Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav

'Fenerbahçe'nin küme düşürüleceğine ilişkin iddialar karşısındaki kanaatiniz nedir?' sorusuna ise, "Kesinlikle böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum...
    @tsmustafakemal
    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Arkadaslar az sakın bu olay fb olayı değil çok üstü bu olay adalet olayı bizimkiler konuşursa antipatik olur diyelim ki adalet tecelli etmedi o zaman zaten halihazirda bır Fifa başvurumuz var.
      Aksi bır sonuc çıkana kadar sessiz kalmalıyız herkes mağdurun kim olduğunu biliyor zaten su anda sınır katsayımızı ölçüyorlar Az daha sabır bu bır taktik savsasina donüyor masada maybetmiyelim yine sabır az daha.

Yorum

• Sorarak mı düşüreceklermiş ?
        Yasa neden çıktı peki?
        bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• pislikbahce küme düserse türk futbolu bitermis
          asas düsürülmezse biter öbür takimlar bosuna top oynuyorlar sonuclari zaten önceden belli oluyor
          sonuclari önceden belli olan maclar istemiyoruz

Yorum

• İlk olarak leavemealone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, futbolda şike iddialarına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Cavcav, "Fenerbahçe gibi Türk futbolunun lideri olan bir kulübün maç satın alma cihetine gideceğini sanmıyorum. Ben kendimi Aziz başkanın yerine koyuyorum ve böyle bir şey yapacaklarına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.

FENERBAHÇE'NİN KÜME DÜŞÜRÜLME İHTİMALİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 'Fenerbahçe'nin küme düşürüleceğine ilişkin iddialar karşısındaki kanaatiniz nedir?' sorusuna ise, "Kesinlikle böyle bir şey olacağına ihtimal vermiyorum. Kulüpler Birliği toplantımızı yarın yapacağız ve orada da görüşeceğiz bu konuları. Fenerbahçe'nin küme düşürülmesi ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Yoksa tüm Türkiye'deki kulüplerimizin akibeti meçhul olur,o bakımdan Fenerbahçe'ye böyle bir şey uygulayacaklarına ihtimal vermiyorum" diye konuştu.
            tabi sonra kime satacak orhan şam gibi adamları 3.5 milyon euroya
            fenerbahçe futbolun terör örgütüydü hani, alın lan bunu da yardım ve yataklıktan

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Çavdar'a para verin sussun.
              Konuşsun ya onu kale alan olmadı hiç
              DRAGO GABRIC

Yorum

• Şu bir haftada yaşananlar ve söylenenler beni Türk futbolundan soğutmaya başladı.Birbirlerine görünmez iplerle bağlı koca bir lobi var.Bu lobi dağıtılan kaynakların çok büyük kesiminin İstanbul takımlarına verilmesine vesile oluyor.Federasyon yetkilileri,medya mensupları ve siyasetçiler, futbolseverlerde öyle bir psikolojik algı yaratıyorlar ki kaynakların herhangi bir başka takım tarafından alınması dünyanın sonu gibi geliyor.Eşit koşullarda başlamayan yarış, yıllar içersinde daha da adaletsiz hale geliyor.Ekonomik adaletsizlik artarken, bunun üst yapısı olan basın/yayın ve karar verici organlar da ekonomik olarak gittikçe güçlenen takımların destekçisi haline geliyorlar.Kendi yarattıkları merkezin dışında kalan takımların başarı ve yaşama şansı gittikçe azalıyor.Gücü elinde bulunduran takımların bu gücü sürdürmeleri ve manevi tatminlerinin devamı için de merkez dışında kalan takımlar birer oyuncuya dönüşüyorlar.Tek vasıfları, sistemin işlemesi için sayı olarak görünmeleri. Şike olaylarının açığa çıkartılması ve hiçbir zaman erişilemeyecek,dokunulamayacak, cezalandırılamayacak gibi düşündüğümüz insanların son 1 haftadaki halleri bize biraz umut verdi.Fakat yine bu 1 haftalık zaman diliminde konuşulan konular,yazılan yazılar ve eylemler bu lobinin kendi yarattıkları merkezi kolay kolay bırakmayacaklarını gösterdi.Haksız yere başarı kazanmış bir takımın emeğinden bahsedilirken,haksızlığa uğramış ,emekleri gasp edilmiş,bu rezaletler olmasa şampiyon olacak olan takım ile ilgili herhangi bir değerlendirme,yazı,konuşma yok.Trabzonspor şampiyon ilan edilmelidir cümlesini kaç sefer duydunuz şu bir haftada?Gelecek hafta Trabzonspor şampiyon ilan edilebilir,şampiyonlar ligine doğrudan katılabilir belki,bunu bilemiyorum.Ama şu 1 haftada izlediğimiz konuşmalar,okuduğumuz yazılar,meseleyi ele alış biçimi bana şu cümleyi kurdurtuyor:Lanet olsun hepinize,kurduğunuz düzene de, yarattığınız futbol algısına da!
                En son highlander tarafından düzenlendi; 10.07.2011, 13:55.
                Yaşasın Rinus Michels,Joan Cruyff, Luis Van gaal, Frank Rijkaard,Yaşasın TOTAL FUTBOL!
                Haydi Ronaldinho,yine ayağa kaldır bizi!
                Türk futbolunun Don Kişot'u Trabzonspor,kalbim seninle!

Yorum

• Daha dün bu gazeteler lig şampiyonsuz tescil edilecek diyordu.Şimdi Feneri gönderiyorlar.
                  Takmamak lazım.

Yorum

• Unutmadan, geçen sene Ankaragücü-Fenerbahçe (33. hafta ) maçında uzaktan üstüne gelen topu içeri alan Serkan Kırıltılı'nın Fenerbahçeye transferi muhabbeti var,Sezer gibi, Emenike gibi

açık ve net, geçen sene Fenerbahçe karşısında son maçta Trabzon harici başka takım olsaydı o maç ilk yarım saatte biterdi,
                    hele Galatasaray gibi bir takım olsaydı 5 olurdu.

şimdi hakkımız verilir-verilmez ( ki verilecek , zerre aksini düşünmüyorum )
                    Şampiyonlar ligine direk gideriz ve yahut gönderilmeyiz hatta hemen eleniriz hiç farketmez,
                    her sene benim şampiyonum Trabzonspor,
                    doğduğum yıldan itibaren şampiyonluğa hasret olanlar, ben ölene dek şampiyon olamazlar.

Yorum

• Ya bunlar bizle dalga geciyorlar yada sabrımızı olcuyorlar. Bakın biz ne guzel şampiyonlugu falan unutmuştuk.Taki gecen hafta pazara kadar.Bu saatten sonra ya hakkımızı verirler yada biz ALIRIZ. Biz kendimiz hakkımızı alırsak ortada ne tff kalır ne medya nede uefa. YETER ARTIK.....
                      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Arkadaslar az sakın bu olay fb olayı değil çok üstü bu olay adalet olayı bizimkiler konuşursa antipatik olur diyelim ki adalet tecelli etmedi o zaman zaten halihazirda bır Fifa başvurumuz var.
                        Aksi bır sonuc çıkana kadar sessiz kalmalıyız herkes mağdurun kim olduğunu biliyor zaten su anda sınır katsayımızı ölçüyorlar Az daha sabır bu bır taktik savsasina donüyor masada maybetmiyelim yine sabır az daha.

Yorum

• Cavcav haklı beyler...
                          Bu zavallıların geçim kaynağı fener...
                          bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• bu civcivin de vardır bir şike olayı bunu da alsınlar içeri, çok konuşuyor
                            Emekleri çaldın yine.
                            Günahkarsın Fenerbahçe !
                            Ama bu dünyada, ama Ahirette,
                            Yakandayız Fenerbahçe !

Yorum

• Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav

Fenerbahçe küme düşerse şikesiz ligde para kazanamayız demeye getirdi sanırım..
                              @tsmustafakemal
                              "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor'un varlığının hikmeti feybe ise kulübü kapatalım gitsin. Aksine Trabzonspor haksızlıkların karşısında durduğu için var
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim