Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim takımımın adının bu soruşturma içerisinde geçmesinde katkısı olan herkese selametler diliyorum.

Hiç birinizi affetmeyeceğim,her ne yaptıysanız yaptığınız her şeyin cezasını çekmeniz dileğiyle.
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• Maa öll lan ööllllll...

Belge yokmus?!!!!

Azizi neden savciyi neden ziyaret ettin!!!!!

Sadri baskani ziyaret etsene...

Hani bizim süremiz yoktu!! Hani mahkemenin sonuclanmasi beklenmeyecekti?!!!??

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler suçlu tff değil adamlar bize ulaşmış delil yok diyor

benim tek kafamı kurcalayan şey deliller ulaşınca ne olacak ?

LİGİN ortasında nasıl karar alacaklar? Bizim şampiyonlar ligine direk gitme hakkımız ne olacak ? Örneğin şampiyonluğuı bize verirseler?

Bunun cevabı varmı ?
        Bu sorunun cevabı ney gerçekten? rezalet ya!!!
        sürmene

Yorum

• Bütün Türkiye'nin gördüğü belgeleri (M)ehmet (A)li aydın(L)ar görmedi.
          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Faceden twitden ne bilim başka yerlerde son dakika Fifa turkiyeye 5 yıl men verdi diye bişeler yazalım korksun millet fifaya e posta atalım bişey yapalım bizim geri zekalı yöneticilerimi beklicez

Yorum

• bu şartlar altında lig başlayabilir mi?herkesin üzerinde şaibe varken ne derece sağlıklı olur.fenerasyonu anlamak mümkün değil.fenevi kurtarmak için türk futbolunun içine etmeyi bile göze almışlar.
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• savcılık sürecinden başka bizim kendi sürecimiz var yanı biz bu işi birkaç yıla aklarızmı demek istiyor...

şeref yossunları....
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• en az zarar $ikecileri ligten dusurmek, onuda cesaret edemiyorsaniz, daha ne b.kuma tff baskani oldunuz sayin M.M.A. !!!!!
                  Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

• SON DAKİKA: SÜPER LİG ÖLDÜ!

Bir hafta önce kanser tanısı konan Süper Lig'in durumu bu akşama doğru ağırlaştı ve az önce öldü. Spüerlig'in ölümü ile ilgili açıklamayı başkan Mehmet Ali Aydınlar yaptı. 'Aslında herşey normaldi, niye öldü anlamadık' dedi.

Hastane yetkililerinden öğrenildiği kadarıyla Süper Lig'deki rektum kanserinin tüm vücuda yayıldığı, zamanında rektum eksizyonu yapılmadığı için tümörün ileri safhaya ulaştığı, bu aşamada tedavinin de mümkün olmadığı öğrenildi.

Bekar ama 18 çocuk sahibi Süper Lig 59 yaşındaydı.

15 temmuz 2001 Cuma Namazına müteakip teşvikiye camiinden kılınacak cenaze namazından sonra Zincirlikuyu mezarlığına defnedilecek.

Süper Ligin ölümü başta LigTV olmak üzere sevenlerini yasa boğdu. Cenazeye UEFA ve FIFA'dan yetkililerin geleceği, hatta ilk toprağı atmak için yarışacakları öğrenildi.

Yorum

• Neymiş antu'da yazanlarla dalga geçiyormuşuz biz daha betermişiz. Yapma ya?

Bu kadar mı kafanız çalışıyor? Adamlar şike yapmalarına rağmen başka ligde mücadele edelim diyor. Adamlar bildiğin gerizekalı yani.

Bizim durumumuz bu mu?

Böyle şerefsiz, böyle adaletsiz, böyle adi bir ligde mücadele etmesini istemiyorum takımımın. Şikenin yasallaştırıldığı bir ligde heyecandan krizlere mi gireceğiz daha allah aşkına? Heyecanlanacak mısınız artık maçlarda?

Hiçbir ligde mücadele etmeye gerek yok. Ligden çekilmek kafi.

Federasyon iddianemeyi bekleyeceğiz diyor. Ulan gavatlar, iddianamede delilleri görünce ne yapacaksınız? Sezon ortasında ne yapabilirsiniz adi herifler?

İddianameyi bekleyeceğiz demek hiçbir halt yapmayacağız demektir.

Bir hafta da olsa umutlanmıştık be ülke futbolundan. Yazık. Çok yazık.

Allah hepinizin bin bir türlü belasını versin.
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• sadri şenerin gözaltına alındığı yere bakarmısınız gecekondu mahallesi sadrinin ne işi var orda

Yorum

• Ah Sadri Sener bugün tutuklanmasaydi Sampiyonduk

Yorum

• bu iş bitti arkadaslar bu kadar sahipsiz bıraktılar bizi...başkanımızı aldılar sesinizi çıkarmayın diyerek bizi bitirdiler net olarak... o toplantıda baskanımız olsaydı bizi savunurdu en azından çok net söylüyorum...savunma hakkı ses çıkarma hakki bile tanınmadı bize...

Yorum

• Benim Lig tvim yok eğerde bir Trabzonlu arkadaşımda lig tv olduğunu duyarsam yanıma gelmesin bu şerefsiz adi yaratıklara bir de para mı kazandıracam lan bizimde varsa bir pisiğimiz bizde düşerim fbdee düşeüs eskişehir sivas kim varsa 18 takımda bunun içindeyse 18 takımda ceza alsın ligler dondurulsun 2 sene 3 sene yeter lan bu ne soğuttunuz lan 1 zevkim vardı onuda pisliğin içinde bıraktınız allah hepinizin belasını versin kim varsa bu işlerin içinde.
                              Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                              "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                              Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• SORU 2 = İddaname 1 günde hazırlanıp TFF ye ulaştırılamıyor mu?
                                Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim