Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence demirören, aziz kaadar dallı budaklı iş çevirmemiştir. şimdi alınlarlar ikinci dereceden önem arz eden işlerdir. veya dinleme ile alındılarsa muallakta sözleri vardır. sağlam açıklama yaparsa yırtar. yapmazsa ta halk bankasına kadar yolları var...
    Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak zifandir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şahsında bütün senin gibi düşünen arkadaşlara ;

Varsa bizimle ilgili en ufak bir şüphe , varsa başkasının emeğini çalmaya yönelik en ufak bir girişimimiz 2.lig kırmızı gruba düşmeye razı değilmiyiz?

Eğer biz de yaptık ama üzeri kapatılsın dersek ne farkımız kalır antudaki angutlardan , şike yaptık maç satın aldık ama yine de " kelle istiyoruz " diyen mal fenerlilerden........

Yaptıysak cezamızı cekelım ve bunu yapanlardan hesabını soralım ama onca teknık takıbe dınlemeye ragmen hakkımızda serefsızlerın cıkardıkları dedıkodulardan baska bir iddia yokken iciniz rahat olsun......

Misafirler çok zavallısınız , erkek gibi hak yedik , zulmettik , para her kapıyı açar zannettik deyin de siz de rahatlayın hala buyuk baskan Aziz demek ıcın nasıl bır madde alıyosunuz???
      :alkis:

Yanılmıyorsam Erdal abi söylemişti. Bırakın teşvik vermeyi aklının ucundan geçireni kulübün 10 km yakınına yanaştırmamalıyız diye. Şayet suç işlediysek cezasına razıyız. Ne demiştik ?

Erkekçe Düşerim Ama Kahpeçe Yükselemem !
      Trabzonspor'un "T"si büyük yazılır!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fener tek başına düşmez .
        Bakalım kimi götürecek yanında .

Konyaspor'a puan cezası gelirse Kasımpaşa'da ligde kalır al sana komplo
        Abim şu X'li şike teşebbüsü davasında puan cezası falan verme ihtimalleri var mı sence?
        Hani en azından medyaya sus pay kıvamında...?
        yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu gece çok hareketli geçeceğe benziyor. Olay Yıldırım Demirören e sıçramış.

Neden ilk başta almadılar şimdi çağırıyorlar merak ettim doğrusu.
          Bu Yıldırım Demirören haberinin ya da söylentisinin kaynağı nedir?

Yorum

• Lig tarihinde daha önce 87-89 puan yapan oldu mu ?
            Yok sanırım.

Yorum

• beyler bizi suan hicbirseyle suclamiyorlar..

suclasalar idi en ufak etkisi olan herkesi aldilar...

haber kaynagi belli hurriyet ve yandasi..

biz zaten senol hoca sayesinde direkt dusmaniz bu gazeteyle..

simdi tsli olarak degil reel bakalim

iceridekilerin cogu fbli ve ust duzey...adamlara nefes bile aldirmiyorlar

futbolcular ise hep fbnin yaandaslari ve baglantili olduklari...

yani kesin fb sike yapti..poliste acikladi..19 mac

yani fb kesin dustu sampiyonluk el degistirecek..

ee bizim sadece gaztede adimiz geciyo..inceleme gozalti hicbirsey yok..

bize kim nasil vericek ccezayi..

bence bizim klup olacak olani biliyo ve hic ses bile cikarmiyo..

hic kimseyle agiz dalasina girmiyo..sessizce hazirlaniyo..
              tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• kanal 7 haberdekı muhabır emenıkenın sınırdısı edılecegını soyledı ve turkıyede futbol oynayamıcagını ancak fenerbahcelı avukatlar buna ıtıraz ederse ve kabul edılırse ıtıraz oynayabılcekmıs dıye haber vermıstı 1 saat oncekı haber bultenınde yıne aynı olayla ılgılı ntvspor ıse calısma ıznı kontrolu dolayısıyla yabancılar subesıne gıdıp geceyı orda gecırcek calısma ıznınde herhangı bı sakınca yoksa serbet bırakılcak dedı.. sımdı acaba kanal 7 dekı haber dogru olup ntvspor carpıtıyo olabılırmı carpıtma nedenıde emenıke yarın sınır dısı edılırse sıkeden degılde calısma ıznındekı problemden sınırdısı edıldı dıye haber vermek ıstemelerı olabılırmı ama suda var boyle bısey olsa ıllakı duyulur neden sınır dısı edıldıgı oyuzden yalan haber yapmaz dıye dusunuyorum

Yorum

• Ben çok üzgünüm..
                  Son açıklamalardan sonra dağ fare doğuracak hissi var içimde.. Sanki işler tersine dönmeye başladı..
                  Dava sürecinde konuşulmaması lazım diye herkesi susturuyorlar ama fb medyası, taraftarları, yöneticileri, teknik direktörü vs. hiçbirinin ağzı durmuyor.. Müthiş bir şekilde fb'yi kurtarma operasyonu var sanki. Uefa açıklaması bile canımı sıktı.. diğer takımlar da işin içinde ya, birbirlerine sahip çıkıyorlar, bizi de işin içine çekmeye çalışıyorlar.. son umut federasyonun açıklaması ama "it iti ısırmaz"
                  Biri beni teselli etsin yaaa((
                  Not Important..

Yorum

• Aziz Yıldırımın siyasi ne yönü var. Parti liderimi? İktidar ortağımı ? Eğer siyasi ise bu dava azizinde siyasetler alakası varsa futbola siyaset karıştırdığından uefa ne feneri nede türkiyeyi tanımaz saçmalanmasın ..

Yorum

• Yıldırım demiröreni alıyorlarmış...... lig tv de söylediler.....
                      İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak efu53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yani azizi tutaklayacaksin ama fener kume dusmeyecek oyle mi ? peki bunu dunyaya ve Turkiyenin diger kismina nasil aciklayacaksin ? aziz tutuklanirsa feneri ancak kume paklar yoksa adalet duygusu nerde kalir....
                        Ya tabiki normalde düşmesi lazım kesin kes. Ama medyaya bakıyorum gelişmelere bakıyorum sonuç bu çıkıyor. Ömer Özkan hoca bile şimdi fb yi küme düşmekten nasıl kurtaracaklarını düşünüyorlar diye konuştu. Küme düşürme olmadan -10 ya da ne bileyim -20 , -30 la başlayabilir ama küme düşürme biraz zor gibi. Tabi bunlar benim düşüncelerim.

Diğer konu trabzonspora şampiyonluğun verileceğini ve trabzonsporun şampiyonlar ligine gideceğini düşünüyorum.

Yorum

• beyler bizi suan hicbirseyle suclamiyorlar..

suclasalar idi en ufak etkisi olan herkesi aldilar...

haber kaynagi belli hurriyet ve yandasi..

biz zaten senol hoca sayesinde direkt dusmaniz bu gazeteyle..

simdi tsli olarak degil reel bakalim

iceridekilerin cogu fbli ve ust duzey...adamlara nefes bile aldirmiyorlar

futbolcular ise hep fbnin yaandaslari ve baglantili olduklari...

yani kesin fb sike yapti..poliste acikladi..19 mac

yani fb kesin dustu sampiyonluk el degistirecek..

ee bizim sadece gaztede adimiz geciyo..inceleme gozalti hicbirsey yok..

bize kim nasil vericek ccezayi..

bence bizim klup olacak olani biliyo ve hic ses bile cikarmiyo..

hic kimseyle agiz dalasina girmiyo..sessizce hazirlaniyo..
                          tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            This is a crime announcement

We are Trabzonspor's fans from Turkey and want to announce our voice all over the world with this mail.

In the 2010-2011 Super Toto Super League in Turkey, lots of crime including events happened and most of these events were proved by the police and related departments. These evidences are in the hands of related units of Turkish Republic and with these evidences they are working on 19 matches that take places in two different leagues of Turkey. Some of these matches are related to the championship of Spor Toto Super League which affects the teams that will take place in Champions League and Uefa Cup from Turkey.

In the light of these evidences authorities claim that the Fenerbahce –the champion of league- took place in chicane organizations and affected the results of some matches. As you know, the teams that will take place in Champions League and Uefa Cup must be determined until the 15th of July and Turkish Football Federation must work on this matter. As the fans of Turkish football, we would like to see this progress openly and get information

However; despite of this situation, Turkish Football Federation still has not made any declaration. Moreover, your declaration about being passive in this progress made us pessimistic about the result of these progress. We would like to see the UEFA as an active actor of this progress and the follower of the events. If you take place in this progress effectively, our hope about the future of Turkish and world football will be positive.

We think Turkish Football Federation may be embraced in this progress and cannot make an unprejudiced decision. So we would like to see your effective participation in this progress and get Federation make a true decision for these chicane events.

Best regards...

Adres: info@uefa.com

Değerli Uefa görevlileri

Bu bir suç duyurusudur

Biz Türkiye’den Trabzonspor taraftarlarıyız ve bu e-posta ile sesimizi dünyaya duyurmak istiyoruz.
                            Türkiye’de 2010-2011 Süper Toto Süper Ligi’nde suç içeren birçok olay gerçekleşti ve bunların birçoğu polis ve ilgili birimlerce kanıtlandı. Bu kanıtlar Türkiye Cumhuriyeti’nin ilgili birimlerinin elince mevcut ve bu kanıtlarla iki farklı ligte yer alan 19 maç üzerinde çalışıyorlar. Bu maçlardan bazıları Şampiyonlar Ligi ve Uefa Kupası’na katılacak takımları etkileyen Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ile alakalı.

Bu delillerin ışığında yetkililer Fenerbahçe’nin –lig şampiyonu- şike organizasyonlarında yer aldığını ve bazı maçların sonuçlarını etkilediğini ifade etmekteler. Bildiğiniz üzere, Şampiyonlar Ligi ve Uefa’ya katılacak takımların 15 Temmuz’a kadar kararlaştırılması ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu iş üzerinde çalışması gerekmektedir. Türk futbol seyircileri olarak, biz bu süreci açıkça görmek ve bilgi almak istemekteyiz.

Öte yandan, bu duruma rağmen Türkiye Futbol Federasyonu hala daha bir açıklama yapmamıştır. Dahası, sizin bu süreçte pasif kalacağınıza yönelik açıklamanız bizi sürecin sonucu açısından karamsarlığa düşürmüştür. Biz, UEFA’yı bu sürecin etkin bir aktörü ve takipçisi olarak görmek istemekteyiz. Eğer bu süreçte etkin olarak yer alırsanız, Türkiye ve dünya futbolunun geleceği adına ümidimiz olumlu olacaktır.
                            Biz bu süreçte Türkiye Futbol Federasyonu’nunetki altında bırakılabileceğini ve önyargıdan uzak(tarafsız) bir karar veremeyeceğini düşünüyoruz. Bu yüzden sizi süreçte etkin olarak görmek istiyor ve Federasyonu alacağı karar konusunda zorlamanızı bekliyoruz.

İyi dileklerimizle

(Metnin Türkçesi)
                            Hadi sarılın e postalara

iş icabı kullanmam gereken 8 farklı mail adresinden gönderim yapılmıştır.

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Açıp maçı izliyim dedim yine sinir oldum ya. Şu Umut'u gördüm sinir oldum yine.
                              yaa hiç sorma neler kaçırmış yaa..belki 10 klez izledim ama gene izlerken sinirden deli oldum bugün bu halde olmamızın tek nedeni bu adam..hele son dakikada kaçırdığı yokmu Allah toluese taraftarına sabır versin..
                              Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• İlk olarak karayamayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu Yıldırım Demirören haberinin ya da söylentisinin kaynağı nedir?
                                NTV spor galiba. Bende burdan okudum haberleri.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X