Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kemal koç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sadri şener gözaltına alındı diye neden başlık açmadınız neden bu kadar at gözlüğüyle bakıyosunuz dünyaya çok belli bizde şike yapmaya meyil etmişiz ama karektersizler becerememiş yani fenerle akıbetimiz aynı fener düşerse bizde gideriz akıllı olun biraz federasyonoun kararı açıklamaması belkide bize yariyacak yoksa bizde gitmiştik ikinci lge bence hepiniz benim gibi düşünüyosunuz ama taraftar olduğumuz için çok sevdiğimiz için dile getirmeye korkuyorsunuz malesef acı gerçek budur...
    Hay senin yaptığın yorumuda.ben kendi adıma söyleyim çokta tın kümesi mümesi

Yorum

• İlk olarak cemkılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Aynen dostum.Bende ansaneri61 nickiyle takılıyodum ajansta. Ama lig bitmeden daha bıraktım orayı..Adamlara kapak takıyosun yayınlamıyolar..Öküz fenerlilere herşey serbest..

Neyse ya başkan bi çıksında hayırlısıyla,ajansın koy gözüne rahvan gitsin..

bende ligin ortasında bıraktım zaten aynen dediğin gibi şu işten bi aklansak futboldan soğudum artık

Yorum

• bu ligi başlatırsalar gelecek sezon gazetelerin 3. sayfaları çok iş yapar.
        1967' den beri olduğu gibi
        SENİN GÜCÜN KARANLIĞI YIRTACAK!

Yorum

• "Minare´yi calan kilifini hazirlarmis"

Bizim Yöneticilerin eksik tesebbüsü bile olduklarini sanmiyorum ama bu oyunda bizim yerimiz belli!

Bu isi nasil lehimize ceviririz? Medya..onu kullanabiliyormuyuz?
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Dikkatimi Şöyle bişey Çekti...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU MİSYON VE VİZYONU Misyon

Eğitim ve tesisleşme hamlelerinde çağdaş hedefler ile buluşmak, uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı oluşturmak, topluma spor kültürünü benimsetmek, futbol ekonomisini büyüten güçlü finansal yapıya sahip bir organizasyon olmak.
            Vizyon

Çağdaş ve kurumsal bir yapıda futbola yaygınlık kazandırmak, ülke genelinde katılımı arttırmak, uluslararası organizasyonlarda sürekli var olmak.

Tffnin sitesinden bir Alıntı Sen böyle bir lige nasıl Şeref Kazandıracaksın..
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

sadri şener gözaltına alındı diye neden başlık açmadınız neden bu kadar at gözlüğüyle bakıyosunuz dünyaya çok belli bizde şike yapmaya meyil etmişiz ama karektersizler becerememiş yani fenerle akıbetimiz aynı fener düşerse bizde gideriz akıllı olun biraz federasyonoun kararı açıklamaması belkide bize yariyacak yoksa bizde gitmiştik ikinci lge bence hepiniz benim gibi düşünüyosunuz ama taraftar olduğumuz için çok sevdiğimiz için dile getirmeye korkuyorsunuz malesef acı gerçek budur...
              sen bizi fenerlilerle karıştırıyosun.
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

• Herkesle uğraştığımız yetmiyormuş gibi birde Trabzonsporluyum diyenle uğraşıyoruz,onlara hesap veriyoruz.
                Hey Allah'ım...
                En son Sibel tarafından düzenlendi; 12.07.2011, 15:08.

Yorum

• Antu da Sadri Şener Adliyeye sevk edildi başlığına yapılan 6 yorumdan 5 tanesi serbest brakılır 1 tanesi mahkemeye sevkedilir demiş. Bizim taraftarımıza ne oluyor da bu kadar karamsar oluyor anlamıyorum.
                  Ya bir yol bul, ya bir yol aç, yada yoldan çekil.....

Yorum

• Bizden bişi çıkmaz o kadar içim rahatki

Yorum

• yüz milyonlarca dolarların döndüğü bu ligde sanıyomusun fenev ligden düşürülür.o şerefsiz fedarasyon bunu göze alabilir mi? aziz in aldığı askeri ve nato ihalelerinden kimler ne rantlar kazanıyor haberiniz var mı? kısaca türkiyede futbol her zaman adi bir lig olarak kalmaya mahkumdur.böyle federasyon ve fenevbahçe olduğu sürece..
                      Football İs My Life

Yorum

• Bu çok önemli bir iddia...

İddia değil. Emniyet, bugün Fatih Cumhuriyet Savcılığı'na resmen başvurdu. Abdullah Kaya ile ilgili suç duyurusunda bulundu. Çünkü ellerinde kanıtları, görüntüleri de var. Bu bahsettiğimiz bilgileri sanık avukatları sızdırmaktadır ve emniyet bugün gereğini yaptı. Abdullah Kaya'nın fotoğrafları sızdırdığı MOBESE kayıtlarıyla belgelendi. Hürriyet'in muhabiri Arda Akın, kendi telefonundan Organize Suçlarla Mücadele Şube'den işlerin başındaki Mutlu Ekizoğlu'nu arıyor. Soruşturmayla ilgili sorular soracağı için Mutlu Ekizoğlu telefonu açmıyor. Ardından Toygun Atilla, '13 sayfalık ifade almış, yarın gazetede çıkacak bunu bana verebilir misiniz?' diyerek mesaj atıyor Mutlu Ekizoğlu'na. Ekizoğlu bunun üzerine arıyor, ifadelerin nereden alındığını soruyor. Avukatın verdiğini Arda Akın, Mutlu Ekizoğlu'na söylüyor. Böylece, Toygun Atilla'da haber kaynağını deşifre etmiş oluyor. Daha sonra MOBESE kayıtları incelenince ve Aziz Yıldırım'ın avukatının belgeleri verdiği ortaya çıkarılıyor. Avukat Abdullah Kaya hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. Yani Hürriyet'in bir muhabiri diğer muhabirine belgeleri sızdıranın avukat olduğunu söylüyor. Yani hiçbir şekilde emniyetin sızdırması diye bir şey yok.

Burada hedef nedir? Aziz Yıldırım'ın avukatının böyle önemli belgeleri sızdırması Aziz Yıldırım'ın alaeyhine değil mi diyeceksiniz. Buradaki hedef, eski Türkiye medyasıyla işbirliğiyle Fenerbahçelileri sokağa dökmek ve Türkiye'de bir kaos ortamı yaratmaktır. Fenerbahçe'nin 25 milyon tarftarı vardır. Fanatikler, holiganlar taraftar içinde son derece azınlıktır. Fakat bu azınlığa oynayarak, bu azınlığı daha azdırmaya oynayarak, onları sokağa dökerek bir operasyon planlıyorlar. Bunun için de bunlar yapılıyor bana göre. Eski Türkiye medyasının yayınlarını da böyle yorumluyorum.

sabah gazetesi İşte Rasim Ozan Kütahyalı

Yorum

• İlk olarak Şakoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar hukukçu değilim ama kafa karışıklığı çok fazla bu sebeple süreci biraz açalım, eksik varsa tamamlayalım ltf.:

Olayın İki Boyutu Var (I - II) :

Not:
                          * Şu anda herşey iddia aşamasında.
                          * Bir bakıma listede aşağı inildikçe(süreç ilerledikçe) suçlu olma ihtimali artmaktadır!

I-CEZA HUKUKU SÜRECİ (EMNİYET-SAVCILIK-MAHKEME-ÜST MAHKEME)

A-EMNİYET
                          1-Emniyet : Emniyete İfadeye Çağırma / Yakalama Emri ile Gözaltına Alma
                          2-Emniyet : İfade Alma
                          3-Emniyet : İfadede suç süphesi varsa Gözaltına Alma / Yoksa Serbest
                          4-Emniyet : Serbest bırakmazsa Savcılığa Sevk

B-SAVCILIK
                          1-Savcılık : İfade Alma
                          2a-Savcılık : Suç süphesi varsa Mahkemeye Sevk / Yoksa Serbest
                          2b-Savcılık : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
                          ................ Mahkemeye Tutuklama Talebi ile Sevk

C-MAHKEME
                          1-Mahkeme : İfade Alma
                          2a-Mahkeme : Suç süphesi varsa tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakabilir
                          2b-Mahkeme : Suç süphesi varsa + delil karartma ihtimali/yüksek suç süphesi varsa...
                          ................ Tutuklama Talebi Kabul ve Cezaevine Sevk

D-CEZAEVİ
                          1-Cezaevi : İfade Alma
                          2a-Cezaevi : Tuvalet Temizliği
                          2b-Cezaevi : Taş Kırma
                          2b-Cezaevi : Şikeye ve Fenerasyon Yönlendirmeye İçerden Devam

E-SAVCILIK İDDİANEME SÜRECİ
                          ....1-2 AY SONRA......
                          1-Savcı İddianame Hazırlar
                          2-Mahkemeye İddianameyi ve Delilleri Sunar
                          3-Mahkeme Kabul Ederse Dava Açılır
                          4-Ceza Davası görülürken Paralelde Aşağıdaki Disiplin Hukuku İşlemeye Başlar

F-MAHKEME
                          1-Dava başlar
                          2-Karar ve Cezalar Verilir veya Serbest Bırakılabilir

G-ÜST MAHKEME (TAHKİM)
                          1-Karara İtiraz Edilir
                          2-Kabul(Dava Yeniden Görülebilir) / Red

II-DİSİPLİN HUKUKU SÜRECİ (TFF ETİK KURULU-TFF PFDK-TFF YÖN.KUR.-TFF TAHKİM-CAS)
                          1-Deliller ve İddianameler TFFye ulaşır
                          2-TFF Soruşturma Açar
                          3-Delillere ve İddianameyi İnceler
                          4-Etik Kurulu Raporu Hazırlar
                          5-PFDK'ya Rapor Sunulur
                          6-Ceza Verilir (Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir)/Suç Yok Denip Hiçbir şey yapılmaz
                          7-TFF Yönetim Kurulu Cezayı Onaylar
                          8-TFF Tahkime Gidilir
                          9-TFF Tahkim Onaylar / Onaylamaz
                          10-Karışanlar Küme Düşer / - Puanlar Verilir
                          11-CASA gidilebilir

Tüm davalar bitince tazminat davaları süreci başlayabilir.

Birinin ceza hukukunda suçlu sayılabilmesi için I maddedeki bu aşamaları geçip
                          dava sonucu ceza alması gerekir. Yine de bir üst mahkeme(tahkimde) kararı bozdurabilir. Son sürece kadar masumiyet karinesi (suçlu olduğu ispatlanana kadar suçcuz sayılmakta) geçerlidir.
                          Tahkim sonucu herşey kesinleşir.

Disiplin Hukukunda ise son merci CAS'tır.
                          Tuvalet temizleme ve taş kırma ?
                          DRAGO GABRIC

Yorum

• Trabzonspor TV nerede arkadaş?10 yıldır açıldı açılacak ortada hiçbir şey yok.Kaldık ntvspor'a.
                            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 1:03'e dikkat edin. Olabilir Aziz baskan! Olabilir!!

''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

Sen renkleri karistirmissin..
                                Bura kahpelerin oldugu karaktersizlerin oldugu yer degildir..
                                Seni angutlarin yanina alalim..
                                Haydi burada harcanma..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim