Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Federasyonun ne açıkladığı beni ilgilendirmez. Ortada şike varsa , mahkeme bu yönde karar verirse fenerin cezasını FIFA verir. İnşallah bizden kimse girmemiştir bu işlere.

Yorum

• 6-7 tane kulüp var.

fb, bjk ve biz varmisiz icin icinde dedi tff baskani

Yorum

• hasan yener caner çuvalcıoğlu da ifadeye çağrılmış yeni gördüm neler dönüyor

Yorum

• kişilerin yaptıkları nedeniyle o kurumlar bir menfaat sağlıyorsa bal gibi kurumlar da bunun bedelini öder.
          konu ister fener olsun ister Trabzonspor.
          teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• M.A.A şuanda Fenerbahçe yöneticisi edasıyla kustu.

Yorum

• kişilerle kurumları ayırmak lazım diyo adama bak ya ne utanmaz herif ya
              HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• Ip-ne-rede?

Yorum

• bu adam fenerin avukatı gibi...

Yorum

• Klüpler ayrı şahıslar ayrının anlamı şu : Eğer Aziz Yıldırım'ın yada diğer kişiler suçu sabit ise ömür boyu men edilir.
                    TFF Başkanı:
                    Şahısların hataları kurumlara mal edilemez diyor.
                    İşin içinde 7 kulüp var karar verilirse hepsi için verilir.

Yorum

• Kivir MAA kivir.
                      Birdye feneri koru ve bizede camur atymaya calis gavur!
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Erdal abi birşey sormak istiyorum. Aldığın duyumlarda şöyle birşey var mıydı ? "Eskişehir maçı öncesi Nevzat Şakar'a telefon geldi ve onlar şu kadar veriyor siz daha fazla verirseniz maçı size veririz denildi. Nevzat Bey bizim öyle şeylerle işimiz olmaz deyip telefonu kapatmış." Böyle birşey duydun mu abi ? Trabzon'da bu lafları ben bu akşam en az 5-6 kişiden duydum. Sadece duydum.

Foruma üye olduğum günden beri ilk defa böyle birşey sordum. Linç edilmek istemem sadece merak ettim.
                        Ahmet ana avrat sövdüğü ve bizde para verirriz dediği ama neye güveneceğimizi şaşırdık....Yani adı üstünde hepsi duyum anasın satayımmmmmmm
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Türk futbolu temizlenecekmiş güya,temizleyecek olan kim TFF yahu arkadaş şöyle bir eski TFF üyeleri ile şimdikileri karşılaştırın bakalım kaç tanesi aynı ? Yeni federasyonun verdiği mesaj belli arkadaş Şampiyonluk yolunda herşey mübahdır.Kulüpler birliği adına açıklama yapan Cav Cav 18 kulüpte aynı düşüncede dediğine göre bizim kulüpte hiçbirşeye itiraz etmemiş,diğerleri gibi.Bir olayı neden örtbas etmek ister diğerleri muhtemelen onlarında var ters işleri ayyuka çıkmasın olay bir an önce kapansın istiyoru herkes.Yazık yazık bizde televizyonda,sahada kendimizi yırtıyoruz bu gol nasıl kaçar veya yenir,hoca şu değişikliği yasana gibi.Hepsi hikaye maçlar başlamadan sonuçları belli zaten.
                          Basarilar
                          Sevgiler Saygilar

Yorum

• Korkarim ki Turkiye hic bir zaman hukuk devleti olmayi basaramayacak. Yazik...

Yorum

• İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kişilerin işlediği suçlar kurumlara bağlanamaz dedi beyefendi.Buyrun cenaze namazına.
                              yav tabi adam hakı şimdi aziz fuhuştan içeri girdiyse feneri bağlamaz ( hani diyor ya delil yok ) ama aziz şike yapıp feneri bağlamaz olursa orayı yıkarlar hani yıkarlar değil yıkarlar
                              Zuğaşi Berepe
                              Çoban Express

Yorum

• M.Ali aydınlar "bu işin içinde 6-7 kulüp var." "3 tane de büyük kulüp var" dedi.

Telegol
                                diğerlerinden farklı...öteki...
                                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim