Ben de boşu boşuna milleti Aziz Yıldırım geliyor diye Metris'in önen topladım,daha çok varmış gelmesine.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
fenerlilerin derdi sampiyonlugun bize verilmemesi, adamlar kume dusmeye bile razilar. Adimiz sikeye karistigi icin sampiyonluk bize verilemezmis. Lan nerde karisti, biz niye gormuyoruz yahu? Adalet bize islemiyor mu, diyelim karistik, bizimkileri dinleme geregi bile duymuyorlar mi? fenerliler kendi kendileri tatmin ediyorlar, bence kanmayin bu laflara...
Yorum
-
Süper ya ninem ellerinden öperim gözlerim yaşardı..İlk olarak Trabcelona tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleizleyin beyler
Yorum
-
Ülker ufak bir yatırım yapmış anlaşılan..700 milyon lira değer kaybeden bir şirketin hisselerinden 20 milyonluk almak pek bir fayda sağlamaz..
Ama fbnin bir değeri vardır..her ne kadar borsa şişmiş olsa da fb kötü durumda olsa da ortada bir piyasa değeri var..bu olaydan dolayı bu kadar değer kaybetmeli miydi;bence hayır..küme düşse de seneye çıkar bu değeri yine yakalar..uzun vadede yani 2 yıllık sürede bu hisseler para kazandırır..Herkese Merhaba
Yorum
-
hayır benim korkum şimdi tff çıkar der ki; "elimde yeterli delil yok, ben bu kararı veremem."İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyona bilgi verirler özel durumu var federasyonun tutuklamalar da bitiyor baska gözaltında kimse kalmadı
zıvanadan çıkarız o zaman.Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
Yorum
-
Haklısınız ama bu temiz kramponlar operasyonu değil yeşil kramponlar operasyonu. Adım gibi eminim artık. Emre gibi bir adamın adının geçmemesi bile temiz krampon tezini çürütüyor zaten.. Emreye dokunamassan bu işi başka yorumlayamam ben.İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar fenerin baskanı borsası hissesi kendi isleri bizi ilgilendirmez.Bizi ilgilendiren elimizden caldıkları Sampiyonluk.
Neyse fener dediğiniz gibi hiç önemli değil. Şampiyonluğumuzu versinler de gerisi ne olursa olsun isterlerse + 20 puanla başlasınlar.
Yorum
-
Dün akşam Topuk Yaylası'na gittim.. Bir şeyler öğreniriz havaya bakrız diye.. İdman sonrası Loran canlı yayına bağlandı, Ligtv'ye.. "Fenerli oyuncular son derece hırslı ve keyifli bir idman yaptılar" dedi..İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelig tv ye bakilirsa aziz efendi oldukca neseli..sürekli gülücük sactigi görüntüleri veriyorlar..
Halbuki oyuncular ölü gibiydi, tek bir tanesinin yüzünde tebessüm dahi göremedik.. Zoraki idmana çıkmış gibiydiler.. Aykut idman boyunca şapkayı öne indirdi, kafayı eğdi, hareket etmeden düşündü durdu.. İdman sonrası Özer hariç bütün oyuncular transit otele gittiler..
Ligtv aynen bu örnekte olduğu gibi işi çarpıtma peşinde..Dikkate almamak lazım bunları..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
))

Yorum