Federasyonun ne açıkladığı beni ilgilendirmez. Ortada şike varsa , mahkeme bu yönde karar verirse fenerin cezasını FIFA verir. İnşallah bizden kimse girmemiştir bu işlere.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Ahmet ana avrat sövdüğü ve bizde para verirriz dediği ama neye güveneceğimizi şaşırdık....Yani adı üstünde hepsi duyum anasın satayımmmmmmmİlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErdal abi birşey sormak istiyorum. Aldığın duyumlarda şöyle birşey var mıydı ? "Eskişehir maçı öncesi Nevzat Şakar'a telefon geldi ve onlar şu kadar veriyor siz daha fazla verirseniz maçı size veririz denildi. Nevzat Bey bizim öyle şeylerle işimiz olmaz deyip telefonu kapatmış." Böyle birşey duydun mu abi ? Trabzon'da bu lafları ben bu akşam en az 5-6 kişiden duydum. Sadece duydum.
Foruma üye olduğum günden beri ilk defa böyle birşey sordum. Linç edilmek istemem sadece merak ettim.Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Türk futbolu temizlenecekmiş güya,temizleyecek olan kim TFF yahu arkadaş şöyle bir eski TFF üyeleri ile şimdikileri karşılaştırın bakalım kaç tanesi aynı ? Yeni federasyonun verdiği mesaj belli arkadaş Şampiyonluk yolunda herşey mübahdır.Kulüpler birliği adına açıklama yapan Cav Cav 18 kulüpte aynı düşüncede dediğine göre bizim kulüpte hiçbirşeye itiraz etmemiş,diğerleri gibi.Bir olayı neden örtbas etmek ister diğerleri muhtemelen onlarında var ters işleri ayyuka çıkmasın olay bir an önce kapansın istiyoru herkes.Yazık yazık bizde televizyonda,sahada kendimizi yırtıyoruz bu gol nasıl kaçar veya yenir,hoca şu değişikliği yasana gibi.Hepsi hikaye maçlar başlamadan sonuçları belli zaten.Basarilar
Sevgiler Saygilar
Yorum
-
yav tabi adam hakı şimdi aziz fuhuştan içeri girdiyse feneri bağlamaz ( hani diyor ya delil yok ) ama aziz şike yapıp feneri bağlamaz olursa orayı yıkarlar hani yıkarlar değil yıkarlarİlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKişilerin işlediği suçlar kurumlara bağlanamaz dedi beyefendi.Buyrun cenaze namazına.
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum

Yorum