Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    F.Bahçe forması sanıp dışarı attırdılar!

10:22 | 18 Temmuz 2011

Karadeniz ekibi Hollanda kampında son maçını Charleroi ile oynadı. Ancak saha içinden çok saha dışında yaşanan bir olay üzücüydü.
    Grotenburg Stadı’nda yerini alan 5 bin kadar Trabzonspor taraftarı üzerinde Sarı-Lacivert çubuklu forma gördükleri bir kişiye tepki göstererek stattan çıkarılmasına neden oldu. Oysa o formanın renkleri Sarı-Siyahtı, o forma Vitesse formasıydı, belki o taraftar Türk bile değildi.
    Ancak geçtiğimiz sezon saha dışına taşarak tatsızlaşan Trabzon-F.Bahçe rekabeti ve şike soruşturmasının yarattığı gerginlik belli ki gurbete de taşınmıştı. Çünkü eskiden bir Türk takımı oynarken statlar rengarenk olur G.Saraylısı, Fenerlisi, Beşiktaşlısı, Trabzonsporlusu formasını giyip tribünlere gelirdi.
    Maçta ise 17. dakikada Sercan’ın pasında Mehmet Çakır fileleri havalandırdı: 1-0. 22’de Trabzon savunması ağır kalınca Dzinic eşitliği sağladı: 1-1. Halil ve Brozek’le önemli fırsatları harcayan Karadeniz ekibi 2. yarıda dakikalar 49’u gösterirken gole yaklaştı. Kazanılan penaltıyı Halil Altıntop auta yolladı. Maç 1-1’lik skorla tamamlandı.

Gs formalı onlarca insan maçı izliyor ama bu kadar zekasızlık görmedim ben gördükçe cinnet geçiriyorum.

Şu hazırlık olsun normal olsun maça stada gelen sülük gibi yapışan gs taraftarından nefret ediyorum.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Servan Taştan nasıl bir oyuncudur ?

İzleyip Gören ?

Yorum

• bu dalgalar genelde sabahlarimi gerceklesiyor ? bence sorusturmanin devami eyof oyunlari sonrasina ertelenebilir..tff ligleri 3-4 hafta erteleyecektir..

fb nin gelecek sezon - puanda baslatilip sampiyonlugun bize verilme olasiligi bana kalirsa daha yüksek gibi..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Ömer Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya binlere gizli bor soruşturma ve sadece iddia hepsi iddia. Ama eksik teşebbüs şöyle; adamı vurmaya çalışmak ama iskalamak, adamı vurmak için eylem pesinde olmak ya da adamı vurmak için araya baskasını sokmak. En iyi anlatım da budur. Trabzonspor için iddia edilen teşebbüs sucları da budur ve bunlarda tesebbustur. Ama yarı yarıya ceZasi vardır. Mesela Milan'ın aldığı ceza gibi. Milan'ın yaptigi eksik teşebbüs mü doye sorarsan onun için pc'ye ihtiyacım var telden ancak bu kadar anlatabilirim. Saygilar

adamı vurmaya çalışmak ama ıskalamak eksik teşebbüs değil teşebbüstür. Bak ne güzel söylüyorsun. Kaldı ki senin dediğin gibi teşebbüs etmiş olalım. Boşver eksik teşebbüsü. Teşebbüs ettik. Kanunda da teşebbüs eden yapmış gibi cezalandırılır diyor yanılmıyorsam. Hadi onu da geçtim. 5 yıl ceza alacak diyelim. Teşebbüsten senin dediğin gibi olsun 2,5 yıl. Sonra başkan olduğu için bu yarı oranında arttırılacak ve o da 3 yılı geçecek öyle değil mi? Umarım buraya kadar anlamışsındır. Peki kanunda ne yazıyor? Yurt dışı çıkış yasağı verilebilmesi için suçun üst sınırının 3 yıldan az olması gerekiyor diyor? Peki suçun üst sınırı 3 yıldan az mı? Her halükarda 3 yıldan fazla. O zaman ne anlıyoruz başkanın üstüne, yöneticilerin üstüne atılı suç şike, teşvik veya teşebbüs değil. Başka bir suç. Şike, teşvik veya teşebbüs değilse ne oluyor bizi ligden düşüremiyorlar. Buraya kadar da anlatabilmişimdir umarım. Şimdi burayı boşuna germeye, insanların aklına başka birşeyler sokmaya da gerek yok kardeşim. Umarım seni ikna edebilmişimdir.

Yorum

• Yalnız bu süreçte en çok takdir ettiğim 3 kurum ve/veya kişi var...

1-Emniyet Teşkilatı
            2-Savcı
            3-Haber 61...

Haber61 resmi site görevi görüyor sanki...İçinde bulunulan süreçten dolayı yönetimin söylemediklerini Haber61 "çatır çatır" söylüyor...

Helal olsun...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak Ali Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hasan Yener öyle dedi abi...
              Kendisi suan evde dinleniyor, herhalde anca kendine gelir sagligi tam yerine gelmeden gitmemesi en iyisi...
              değerli kardeşim;bir muhabir gibi almanyada takımımızı çok iyi takip ettin.forumdaki herkes senin sayende takım hakkında birinci elden bilgi sahibi oldu.ne iş yaptığını bilmiyorum,ama gazeteciliği düşünmelisin.en azından namuslu bir gazetecimiz olur.teşekkürler.

Yorum

• Trabzonsporlu olan Tuğba Özay şunları söyledi: "Şike olaylarında adı geçmeyen ender bir kulüp Galatasaray. Bu yüzden ben de artık Galatasaraylıyım."

FANATİK

İşte Hürriyet gibi yavşak gazeteler yüzünden bizde şike yapmış durumuna düşüyoruz medyanın yönlendirmesiyle. Haliyle Trabzonspor'lu olmayan futbolseverlerin büyük bir kısmıda bizi şike yapan takımların arasına sokuyor.. Buna önlem almanın bir yolu yok mu yahu

Yorum

• HABERTÜRK'ü açabilirsiniz. Konu hakkında konuşuluyor.
                  Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Şu Vitesse formalı elemana birisi yanlış anlaşılma olduğunu söylese bari. Bu tür olayları hiç sevmiyorum. Kimsenin ahı üzerimizde kalmasın.

Yorum

• hürriyetin şu haberinden sonra resmi siteden herhangi bir cevap gelmiyorsa oturup düşünmek lazım....

Yorum

• Celestka'nın defansı çok kötü.

Bunu gördüm bunu söylerim.

Dün golü yediğimiz pozisyonda gol vuruşunu yapan adama en yakın oyuncumuz kim?

Elemanda ciddi ilk hamle problemi var ve yeterince sert değil...

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonsporlu olan Tuğba Özay şunları söyledi: "Şike olaylarında adı geçmeyen ender bir kulüp Galatasaray. Bu yüzden ben de artık Galatasaraylıyım."

FANATİK

İşte Hürriyet gibi yavşak gazeteler yüzünden bizde şike yapmış durumuna düşüyoruz medyanın yönlendirmesiyle. Haliyle Trabzonspor'lu olmayan futbolseverlerin büyük bir kısmıda bizi şike yapan takımların arasına sokuyor.. Buna önlem almanın bir yolu yok mu yahu
                          şu sedat peker'in kapaması olan tuğba değil mi o?
                          Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İbrahim Akın Herkesi Yakmış...Başlığa bak yahu =)
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• İlk olarak Samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonsporlu olan Tuğba Özay şunları söyledi: "Şike olaylarında adı geçmeyen ender bir kulüp Galatasaray. Bu yüzden ben de artık Galatasaraylıyım."

FANATİK

Yahu o kadın zaten Gsliydi.Göstermelik Trabzonsporlu gereği yok ait olduğu yere döndüğü iyi oldu

Yorum

• TSYD başkanının şu safhada şöyle bir cümle kurması da ne demek oluyor; "Şikeyi kim yapar? Futbolcu. İçeride üç futbolcu var. Yani bu kadar olayı tutuklu üç futbolcu mu yaptı?"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim