerekiyormuş. bence tam zamanı. işinize karışmak gibi olmasın ama iyice deli ediyor adamı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim