Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tff ye telefon ve faks yağmuruna tutalım

Tff yi telefon ve faks yağmuruna tutalım. m.a aydınlar a soralım fiyatı ne kadar. Şampiyonluk için ne kadar ister öğrenelim

Yorum

• Bizde fenerle beraber küme düşeriz. Başkan ve asbaşkan gözaltında daha ne olsun? Öyle yarın çıkar diyenlere felanda inanmayın. Bu soruşturmada gözaltına alınanlar zor kurtulur.

Yorum

• Erdal Abi'nin bahsettiği en kötü ihtimalle karşı karşıyayız..

Yorum

• Hadi sampiyonluk geriye dogru verilebilirde ama Süper Kupa , Sampiyonlar ligine katilim , ve maddi zarar nasil karsilanacak ?
          Böyle seymi olur.. Resmen Fenere calisiyorlar.. Saglam delil olmasa Febenin okadar yöneticisi tutuklanirmi..

Yorum

• İtiraf ediyorum, bir ara harbiden inanmıştım..
            ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ligden çkilmek için neyi bekliyor yönetim ?
              o kadar kolaymı ligden çekilmek,,,ligden çekilmek demek TRABZONSPOR diye bir takım asla yok demektir,,,,,bugün ligden çekilirsen federasyon seni otomatikmen amatör kümeye gönderir
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• eğer savcı sadri şener ve nevzat şakar.ı serbest bırakırsa hakkımız kupayı geri almak için mücadeleyi artık taraftar sürdürmek zorunda
                tff önünde kamp kurmalıyız

yok eğer mahkemeye sevkederse bizim için de temiz bir sayfa açma zamanı gelir
                onur, emek, başkaldırı...
                kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                LiverpoolFC

Yorum

• simdi yirtinin mail atacaz diye...
                  ...imza...

Yorum

• Basında Trabzonspor'u küçük düşürücü haberler yapılıyorsa kaybetmemek, kulübü uyarmak lazım. Yöneticilerimiz aklandığında tümüne tazminat davası açılmalı.
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Nevzat suçlu değilse serbest bırakılması yarını bulurda... sadri başkanın durumu ne oldu acaba? adliye demi??
                      " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• ATV nin haberi doğruysa taşlar yerine oturuyor.Bizimkiler (tabii inşallah yoktur böyle birşey) aramışlardır Olgun Peker i hacı bu maç bize lazım ne kadar demişlerdir.Olgun da atıyorum 500 bin Euro ya bu iş olur demiştir.Sadri Başkan da kalsın biz almayalım demiştir.Benim tahminim bu ve taşlar yerine oturuyor.Paranın bulunamaması ,eksik teşebbüs falan filan.Ama bence bu gönüllü vazgeçmeye dönecek ki bu da fenerasyona inanılmaz kapak olur.

Yorum

• - Kimse kusura bakmasın ben eksik teşebbüsü bile kaldıramam , Sadri ve Nevzat'ı görmek dahi istemiyorum artık...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Sadride nevzat tutuklanir....

Bu olursa insallah bizi bank asya'ya yollarlar!!!!

Yorum

• Başkanımız ve asbaşkanımız gözaltında. Bu size hiçbişey ifade etmiyor mu? Fener kadar biz de tehlikedeyiz.

Yorum

• Ben artık şampiyonluğu filan geçtim yeter ki temiz çıkalım şu işten.
                                Trabzon SK 1967
                                #8 Adam Maher

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim