Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaş ya UEFA %1 şüphe varsa bile düşürün diyor, bizimkiler açık seçik onlarca maçta yapılan şikeye karşın Fenerbahçe'yi ligde nasıl tutarız bunu düşünüyorlar.

Kurallar herkes içindir, yarın öbür gün Manisa böyle bir şey yaparsa da sen onu düşürürsen o adam isyan etmez mi Fenerbahçe yapınca düşmüyor da biz yapınca neden düşüyoruz diye. O yüzden kesinlikle kural neyse odur, bunu evirmeye çevirmeye gerek yok.
    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Aziz'in terastaki görüntüleri var nasıl gülüyor ya bayaa neşeli...
      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• Şampiyonluğa günler kala az daha kalpten gidiyordum. Bişey olsaydı öbür tarafta o arkadaşı affetmezdim..)
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Yeni yasa diyorki ; Yöneticilerden biri bile bunu yapmışsa ve ispatlanmışsa takım küme düşer.

İlhan Ekşioğlu ile Şekip tutuklanmadı mı ?

Bunlar yönetici değil mi peki ?

Neden hala uzatılıyor anlamıyorum ..
          En son Serdær tarafından düzenlendi; 08.07.2011, 14:10.
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• lig tv çekilir yeniden ihale yapılır.başlarım lig tv sine.
            Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• Sabahtan beri sorguda vay arkadaş..
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Arkadaşlar ben şimdiden işyerimin camına bayrağımızı astım.
                Zaten onlar birinci biz şampiyonduk.
                Haftaya veya en geç ay sonuna kadar da tescillenecek.
                Endişeye Mahal Yok
                ŞAMPİYON TRABZONSPOR...
                Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  email gonderilmistir...

" kac gundur yirtiyorsunuz sike yapanlari aklamak icin. simdi size soruyorum sike yapanlari aklarken serefinizi hic sorguladiniz mi? hakki yenen camialari hic dusundunuz mu? didem yilmaz isimli palyacoya soyleyin 27 yildir haklari gaspedilen ve bu davada magdur durumda olan buyuk TRABZONSPOR camiasinin sinirlerini daha fazla ziplatip bizi ayar etmesin, bundan sonra da gucu ozgurlugu traslari yapmayin bu ulkeye, kac kurusluk durusunuz oldugunu goruyoruz sike yapanlarin .otunu yalamanizdan,,, serefli olmak serefli insanlara bahsedilmis yuce bir durustur.. nasip olmaz herkese.. bizans degilmisiniz alayiniz aziz , alayiniz sekip , alayip bulent , alayiniz mecnunsunuz.. hamurunuz ve mayaniz ayni cunku.. hayat kadinindan ne kadar namuslu olmasi beklenebilinirse sizden de o kadar adil ve durust olmaniz beklenebilir.,"
                  Bunu gönderdiysen yandık seni sorguya alırlar şampiyonluk gitti

İyi yapmışın tebrikler
                  facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• azizin ne kadar suçu varmış öyle...

Yorum

• Yılanın başını salarsanız kuyruğu ile mücadele edemezsiniz. Savcı ve Emniyet başından beri doğru taktik ile olayın üzerine gidiyor.

Kafadaki adamı içerde tutamazsanız diğerlerini sorgulamak bile sorgulayamazsınız.

Bu yüzden kimse ile görüştürülmüyor Aziz Yıldırım.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

• 1996 ve 2004 yılındaki kupaları da istiyoruz ulan !!!

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Savcı tutuklamayacak zaten tutklama istemiyle mahkemeye sevk edecek...

Adam 4 saatdir sorguda o kadar suç işlemişki sor sor bitmiyor..
                          azizin sorgusu ya akşama ya geceye biter gibi.
                          Artık 7'yi istiyoruz.Şenol Güneş ve futbolcu kadrosuna güveniyoruz.Bizde taraftar olarak sizi sonuna kadar destekleyeceğiz.

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sadece prosudur kısmı kalmıs arkadas twıtterdan takıp ediyorm ne antu dan alıntı yapıcam adamlar an ve an twıtta aktarıyor

prosudurler hazırlanıyormus suanda aziz yıldırım tutuklanma talabi geldini cok net söyleyebilirm butun muhabirler aynı seyi söyluyor

gazabımız mubarek olsun =)
                            Şu twit adresini bi alabilir miyiz ?
                            Metris Seni Çağırıyor ...

Ben A Milli takım kaptanıyken bunların çalıştıkları gazeteyi ziyaret ettim. O zamanlar Hıncal Uluç magazinde, Haşmet Babaoğlu ise kültür-sanat sayfasında çalışıyordu.

Yorum

• Şuan ki durumu görünce ülkede ki aklıma Şener ŞEn in "Namussuz namuslu" filmi ve Kemal Sunal ın "Kılıbık" filmi aklıma geliyor.
                              Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1996 ve 2004 yılındaki kupaları da istiyoruz ulan !!!
                                az daha zorlarsak armanin üstüne ikinci yildizi yapistiririz diyorsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim