Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Forum yöneticilerimizden biri artık Fenerbahçe'yi düşürmezler gibisinden yorum yaptı. Sinir anına mı denk geldi yoksa harbiden bu olaylar Fenerbahçe'nin düşürülmesini engeller mi?

Ne alaka ki anlamadım.Kanunlarda ''şike yapan takım küme düşer ama o takımın taraftarı başka takımın taraftarlarıyla kavga ederse,olay çıkarırsa o takım düşmez''gibi bir kural mı var

Yorum

• Şampiyonluğuda istiyoruz madem deliller yok niye tıktınız bu kadar adamı
      Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Forum yöneticilerini göreve çağırıyorum

Antuda bile adamlar düşürüleceklerini düşünürken

Fb şakşakcısı medya ve hukukcuların lafları BURAYA TAŞINMASIN
        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          metristeki olayları izleyebileceğimiz bir yer var mı?
          sadece samanyolu haber şuanda konuyla ilgili program yapıyor. diğerleri sadece altyazı geçiyor.

Yorum

• La artık bu bank asya takımını muhattap alıp burada konuşmayalım Herkes yerini bilecek

Yorum

• Telegol varmi bu akŞam ???
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yarin fb nin küme düsürülmesi veya sampiyonlugumuzun tescili gibi kararlar verilmeyecek..sampiyonlar ligine hangi takimlarin gidecegine karar verilecek..buda haliyle biz ve bursa olacak..
                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Evet Metris önünden bir saat önce bende gittim taraftarlarımızı polis gönderdi oradan zaten, bir kısmı bekliyordu, mahalle halkının bir tepkisi olabilir, bu ara çekirge sürüsü gibi geçtikleri yere zarar verirler diye bir gurup orada olabilir, geneli Trabzonsporlu metris civarının-tamamı değil tabi-bencede gerek yok oraya gitmeye cezası zaten verildi..
                  Anladığım kadarıyla fenerin Şampiyonluğu ve Cl elinden alınacak, küme olayınında yargı sonu beklensin diye uğraşıyorlar bildiğim kadarıyla

Yorum

• Olaylrı izleyebileciğimiz bir yer var mı ?
                    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak hami08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne alaka ki anlamadım.Kanunlarda ''şike yapan takım küme düşer ama o takımın taraftarı başka takımın taraftarlarıyla kavga ederse,olay çıkarırsa o takım düşmez''gibi bir kural mı var
                      Ne bileyim ben de onu soruyorum zaten.

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaşlar yarın karar verilmeyecek,en az 1 ay içerisinde verilir,aMa karar belli ,şampiyon TRABZON
                        15 temmuza kadar karar verilmek zorunda
                        Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Metrisdeki arkadaşlarımız süreci uzatıyor...
                          Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• TRT Sporda da var bi program.
                            perdere la trebisonda
                            @miractopal

Yorum

• federasyon savcılıktan delilleri istemek zorunda...

Yorum

• trtspor da canlı spor programı var.
                                Trabzonlu olmak bir şereftir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim