Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Evet o.Ama bu pek futbol maçına benzemiyor.
    muhtemelen voleybol maçı.

avrupa kupası.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Yeni TFF Baskan adayim Mehmet Berk

Yorum

• ''Bu ülkede hukukun gücü yok. Güclünün hukuku var'' (Senol Günes, H.Ulusoy'a hitaben)
        ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Futbol maçı olduğu söylenmedi ki zaten.
          Fenerbahçe Acıbadem Kadın Voleybol Takımı maçı.
          Okudum şimdi. Avrupa maçıymış.Onlar da görevleri gereği gitmişler.
          Haktır,ne diyelim!!

Yorum

• Sonuç: Türkiye hâlâ Türkiye!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu soruşturma başladığında en çok istediğim şey takımın konsantrasyonunun bozulmamasıydı. Şimdi şüphesiz konsantrasyon kaybına uğramışlardır. 2 hafta sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi oynayacağız. Ancak kimse düşünmüyor bunu. Sırf fener şerefsizlerini tüm para gitmesin diye bile elemeleri geçmeliyiz.
              Çok doğru.

Dosta düşmana TRABZONSPOR'umuzun bileğinin gücüyle buralara geldiğini ve buradan da daha iyi yerlere gidebileceğini göstermeliyiz.

Oynayacağımız maçlar sadece Şampiyonlar Ligine çıkmak için değil , bunlara gereken cevabı için olmalı.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Nevzat Şakar, kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle gece geç saatlerde rahatsızlanarak hastaneye getirildi ve yoğun bakıma alınmıştı.
                Bugün edinilen son bilgiye göre, Şakar’ın tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunda bir değişiklik olmadığı öğrenildi.

Haber61
                Allah şifasını versin inşallah.Zor bir durum.

Yorum

• Adam sevincinden bi tarafını yırtıcak.Muhalifsiz bir seçimle başkan olmuş bir adamın adil olmasını beklemememiz lazım.Birileri o koltuğa oturtmuş boğazına tasmasını geçirmiş.
                  Yaptığım saygısızlık ama onların yaptıklarını görünce bu söylediklerim inanın hiç rahatsız etmiyor beni.

Yorum

• Şenol Hocam bu pisliglerin yaşandığı yerde dakka durmaz, hele bi bizim akıbet belli olsun..Hocamızdan yeni bir manifesto bekliyorum.

Yorum

• Serdal Adalı ifadesi alınmak üzere emniyete çağrılmış.Internette okuyorum, bunun üzerine de fenerliler sayfaya yorum yapıyor:

''süper kupada bu şikecilerle mi oynayacağız ya''

Allah akıl fikir versin bu insanlıktan nasibini almamış utanmaz insanlara..
                      ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şenol Hocam bu pisliglerin yaşandığı yerde dakka durmaz, hele bi bizim akıbet belli olsun..Hocamızdan yeni bir manifesto bekliyorum.
                        bu durumda bizi birakip hicbir yere gidemez

Yorum

• Türkiyede futbolun şaibeli olduğu tescillendi. Bundan sonra futbolla ilgilenmek boş iş.

Yorum

• Uefa mektup yollamış. Haber61.net'te
                            DRAGO GABRIC

Yorum

• beşiktaşın şike yaptığına inanmıyorum . adam beşiktaşa gol attı yahu maçta
                              Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                beşiktaşın şike yaptığına inanmıyorum . adam beşiktaşa gol attı yahu maçta
                                Tesebbus olur o zaman.. O da suc.
                                ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim