Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• erman toroğlu : uefa geç kalındığını görürse atlar uçağa gelir kendi soruşturmasını kendisi yapar.

Yorum

• yürü be erman demek istiyorum

erman uefa tffye attı topu tezini bitirdi
      onur, emek, başkaldırı...
      kendine karşı #direnTRABZONSPOR
      LiverpoolFC

Yorum

• toroğlu aynı benim gibi düşünüyor uefa bu kadar delil varken sen bişe yapmıyosun benmi gelip yapıyım der. diyor..

Yorum

• İlk olarak bahri_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          aykut beyefendisi:
          fbnin sampiyonlugu elinden alinirsa alanin kursaginda kalir
          Biz kupayı yemeyeceğiz, müzemize koyacağız. Hakkımızla alacağız, haksızlıklarla biryerlere gelenler düşünsün
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Zaten olabilecek her şeyi vermek zorundasınız. Yoksa kendinizi kurtaramazsınız diyor Erman Toroğlu.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• Mehmet Yildiz fazla afkurdu.Ortamda atip tuttu sonra dinlemeye takilidi.Sorguda % abi ben salladim ben istesem bile o topa vuramazdim.Allah be... felan zirvalamistir.Önemli kisiler FB yönetimi onlar mahkemeye sefk edilirse FB kümeye kupa bize.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Siz bu işleri ne zannediyorsunuz çok merak ediyorum
                Bilmem ne zannetmemiz lazım...???..

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Deliller ne kadar bol ve net olursa olsun, TFF'nin insiyatifinde her şey... İstediği katakulliyi çevirebilir. Belki de Sadri başkanın 1'den fazla delege sokmak isteme sebebi buydu...
                  Saçmalama arkadaşım, ne demek herşey TFF'nin elinde. Ortada bu kadar açık deliller var, kanun belli sen neyin insiyatifinden bahsediyorsun. O insiyatifi yapan adamın götünden kan alırlar kan

Ayrıca Fenerbahçe'nin küme düşürülmesine kesin gözü ile bakıyorum.

Ve 7 geliyor 7
                  Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
                  #20 COLMAN

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bizim takımdan hiç bir ses çıkmaması beni korkutuyor. Yoksa Sadri Şener konuşmayı çok sever
                    GS Başkanı ya da BJK Başkanı konuşuyor mu?

Yorum

• İlk olarak BENDARLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yargıdan kaçamazlarda bu fenerasyonun bi planlar içinde olduğu kesin başladılar kıvırtmaya..
                      Bu Ülkenin Spor Bakanı var, Adaleti istesinler yeterki kimse kıvıramaz
                      Ey Türk Gençliği!
                      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Erman Doroğlu goyum o yüreğe.. Fenerlileri karşına almaktan korkma..
                        Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• İlhan Ekşioğlu, tüm şike iddialarını reddettikten sonra önüne şike fotoğrafları, para transfer belgeleri, telefon kayıtları konulduktan sonra "Ben susma hakkımı kullanıyorum." dedi.

----Ekrem Açıkel....(Sanırım)

Verildiyse k.bakmayın
                          Twitter : @EY61_
                          Youtube : EY61

Yorum

• yürü be erman amca...

bir de ligtv ye sövsen tadından yenmez.....

ohhh hala ne güzel laf atıyor ohhh...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Zeki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Daha ilk gun 22 kisiden 19'unu tutukluyorsan olay cok nettir. Erman Toroglu
                              Daha kimsenin tutuklandığı yok, sadece tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildiler, bu 19 kişi içerisinden de serbest kalan mutlaka olacaktır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Uludüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Futbol Federasyonu Emreyi çağırmış. Ne alaka hay...

çağırsınlar çağırsınlar. hatta geri yollayıp tekrar tekrar çağırsınlar.
                                Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X