Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu olayıa kendimce yorumum şöyle:

Bu tamamen siyasi bir oyun olup aziz yıldırımı bitirmek için düzenlenmiştir. Düşünün bi spor programının birinde adamın ağzından şöyle bir cümle çıktı: 'ya kardeşim bu da aziz yıldırım türkiyenin 2. başbakanı gibi bişey' dedi. Yani adam çok güçlü idi generallerin koynuna rusları sokup kameraya çekip şantajla susturmalar filan. Yani adam çok büyük bir isim oldu. Düşünün bu adam siyasete atılsa fbpartisi diye bi parti kursa bana göre %10 barajını da geçerdi. Böyle bir gücü siyasi iktidar yönetmek istemez mi sizce? Aziz yıldırımın siyasi konumunu bilmem ama aziz yıldırım indirilip yerine kesinlikle ve kesinlikle akp yanlısı bir başkan konulacaktır. Tff başkanının seçimine direk etki eden iktidardı zamanında. Tff en büyük güç sanıyorlardı ama yanıldılar ondan daha güçlü fb çıktı şimdi fb nin başkanını alaşağı ediyorlar olay bu bence.

Diğer açıdan bakarsak da adamlar araştırmışlar şikeyi tespit etmişler ve aziz yıldırımın işini de bitirmişler bence. Yani aziz yıldırımı ofsaytta yakalamışlar. Bundan sonraki süreç bence fb küme düşmez ama başkanı kesin değişecek. Trabzonsporun şampiyonluğu konusunu da bilemiyorum bana göre şampiyon ilan ediliriz gibime geliyor. Bunlar tamamen benim düşüncelerim.

Yorum

• arkadaslar yarin ayin kaci

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fb öndeyken fenerli birisiyle iddiaya girdim. Takım elbisesine.. Lig bitti. Aradım elbiseni alacağım ama bir süre beklemek istiyorum dedim. Bu kadar şikeden bir haber çıkabilir henüz şampiyonluğunuzu kabul etmedim dedim. Az evvel takım elbise için haber yolladım kendisine. Beklemene de gerek yok mahkeme kararı var dedim

Bu arada dün duydum kurulan hükümet 61. hükümetmiş. 61. hükümette 61 kişinin gözaltına alınmasıyla 7. şampiyonluğumuz tescil edilmek üzere. Sayı işlerine inanmam da tuhaf gelmeye başladı
        Birde yarın açıklanırsa şampiyonluğumuz ;

61. hükümette 61 kişinin gözaltına alınmasıyla 07.07 tarihinde 7. şampiyonluğumuz tescil edilecek.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mail yollanmıştır.
          işlem tamam 3 mailde benden

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hey gidi Sivas .
            Yalnış takımın ahını aldın .

İnşallah bjk'nin de kupayı almak için çevirdiği tezgahlar ortaya çıkar .
            90+1'de elimizden alınıpta bunlara 3 puan verenler ve taraftarımızı dövmeye kalkan sivassporlu futbolcuların ceza almayıpta bize 5 maç ceza verdikleri için Sivassporun düşmesine hiç üzülmüyorum beter olsunlar
            [/B]Tolga Zengin: Bana saygısı olmayanın oynadığım takıma saygısı olmalı ben TRABZONSPOR'un kaptaniyim!

Yorum

• yine yazacağım inatla yazıyorum...

o kadar delile rağmen adamlar hala kabul etmiyor inanmıyorlar...

biz bir yalanın ,söylentinin peşine takıldık gittik...yoksa bizde mi diyoruz...

ilk gün nevzat şakar ikinci gün aramış ama para yetmemiş üçüncü gün x şahış ama kim olduğu bilinmiyor...yalan olduğunu hala anlamaynlar varsa yarın ki yalanı beklesinler o zaman belki inanırlar...
              Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
              Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emenike ve Sezer'in serbest bırakılacağı belliydi öğlen yazmıştım buraya. Mahkemeye sevkedilenler arasında çok kritik isimler var;

Bülent Uygun ve Ümit karan ikilisi bizzat Fb ile şikeden gönderildiler.
                Korcan da febe ile ilgili şike yapmaktan gönderildi.
                Mecnun Odyakmaz Febeden para aldığı için gönderildi.
                Cemil Turan, Ahmet Çelebi, Ali Kıratlı ve İlhan Ekşioğlu febenin adamları. Sivasta para teslimatında fotoları var.
                Tamer Yelkovan Fenerbahçe muhasebe müdürü.

Farkındaysanız Şekip'i yazmadım çünkü onun alınma sebebi menajerlik sınavı yani bizi ilgilendirmez. Yukarıda bizzat Febe ve şike ile ilgili 9 isim yazdım. Bunlardan 1 tanesi bile tutuklanırsa Fenerbahçe bitmiştir. Yani bir mucize olmaz ise tamamdır bu iş.

Özellikle Sekip Mostoroglu, Mecnun Odyakmaz, Cemil Turan, Tamer Yelkovan, Bülent Uygun, Korcan ve Ümit Karan'nin serbest kalacklarini düsünüyorum.

Kisacasi herkes serbest kalabilir ama Ilhan Eksioglu serbest kalirsa ben ümidimi keserim.
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• trt3 satılmış eskişehirle olan maçımızı veriyor bir bakın mutlaka..
                  Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

• bu sezer öztürk le emenike nin serbest bırakılması canımı sıktı
                    diğerlerinden farklı...öteki...
                    Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                    2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar yarin ayin kaci
                      Off yine o rakam!!!

Yorum

• aç gözlü fener en geç bir iki haftaya önce 2.lige, sonra güç bela bank asyaya gider. o değilde gruplarda işimiz kolay değil. iyi topçu lazım başkaaan
                        Trabzonspor

Yorum

• Beyler bugünkü gelişmeleri nasıl yorumluyorsunuz ? Dışardaydım ama telefondan takip etmeyi çalıştım

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bu iş büyüyor bjk ye sıçradı bize sıra gelmesin
                            Şahsında bütün senin gibi düşünen arkadaşlara ;

Varsa bizimle ilgili en ufak bir şüphe , varsa başkasının emeğini çalmaya yönelik en ufak bir girişimimiz 2.lig kırmızı gruba düşmeye razı değilmiyiz?

Eğer biz de yaptık ama üzeri kapatılsın dersek ne farkımız kalır antudaki angutlardan , şike yaptık maç satın aldık ama yine de " kelle istiyoruz " diyen mal fenerlilerden........

Yaptıysak cezamızı cekelım ve bunu yapanlardan hesabını soralım ama onca teknık takıbe dınlemeye ragmen hakkımızda serefsızlerın cıkardıkları dedıkodulardan baska bir iddia yokken iciniz rahat olsun......

Misafirler çok zavallısınız , erkek gibi hak yedik , zulmettik , para her kapıyı açar zannettik deyin de siz de rahatlayın hala buyuk baskan Aziz demek ıcın nasıl bır madde alıyosunuz???

Yorum

• İlk olarak hamdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu sezer öztürk le emenike nin serbest bırakılması canımı sıktı
                              Muhtemelen onumuzdeki sezonu duz kosuyla gecirirler. Serbest birakildiklari aklandiklari manasina gelmiyor.

Korcan da sansli olursa bir karpuzcuda is bulur. Bilemeyiz tabi kendisine karpuzlarini emanet etmek isteyen adami kolay bulabilir mi...

Yorum

• Ali Şenden Müthiş tanımlama( kendini tarif ediyor) :
                                Şike nedir sorusu yönetiliyor kendisine bu konuda tezli yüksek lisans yaptığı için.. Cevap :
                                Şike, bir erkeğin karısını veya kızını parayla satması gibi bir şeydir... Karaktersizliktir... Alan da veren de şerefsizin ta kendisidir

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X