Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ecerss77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben bu saatten sonra kimsenin şike yapabileceğini sanmıyorum..

Kulübe ceza gelmiyo şike yapalım diyemez kimse.. 5-12 yıl arası hapisi kimse göze alamaz..
    Tam tersini düşünüyorum.

Aziz ne dedi "Hamdım, piştim, yandım"

Bundan sonra açıklar belli oldu. Her şey kılıfına göre yapılacak.
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• bu messi'yi nasıl dünyanın bir numarası olarak seçiyorlar ben futboldan anlamıyorum demekki

Yorum

• teşebbüsle maç satın almak aynıysa telefon konuşmaları varms geçmiş olsun arkadaşlar
        !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İlk olarak oflukaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu messi'yi nasıl dünyanın bir numarası olarak seçiyorlar ben futboldan anlamıyorum demekki

onu yıldız yapan inieste ve xavi + sisstem
          Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• *Ülkemdeki aci gercek*

Insanim A. B ve C partileri arasinda karar vermeye ve

Fenev, Gayse ve 8ts arasinda bir secim yapmaya mecbur birakildigindan bu degirmen böyle döner gider...

Tertemiz olanlarda dogru yolu bulur ve Trabzonsporuma gönül verir ama karsisindaki degirmen korkunc büyüklüktedir!
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Geçen hafta, "en küçük pisliğimiz çıkarsa ihaleyi bize yıkıp feneri aradan sıyırmaya çalışacaklar" demiştim arkadaşlara. hala yanılmış olmayı temenni ediyorum.
              SADECE DİK DURAN, CESUR BİR TRABZON..

Yorum

• Ala sorgunlaniyormu baskan varmi bilgisi olan ?

Yorum

• Mehmet Ali Aydıner.

Kanaltürk de Klübümün Başkanı Falan Dedi Bugun Aziz İçin

TFF Başkanı Takımını Rafa Kaldırmalı Bu Söylemler Altında Adaletli Bir Sonuç Beklemek Çok Zor
                  ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                  Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Emre05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ala sorgunlaniyormu baskan varmi bilgisi olan ?
                    bu sozde tarafsiz medya halen bisey iletmedi, bizde bekliyoruz, o yuzden film actim izliyorum tvde acik bisey gorursem filmi kapatacam
                    Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• psikolojim bozuldu, bugün öyle bi sinirliydim 5 arkadasimla birden tartistim =(, allahim sen büyüksün
                      EN büyük Trabzon!!!!!!!!

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Mehmet Ali Aydıner.

Kanaltürk de Klübümün Başkanı Falan Dedi Bugun Aziz İçin

TFF Başkanı Takımını Rafa Kaldırmalı Bu Söylemler Altında Adaletli Bir Sonuç Beklemek Çok Zor
                        "Ben şu saatten itibaren FB kimliğimi rafa kaldırdım" dese inanacak mısınız sanki? Allah büyük işte, daha ilk haftadan içindekini herkesin önünde dışa vurdu. Hatta bu sözün ardından FB'li bir arkadaşım da "eyvah ne dedi bu başkan çok büyük gaf yaptı" şeklinde yorum da bulundu. Kendisinin gerçek yüzünü 3 ay sonra göreceğiz. Mahkeme iddianameyi kabul ettiği zaman da FB'yi sezon ortasında küme düşürmeye gücü yetecek mi bakalım?
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2010-2011 Türkiye Futbol Federasyon başkanı kim ?

Mahmut Özgener. Şuan göaltında ve bul tescil edilerek Uefa'ya gönderiliyor.

Uefa , Türkiye'yi çizmez ise bunun altından kalkamaz.
                          @tsmustafakemal
                          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Acikcasi Fanatik Fenerli bir TFF baskanindan, baskanimiz iceri alinmasa veya olayda hicbir sekilde adimiz bile gecmemis de olsa Fenerden sampiyonlugu alma karari beklenemezdi heralde.. Sadri Baskan ve yonetciler belki serbest birakilir ama Feneri kurtarma operasyonunu askinlikla izlemeye devam edecegiz..
                            Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Afbuyurun S.Şener hala içerde mi? Ne ile suçlanıyor? Nevzat hastanedeyse yandık zaten
                              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu sozde tarafsiz medya halen bisey iletmedi, bizde bekliyoruz, o yuzden film actim izliyorum tvde acik bisey gorursem filmi kapatacam
                                yaklasik 9 gundur ne uyku var ne bisey....
                                her sabah kim gozaltina alinacak felan ...delli olduk; bir sey kesin bu sezon icin kim sampiyon olur felan artik bokunu cikardiler arti bu kadar isimin gecmesi bu islerin icinde boyle sampiyonluk lazim degil bize isterse kasimpasaya versinler , istemeyiz.
                                Ama bir sey icin canimiz yaniyor ....bu sezonki takimimiz bu ligin en iyi takimiydi ve sampiyonluyu hak eden takimdi hemde aldimiz maclarin bazilerinde tesvik primi alan takimlari karsi alin teriyle aldimiz maclar....cok ama cokkk yazik oldu, acik ara bu sezonun sampiyonuyduk....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim