erman toroğlu : uefa geç kalındığını görürse atlar uçağa gelir kendi soruşturmasını kendisi yapar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaykut beyefendisi:
fbnin sampiyonlugu elinden alinirsa alanin kursaginda kalirTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Mehmet Yildiz fazla afkurdu.Ortamda atip tuttu sonra dinlemeye takilidi.Sorguda % abi ben salladim ben istesem bile o topa vuramazdim.Allah be... felan zirvalamistir.Önemli kisiler FB yönetimi onlar mahkemeye sefk edilirse FB kümeye kupa bize.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz bu işleri ne zannediyorsunuz çok merak ediyorum
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeliller ne kadar bol ve net olursa olsun, TFF'nin insiyatifinde her şey... İstediği katakulliyi çevirebilir. Belki de Sadri başkanın 1'den fazla delege sokmak isteme sebebi buydu...
Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine kesin gözü ile bakıyorum.
Ve 7 geliyor 7Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim takımdan hiç bir ses çıkmaması beni korkutuyor. Yoksa Sadri Şener konuşmayı çok sever
Yorum
-
İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyargıdan kaçamazlarda bu fenerasyonun bi planlar içinde olduğu kesin başladılar kıvırtmaya..Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha ilk gun 22 kisiden 19'unu tutukluyorsan olay cok nettir. Erman Toroglu
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol Federasyonu Emreyi çağırmış. Ne alaka hay...
çağırsınlar çağırsınlar. hatta geri yollayıp tekrar tekrar çağırsınlar.Bizi yakan ataş "közden ötesi"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum