Şampiyon Trabzon ulan !
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Gürcan abi hiç birşey bilmediğim için soruyorum.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSakin olmakta fayda var. Amacımız kimsenin çile çekmesi değil. Sadece çalınan haklarımızı geri almak. Trabzonsporlu gibi duralım. Sürecin devamını bekleyelim..
Süreç artık nasıl olacak?
Neler yaşanabilir?OSCAR CARDOZO
Yorum
-
Ceza alacaktır. 7.5 yıl
dava uzun sürer@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
mavİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİlk olarak inadına_trabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
kornalar çalıyor,akşama yıkılırİlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon'da olup bİten durumu sÖyler mİsİnİz? LÜtfen ya.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Ercan sana kabaran haberler var !
Ulan yırtındın şerefsiz. 30 kere cezaevine gidecek mi diye sordu.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
evet + 19:07İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyemin ediyorum. atv deki kadin az kaldi agliyordu. vallaha billahaTFF'nin ortasahasına 2010-2011 Kupasını alıp TRABZONSPOR bayrağını dikeceğiz. İnşeallah.
Yorum
-
Ben güvenmiyorum ama çok mutluyum!!!İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErken yükselen çabuk çakılır.
TFF'den gelecek karar asıl önemli olan. TFF'ye güvenen var mı ?
Şampiyon Trabzonspor..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

) neyse yapıştırrr 
Yorum