İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Siz diğer ihtimalleri hiç konuşmuyorsunuz. Bırakın kalanından ben bahsedeyim.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
-
Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.
Yorum
-
-
YILDIRIM YİNE RAHATSIZLANDI
Aziz Yıldırım'ın savcı Mehmet Berk tarafından yapılan sorgusu sabahın erken saatlerinden beri devam ediyor. NTVSpor Yıldırım'ın sorgusunun sona erdiğini duyurmuştu ancak sorguya verilen aranın Yıldırım'ın rahatsızlığından kaynaklandığı öğrenildi.
Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/sorustur...SXHBQ239462SXQİstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Peki şampiyon olursak nasıl kutlarız ? Bunu söyle sen bana.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemez rahat ol.Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
lan bu adam ne kadar çok hasta olıuyor ya
Yorum
-
Trabzonspor taraftarları ortada bisey yok iki uc tane kalemsorun oyunununa gelip burda aslı astarı olmayan kaynagı belli olmayan iftiraları yazmayın.Kendi kendimize problem cıkartmaya bayılıyoruz.Pazartesi tff yonetimi toplanacak kluplerin baskanları cagrıldı.Eger ortada baska bilgi belge nebiliyim bir delil olsaydı simdiye kadar coktan bizimkileride alırlardı gozaltına.Herkez rahat olsun.Bu is bitmistir.Sampiyonluk KARADENİZE geliyor.Siz simdiden kutlama hazırlıgını yapın.Bak hazırlıksız yakalanacaksınız.Salı aksamı SAMPİYONUZ.федерации геев гей Фенербахче
Yorum
-
müthiş yaİlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Şike' yaz 19O7'e gönder , maçlar oynanmadan skorlar cebine gelsin ..

Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
17 : 30
Borsa kaparıyor
3 dk kaldı..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.facebook.com/home.php#!/p...type=1&theater
ELIYLE ETTIGINI KICI ILE BOZDU,
BUDA BENDEN HEDIYE OLSUN AZIZI SAVUNAN FB LILERE...
Not: bu arada resim eklenmiyor foruma..
Ben EKledim Bak
Güzel oLmuş Ama...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
emin olduğunuz bir şey varsa söyleyin biz de rahatlayalım.İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz diğer ihtimalleri hiç konuşmuyorsunuz. Bırakın kalanından ben bahsedeyim.
temenni ve kati'lik birbirinin paralelinde ilerlemeyen şeylerdir.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum