Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu işler o kadar basit değil.
    Azizin elemanları içerdeyken Aziz salacaklar ha sanmam.Emınım tutuklanacağına

Yorum

• Neyse maç saatim geldi ben ter atıp geleyim biraz.
      Fenerlilerin içinde bordo-mavi formamla
      Görüşmek üzere.

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fenerden kimi alsak acaba batan geminin malları bunlar gel vatandaşşşş
        emreyi alalım başka kimseyi istemem.45 günlük bebeği üzerine yemin eden sonrada tele takılıp benim msj çektiğimi söylemeyin diyen emreyi,eminimki bir çok arkadaş sırf onu görüp hatırını sormak için hergün antremana giderdi

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceza vermezlerse şampiyonluklarını da ellerinden almayacaklardır (en azından şimdilik) ve muhtemelen UEFA'ya da isimleri verilecektir. Tabii şampiyonluklarının askıya alınıp küme düşürülmeme durumu da söz konusu olabilir. Emin olun adamlar buna dünden razı...
          Şu kadar olay içinde olan yine bize olacak diyebiliriz yani öylemi? Lanet olsun neyseki alıştık
          Peki ya içerde olan yöneticileri bunları fenerden saymıyorlar mı ?

Yorum

• arkadaşlar trabzonlular artık iki tutacak.................................................................

benim ikinci takımım Tavsan linyidli )))))
            Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• Offf artik iyice sıktı atin su azizi zindanlara
              '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                1:15

fenerbahce nerede? fenerbahce burada! Baska yerde arama, Birincli Lig Bank Asya!
                .

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut Kul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Neyse maç saatim geldi ben ter atıp geleyim biraz.
                  Fenerlilerin içinde bordo-mavi formamla
                  Görüşmek üzere.
                  Yenmeden gelme ula.

Yorum

• 14.02.2011 20.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kayserispor (volkan babacanin buyuk hatasi, not: bizim maclan kiyasliyorlar ama at gozlukluler farki goremiyor, bizim oyuncular buyuk baski yapip kapti topu, volkana baski yooken alda at pasi verdi)

bu maçtan bir kaç hafta sonra Kayserispor aniden Volkan babacan'ın sözleşmesini fesh etti.

Yorum

• Hem şampiyonluğu hem şamp. ligini istiyorum.
                      Yok öyle yağma!

Başkanımız pazartesi günü TFF toplantısına iyi hazırlanmalıdır.
                      Gerekirse kulüp avukatıyla da görüşüp öyle gitmelidir.
                      Toplantıda tavrını net ortaya koymalı ve kitapta ne yazıyorsa uygulanmasını istediğimizi vurgulamalıdır.
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak ultrafanatik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        22.01.2011 19.00 Medical Park Antalyaspor 0 : 1 Fenerbahçe (antalya zaten fenere yatar herzaman)

30.01.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Trabzonspor (egemen sahadan erken cikmasi bizi etkiledi ve cok kotu bir mac cikardik)

05.02.2011 19.00 Manisaspor 1 : 3 Fenerbahçe (manisa 1-0 ondeyken penalti ile beraberligi yakalayan fener maci cevirir, not gelecektiki maclara da bakin kac kez yenik durumdayken penalti alip maci cevirdiler)

14.02.2011 20.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kayserispor (volkan babacanin buyuk hatasi, not: bizim maclan kiyasliyorlar ama at gozlukluler farki goremiyor, bizim oyuncular buyuk baski yapip kapti topu, volkana baski yooken alda at pasi verdi)

20.02.2011 19.00 Beşiktaş 2 : 4 Fenerbahçe (bjk 2-1 ondeyken topsuz alanda alakasiz penalti, kirmizi kart dogru olabilir, yenik durumda bir penalti ve maci cevirme)

26.02.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Kasımpaşa (bu mactan fazla bilgim yok, nitekim kasimpasanin gucsuz olmasina bagliyalim)

07.03.2011 20.00 Gençlerbirliği 2 : 4 Fenerbahçe (50metrelik ofsayti gormeyen yan hakem, sacma bir penalti not: penaltilar hep yenik durumda verildi fenere)

13.03.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 Konyaspor (maca asilmamalari , yilmaz vuralda sorgulanmis ve kadikoyde gorunmus sebebi siz dusunun)

18.03.2011 21.00 Galatasaray 1 : 2 Fenerbahçe (barosun haksiz yerde ofsayt nedeninle sayilmayan golu, sayilsa mac 2-0)

03.04.2011 19.00 Fenerbahçe 0 : 0 Bursaspor (cok kizdigimiz bursa adam gibi macini oynadi geldi)

09.04.2011 19.00 Eskişehirspor 1 : 3 Fenerbahçe (eskisehir golu attiktan sonra iki tane ust uste buyuk hatayla gol yemeleri, ve eskisehirin hic mucadele etmemesi)

16.04.2011 19.00 Fenerbahçe 1 : 0 Gaziantepspor (bir penalti verilmemis olsada, maci 7dakika uzatan hakem, ve mac sonu olaylara sebeb olan taraftar goz ardi edilmesi, burda fener saha kapanma sinirindaydi ama kimseden cit cikmadi)

24.04.2011 19.00 Bucaspor 3 : 5 Fenerbahçe (buca 3-1 ondeyken, gokhan gonule verilmeyen kirmizi kart, ve ayni sahsin ortasinda penaltilan alakasi olmayan bir penalti ve yine yenik durumdayken bir penalti)

01.05.2011 19.00 Fenerbahçe 2 : 0 İstanbul BŞB (ibrahim akina 100bin euro ve istanbulun hic mucadele etmemesi)

08.05.2011 20.00 Kardemir Karabükspor 0 : 1 Fenerbahçe (emenike sezon sonu fenere transfer olur)

15.05.2011 20.00 Fenerbahçe 6 : 0 MKE Ankaragücü (3penalti)

22.05.2011 20.00 Sivasspor 3 : 4 Fenerbahçe (korcanin hatali golleri, her nekadar sivas 3gol attiysada sadece göz boyamadir o)

kasımpaşa 2-0 :alex ,in 32 dakikada 33 mt den attığı yada kalecinin yediği frikik gölü ile maç çözülmüştü
                        En son ftunsal tarafından düzenlendi; 09.07.2011, 23:28. Sebep: eksik bilgi
                        fenerbahçe dünya pisliğidir..
                        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• fenerliler bugün karakucak güreşlerini izliyorlardı...artık futbol konuşmuyoruz..
                          paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            kesinlikle hiç kimseyi...oranın kapısında geçeme ekmek vermemek lazım Trabzon'da aslında ama neyse...

Bu arada bugün öğrendim Cemil Turan da Trabzon kökenliymiş....
                            evet Vakfikebirliydi sanirim,

su sike sorusturmasinda bir kez daha su gercegi anladim ki Trabzonlu olup Trabzonsporu tutmayanlar olumune Trabzon dusmani oluyor.

bu gune kadar tanistigim Trabzonlu olup da istanbul saksaklayanlarin da hepsi oyleydi.

bunun izahi ne olabilir , cok merak ediyorum

kendi sehrine ana avrat soven adamlara eslik etmek icin nasil bir mideye sahip olmak gerek acaba?

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kesinlikle hiç kimseyi...oranın kapısında geçeme ekmek vermemek lazım Trabzon'da aslında ama neyse...

Bu arada bugün öğrendim Cemil Turan da Trabzon kökenliymiş....

ne çok Trabzon kökenliden zarar gördük,

haluk ulusoy, bjk sinan, ergun gürsoy vs vs başka unuttuğum da olabilir

insan kendi toprağına ihanet eder mi yahu

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ceza vermezlerse şampiyonluklarını da ellerinden almayacaklardır (en azından şimdilik) ve muhtemelen UEFA'ya da isimleri verilecektir. Tabii şampiyonluklarının askıya alınıp küme düşürülmeme durumu da söz konusu olabilir. Emin olun adamlar buna dünden razı...

Olay sadece bizim itirazımızla olacak iş değil bence. Federasyonun başında Aydınlar, UEFA'nın başında da Şenez Erzik var. Hadi Şenez Erzik'in gene bir efendiliği var ama Aydınlar'a güvenemiyorum...
                                ztn itirazımız uefa gidicektir tff işi olan evrensel hukukda nasıl suçlunun suçlu olduna emin olmadan kanıtlanmadan suçsuz görür fakat

bir klubun baskanı bir şekilde tutuklanırsa yönetici klubu bahladı için klupde cezaa alır en kötü yönden bakıyorm ben bunu eminim fenerbahce ş.ligine gidemicek %100 eminim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim