Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Koskoca Trabzonspor Teşvik parası Toplayamamış Ulan ne büyük olay ya.
    Fenerin yayın organı Hürriyet FB nin başına gelecekleri biliyor Hatta Bu günkü Manşeti ile Azizi satmış bile,Acaba Trabzonsporuda nasıl Bulaştıralım derdinde.
    Diyelimki Dedikleri iddia doğru Trabzonspor Yöneticilerinin Konuşması var.
    "Ya parayı toplayamadım o yüzden teşvik veremiyoruz."
    Türünden konuşma yaptılar.
    Başkan yada yönetici ifadeye çağrıldı elde delil yok belge yok sadece Böyle bit konuşma var diyelimki,
    İddia edilen Kişide savunma yapsa deseki.
    "Arkadaş FB şike ile maç kazanıyordu bizde aramızda espiri yaptık bizde teşvik vereceğiz ama para toplayamadık,Bu espiriden ibarettir Öyle bir niyetimiz olsa bir oyuncuya bonservisle beraber 8-10 milyon euro para veren bir kulübün para toplayamaması diye bir şey söz konusu olabilirmi."
    türünden açıklama yapsa olay biter.Benim tahminimde eğer böyle bir şey varsa kesinlikle bu türdedir.
    Eğer ortada belge olsa idi şu an tutuklanma olurdu rahat olsun herkes.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• fb li yöneticilerin tff başkanıyla görüşmesi de tam bir SKANDAl aslında..

devam eden bir dava var.ekstradan karar mercii bir tff var sen gidiyorsun karar mercii ile özel bir görüşme yapıp fb nin ceza almaması konusunda baskı yapıyorsun

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahçe yönetimi Federasyon Başkanı'na gitti...

Fenerbahçe Yönetim Kurulu’ndan beş idareci, TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a, “Yaşınılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan F.Bahçe’ye ceza verilemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama F.Bahçe ceza almamalı” dediler.

F.BAHÇE Yönetim Kurulu’ndan Nihat Özdemir, Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Murat Özaydınlı ve Cihan Kamer, Mehmet Ali Aydınlar başkanlığındaki Futbol Federasyonu’na, Fenerbahçe’nin küme düşürülmemesi için görüşmeye gitti.

Sarı lacivertli yöneticiler, “Başkan başka, Fenerbahçe başka” mesajı verdiler.
        Dün akşam saatlerinde İstinye’deki Futbol Federasyonu binasına giderek, başkanvekili Lutfi Arıboğan ve Göksel Gümüşdağ’ın da katıldığı toplantıda sarı lacivertliler yöneticiler, “Şahısların bağladığı, şahısları bağlar. Bugünlerde yaşanılanlardan ötürü 104 yıllık bir çınar olan Fenerbahçe’nin cezalandırılması düşünülemez. Bu olaylardan, şahıslar ceza alabilir ama Fenerbahçe ceza almamalı” dediler. Fenerbahçeli idareciler, sarı lacivertlilerin şampiyonluğuna dokunulmamasını, Şampiyonlar Ligi’ne Fenerbahçe’nin gitmesini talep ettiler.

Ekonomiyi düşündünüz mü?

Bunun üzerine Futbol Federasyonu yöneticileri, UEFA’nın, başkanların veya yöneticilerin isimlerinin böyle bir olaya karışması halinde, kulübün cezalandırılacağını söylediler. Federasyon yetkilileri ayrıca, dün Emniyet’ten aldıkları bilgileri Fenerbahçeli yöneticilerle de paylaştılar.
        İddiaların çok ciddi olduğunu, Emniyet’in ve savcılığın ellerinde bilgi ve belge bulunduğunu ifade ettiler. “Bu iddiaları, biz kanıtlayacağız” diyerek konunun ciddiyetinin bir kez daha altını çizdiler.

Ancak sarı lacivertliler ısrarlıydı. Bu kez, Fenerbahçe’nin olmadığı bir ligin ekonomik olarak çökeceğini ifade ettiler ve “Gelin 6-7 maçı birlikte seyredelim. O maçta hiç bir şey olmadığını göreceksiniz” dediler.

Ama Federasyon yetkililerinin buna da yanıtı hazırdı; “Savcılık ve Emniyet, sonucu belli 6-7 maçı gülerek izliyorlar” diyerek, delillerin ciddiyetini ifade ettiler.

Ben artık konuşmuyorum

Sarı lacivertliler ise, “Ekonomiyi düşündünüz mü? Naklen gelirleri, yarı yarıya azalacak. Fenerbahçe’nin olmadığı bir lig, ilgi çekmeyecek” diyerek, ısrarlarını sürdürdüler. Ama bir yandan da polis ve savcılıktaki delillerin, yeterli olup olmadığını ve mahkemede geçerli olup olmayacağını sordular.

Bunun üzerine fedeyon yetkilileri, yönetici İlhan Ekşiğlu’nun ifade verirken yaşadıklarını anlattılar: “Ekşioğlu, polisin sorduğu her soruya, ‘Hayır’ yanıtı vererek, şike olayını reddetmiş. Polis en sonunda, elindeki bilgi, belge, fotoğraf, görüntü ve ses kayıtlarını, Ekşioğlu’nun önüne koymuş. Bunun üzerine Fenerbahçeli yönetici, ‘Ben bundan sonra konuşmayacağım, susma hakkımı kullanıyorum’ diyerek ifade vermekten vazgeçmiş.”

Bu örnekten sonra, sarı lacivertlilerin Futbol Federasyonu ile yaptığı toplantı sona erdi.

Düştükleri duruma bak arkadaş.
        Azizin Suçlu olduğunu şimdiden kabul ettiler hemen Sattılar hemde hemşerisi Nihat Özdemir.
        Allah Daha beter etsin bunları.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• Mahkemeye sevkedilen 18 kişiden 7'si hakkında tutuklama kararı verildi. Diğer 11 kişi ise mahkeme kararıyla serbest bırakıldı.

Tutuklanan 7 kişi arasında eski Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Abdurrahman Yakut, Giresunspor eski Başkanı Olgun Peker, Giresunspor Başkanı Ömer Ülkü, Giresunspor eski yöneticisi Hakan Karaahmet, Giresunspor Yöneticisi Coşkun Çalık, Avukat Talat Emre Koçak ve Türkiye Futbol Federasyonu eski yöneticilerinden Haldun Şenman bulunuyor. Kararın ardından 7 kişi Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan isimler arasında Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar, Giresunspor Taraftar Derneği Başkanı Özden Tütüncü, teknik direktör Levent Eriş'in yardımcısı Serdar Berkin, Altay Genel Müdürü Erman Ertaş, Menajer Ümit Aydın, Menajer Mahmut Güneş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, Tarık Özarslan, Özden Arslan ve Abdullah Cila, yer alıyor.

Sporx
          Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Önce kendi maçlarını kazanmak için satın almışlar....

Yetmemiş bizim maçları oynayacak bazı takımlarada para yedirmişler....

Buna rağmen 82 puan aldık şampiyonluğu gerçekten hakettik...

HELAL OLSUN BİZE....
            Sebep olduk adilere,o üstün performansa saha dışı çanta yetmemiş.
            Önüne gelene para dağıttıkları halde bir puan önümüze geçemediler.
            *
            *
            Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• Al bir darbe daha

'Son 5 maçı biliyorduk'

Futbolun Türkiye'deki yeni patronu Mehmet Ali Aydınlar, şike soruşturmasıyla ilgili olaral Özel Yetkili Savcı Mehmet Berk'ten şok edici bilgiler aldı. Görüşme sırasında Aydınlar'a "Fenerbahçe'nin son 5 maçının sonuçlarını önceden biliyorduk. Delliler sağlam" denildi.

Savcılıktan bilgi alan TFF heyeti, dün hareketli bir gün geçirdi. Savcı Berk ile yarım saat görüşen heyet, şike konusunda önemli bilgiler edindi. Savcılık, "Biz Fenerbahçe'nin takibe aldığımız son 5 maçının sonuçlarıın önceden biliyorduk. Uzun süredir bu işin peşindeyiz. Deliller oldukça sağlam.Gözaltına aldığımız kişilerin önğne belge koyuyoruz, kimse inkar edemiyor" bilgisini verdi.

Habertürk'ün aktardığına göre Aydınlar da durumun çok vahim göründüğünü, bu kadarını beklemediğini söyledi. Yapılan ziyaretlerde Fenerbahçe'nin başta küme düşmek olmak üzere ağır bir yaptırımla karşı karşıya kalabileceği, bazı isimlerin de ağır hapis cezası alabileceği belirtildi

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Koskoca Trabzonspor Teşvik parası Toplayamamış Ulan ne büyük olay ya.
                Fenerin yayın organı Hürriyet FB nin başına gelecekleri biliyor Hatta Bu günkü Manşeti ile Azizi satmış bile,Acaba Trabzonsporuda nasıl Bulaştıralım derdinde.
                Diyelimki Dedikleri iddia doğru Trabzonspor Yöneticilerinin Konuşması var.
                "Ya parayı toplayamadım o yüzden teşvik veremiyoruz."
                Türünden konuşma yaptılar.
                Başkan yada yönetici ifadeye çağrıldı elde delil yok belge yok sadece Böyle bit konuşma var diyelimki,
                İddia edilen Kişide savunma yapsa deseki.
                "Arkadaş FB şike ile maç kazanıyordu bizde aramızda espiri yaptık bizde teşvik vereceğiz ama para toplayamadık,Bu espiriden ibarettir Öyle bir niyetimiz olsa bir oyuncuya bonservisle beraber 8-10 milyon euro para veren bir kulübün para toplayamaması diye bir şey söz konusu olabilirmi."
                türünden açıklama yapsa olay biter.Benim tahminimde eğer böyle bir şey varsa kesinlikle bu türdedir.
                Eğer ortada belge olsa idi şu an tutuklanma olurdu rahat olsun herkes.
                Ulan hergün Hürriyet alıp artık kıçımı onla silecem rezil herifler

Yorum

• Ben çok rahat hissediyorum kendimi. Bu işten sıyıramayacaklar. O yüzden mutluyum yani. Tek üzüntüm var ilk defa şampiyonluk görücem oda biraz buruk olacak.
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• saçılan bu kadar pislikten sonra şampiyonluk fb den alınıp bize verilmezse ...

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben çok rahat hissediyorum kendimi. Bu işten sıyıramayacaklar. O yüzden mutluyum yani. Tek üzüntüm var ilk defa şampiyonluk görücem oda biraz buruk olacak.
                      Bence hiç buruk olmayacak..

Alnımızın akıyla, savaşarak, ter akıtarak kazandığımız bir şampiyonluk olacak inşallah..

Ayrıca bu kadar PİS lig içinde TEMİZ kalabilmek başlı başına bir başarı bence

Yorum

• Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan isimler arasında Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar, Giresunspor Taraftar Derneği Başkanı Özden Tütüncü, teknik direktör Levent Eriş'in yardımcısı Serdar Berkin, Altay Genel Müdürü Erman Ertaş, Menajer Ümit Aydın, Menajer Mahmut Güneş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, Tarık Özarslan, Özden Arslan ve Abdullah Cila, yer alıyor.

Tutuksuz yargılanmak diyor yani yırttıkları bir durum yok

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan isimler arasında Mersin İdman Yurdu Asbaşkanı Beşir Acar, Giresunspor Taraftar Derneği Başkanı Özden Tütüncü, teknik direktör Levent Eriş'in yardımcısı Serdar Berkin, Altay Genel Müdürü Erman Ertaş, Menajer Ümit Aydın, Menajer Mahmut Güneş, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu'nun kuzeni Volkan Bahçekapılı, Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, Tarık Özarslan, Özden Arslan ve Abdullah Cila, yer alıyor.

Tutuksuz yargılanmak diyor yani yırttıkları bir durum yok
                          Bu konu çok önemli ama gözden kaçıyor...

sanki serbest bırakılanlar beraat etmiş gibi gösteriliyor...

yargılama devam ediyor aslında..

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Murat, şike suç olmaktan çıkacak konumuna gelmeyecek bence.
                            Temennimiz bu yönde..

*

Ortada bir suç örgütü var..ve maçları ayarlamanın,bu suç örgütünün en kolay işi olduğu görülüyor..kolayca ayarlamışlar maçları..işin içinde korku var..korkutmuşlar..hala da devam ediyorlar buna..ama devlet buna müsaade etmeyecek inşallah..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fb li yöneticilerin tff başkanıyla görüşmesi de tam bir SKANDAl aslında..

devam eden bir dava var.ekstradan karar mercii bir tff var sen gidiyorsun karar mercii ile özel bir görüşme yapıp fb nin ceza almaması konusunda baskı yapıyorsun
                              Kardeş dünden beri beni sıkıntıya sokan olayda budur, oyunlar başladı ve bunların hepsini kılıfına uydurmaya başladılar.
                              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sebep olduk adilere,o üstün performansa saha dışı çanta yetmemiş.
                                Önüne gelene para dağıttıkları halde bir puan önümüze geçemediler.
                                Bizi yıldırabilmek için tonla para yedirmişler etrafa.... 200 bin ,300 bin liralar dolarlar havada uçuşuyor.....

Ekonomiyi canlandırdığımız için Maliye Bakanı bize ödül vermeli aslında......
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim