Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İnşALLAH 7 gelecektir ALLAH'ım yüzümüzü kara çıkartma
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Tgrt haberi'in linkini atsanıza izleyemiyoruz.
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• t @Selim_Turan

Yorum

• Yorum

• istanbul olimpiyatta 100 bin meşale ile kutlama istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

100 BİN MEŞALA YAKIP YAKCAZ ORAYI DUMAN TOPU YAPACAZ İSTANBUL YERİNDEN OYNUCAK

Yorum

• İlk olarak tsburak08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sadece bu davada doğru olanını yaptılar.Sıyası konulara gırmek ıstemıyorum.
              Adalet ya her yerdedir ya hiçbir yerde.

Fenerliler de aynı senin gibi düşünüyor şu anda.
              Özkan SÜMER

Yorum

• Adliye topu gol yapsın diye gönderdi Federasyona.

Yorum

• Ahaha iç savaş çıkmış gerizekalıların sitesinde. neyse nerde kalmıştık...

ŞAMPİYONNNNN
                  Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• http://www.facebook.com/bizeheryertr...4419545403çok güzel:9

Yorum

• İlk olarak selim turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      : ) ) ) ) ) ) )
                      t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        istanbul olimpiyatta 100 bin meşale ile kutlama istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

aynen katılıyorum ve bekliyorum

Yorum

• Süper Kupa Finali İstanbulda olsun Olimpiyat stadı bize ayırsınlar kutlamayı orda yapalım

Yorum

• İlk olarak ağasarlı emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            en geç çarşambamı yani. biri beni aydınlatsın duramıyorum
                            TFF başkanı zamanımız kısıtlı en geç 15 Temmuz diyordu.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              istanbul olimpiyatta 100 bin meşale ile kutlama istiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

oranin temizleme iside biz hallederiz

Yorum

• bu yayincilara ne oldu hepsi koseye cekilip agliyormu hahaaha , hic kimse yayin yapmiyor , tgrt haric, karadeniz tvlerde ne diyorlar bisey varmi oralarda
                                Forum Kurallar Gereği BMNForum Yönetimi Tarafından Düzenlenmiştir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim