Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7 Geliyor 7 !!! 1261

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      - Benim şahsi fikrim Nba gibi , mesela Türkiye ligi 4 gruba ayrılmalıdır , baya bir heyecan gelir , normal sıralamda gs'nin üstünde olan bir Gaziantep ancak 3. olur hadi çok sıksa 2. ama bu Gruplarda en azından 1. olup Şampiyonluk şansını çoğaltabilir...
      Nba sistemi olmaz. Takım sayısını arttırıp sık maç yapmak gerekir ki böyle yoğun bir tempoyu hiç bir takım kaldıramaz.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vallahi kapatırız başlığı bir daha da açtırmayız adamı günaha sokmayın !

Bu kritik aşamada fenerbahçelilerin değirmenine kim su taşırsa bir daha bu forumun yüzünü göremez.

Kanıt olmadan belge olmadan bir Allah'ın kulu Trabzonspor'un aleyhine yazayım demesin.

Konu Trabzonspor olunca o kadar da demokratik forum değil burası....

Ben dün yanlış bir yazı yazdım . Sonra hatamı farkedip özür diledim . Ama konu bu değil. Adam dün üye olmuş ilk yazısında da fenerli olduğunu belli etmiş . Bu forum yönetiminin problemi.
        Sonuç çıkana kadar yeni yazar almayın o zaman.
        Selçuk ayak üstü Trabzonspor'u dolandırırken burası çok demokratik bir yerdi hatırlatırım.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          UEFA nın takım sayfasında Fenerle ilgili bilgiler var takım profilinde bizim ise yok. Altta feedback kısmında context suggestion (içerik tavsiyesi olarak) bir şeyler yazdım. İngilizcesi olan arkadaşlar da yazıp gönderirlerse bizim de orada profilimizde bazı bilgiler bulunsun.

Trabzon Spor A.S. is the one of the 4 biggest teams of Turkey. And it found 1967. Between the years of 1967 and 2011 Trabzon Spor has won 6 Turkish League Championships Cup and 8 Turkish Cups.

Trabzon Spor is a legend football team for all Anatolian teams of Turkish League because Trabzon Spor started a big Anatolian Revolution with its first championship as an Anatolian team in Turkish League in 1976.

And every year Trabzon Spor fights for all Anatolian teams against 3 big Istanbul teams (Fenerbahçe, Galatasaray and Beşiktaş).

Bu arada dün İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköyde çektiğim resmi bir daha paylaşayım

taklitlerinden sakının
          Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Midem kaldırmıyor.İğrenç pazarlıklar,aşağılık ilişkiler.

Fenerbahçe camiasında hiç mi sağduyulu,aklı başında,özeleştiri yapabilecek kapasitede kimse yok !

Allah korusun bizim başımıza gelse,futboldan da,Trabzonspor'dan da bir daha hiç bahsetmez.Kimseye bakacak yüzümüz olmazdı yahu.Biz o kadar bütünleşmişiz takımımızla.

Onlarsa paralarıyla,şikeleriyle,iğrenç ilişkileriyle varoldukları için,hiç bırakmaya niyetleri yok.
            Adamlığı deneyin,hayatınızda bir defa adam olmaya çalışın...
            Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dakika bir gol bir.

genç dostum size sevimli görünmek ve etrafa gülücük saçan mesajlar atmak zorunda mıyız?
                yanlış anlama beni...

ben önemli biri dğeilim ki bana sevimli görünesin. gülücük saçmanıda talep etmedim,edemem de.

mesajlarınız hep karamsar olduğu için söyledim. biraz önce mesaj yayınladı yönetici kaynak belirtmeden haber koymayın diye, sizin attığınız mesajda yukarıda...

karamsar olmanız bana zarar vermez, kendinize zarar veriyorsunuz, yeri değil ama transfer başlığında da, geçen seneki maçların zor anlarında da bunu yaptınız. çetelesini tutmuyorum ama yüzde 90 karamsar mesajlar olunca akılda kalıyor bir şekilde...
                Entropi İyidir.

Yorum

• konu şu; yanlış anlaşılmasın.

bu adamlar bu işi yaptı. cezası da belli, düşmesi gerek.

ortada çevirilen dümen ne?

yargının kararı beklenmeliymiş de, ağır karar olurmuşta, lig şampiyonsuz tescil edilmeliymişte, ekonomi zarar görürmüşte...

kuıral açık ve net,düşüreceksin diyor.

ama bunlar ne yapıyor? bir yerden bir kulp bulmaya çalışıyor.
                  Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• Yeter ama hakkaten. Sabah 8.30'dan beri sorgulanıyor Aziz Yıldırım. Bir insan 8 saat sorgu altına alınmaz ki... Bu iş akşamını hatta gecesini bulur ben diyeyim şimdiden...
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• En cok sevindigim seylerden birisi, bizi sirtimizdan hancerleyenlerin sampiyonlar liginde oynayamayacak olmasi.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kimin söylediğini hatırlayamdım ama birisi demişti tescil sadece ülke içinde UEFA ya tescil iletilmemiş diye...ne kadar doğru bilmiyorum...
                        5 6 ülkenin şampiyonlarına , şampiyonluk sayılarına ve uefada yazan şampiyonluk sayılarına baktım hepsi normal sadece bizim eziklerinki 1 eksik ben artık yaslanıp bunların çırpınışlarını izliycem burdaki karamsarlarla hiç uğraşamam

Yorum

• Bir geyik de benden:
                          Şok: Aziz Yıldırım Adliye'deki sorgulamasında 300 soruyu görünce opya çekmeye teşebbüs etti, ama yakalandı.

Yorum

• Azizi isterseler 3 gün sorgulasınlar,yeterki hak ettiği cezayı alsın.

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              konu şu; yanlış anlaşılmasın.

bu adamlar bu işi yaptı. cezası da belli, düşmesi gerek.

ortada çevirilen dümen ne?

yargının kararı beklenmeliymiş de, ağır karar olurmuşta, lig şampiyonsuz tescil edilmeliymişte, ekonomi zarar görürmüşte...

kuıral açık ve net,düşüreceksin diyor.

ama bunlar ne yapıyor? bir yerden bir kulp bulmaya çalışıyor.
                              buna polis izin vermez. 8 aylık uğraş, araştırma, deliller hepsinde emek var. aylardır uğraşıyor adamlar.

artık işleri çok zor. üzgünüm ...

Yorum

• TRT Haber’in, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın İstanbul Adliyesi’nde savcılık sorgusunun sürdüğü şu saatlerde Metris Cezaevi önüne sabah saat 11.30 sularında dev bir ekiple haber ve kamera teşkilatını kurması, ilginç karşılandı.

TRT Haber’in bir çok operasyonu önceden haber aldığı varsayımından hareket edenler ‘’Galiba Aziz Yıldırım tutuklanacak.. TRT Haber’e herhalde bu konuda bir sinyal ulaştı.. Onlar da herkesten önce tedbirlerini aldı’’ görüşünü ileri sürdüler..
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim