Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• foxta soyluyo cozulmeye basladı sanıklar dıye etkın pısmanlık yasasından yararlanmak ıcın kabul etmeye baslamıslar bazı seylerı bu durumda uefa tff ıstedıgı aıklamayı yapsın ıstedıgını soylesın mahkeme bı karar vercek bunun aksıne uygulama yapamazlar ıcınız rahat olsun

Yorum

• Ömer abiye yapma dedim ama ben mi yapsam napsam, düğmem olsa kendimi imha etsem napsam bilemedim
      1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
      Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yahu sakin olun şu an Fenerbahçe Yöneticileri ile görüşmeleri bizim için daha iyi Büyük ihtimal , taraftarlarını sukünete falan davet etmeleri istenecektir.
        Tribünde koltuklar sahaya atılmıyor Ahmet ne diyorsun sen ne sükunete çağrılması.

Karar verme merciğiyle suçlu taraf nasıl olurda toplantı yapar.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          http://twitter.com/#!/CandasTolga

bu adama bak abı en son yazdıgına

-Şayet bendeki belgeler doğruysa, polisn elindki belgelerde geçen çok çarpıcı bir isim daha var...Ve bence en az Aziz Yıldırım kadar sarsıcı!

bunu yazmıs
          Şansal A dır bence

Yorum

• ntv BAĞLANIN DOSTLAR....mehmet yıldız halil köntek levent eriş serbest...19 kişi mahkemeye gönderildi tutuklanma talebi ile.......
            En son legurhan tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 18:39.

Yorum

• M.A.A icerideki bilgileri aktaracak, bunlar da pozisyon alacak daha ne olabilir? Adamin damarlarinda fener kani dolasiyor ne de olsa.
              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bunun neresi normal Ahmet yarın adamların mahkemeleri var sen emniyetle görüş sonra başkanı vs. gözaltında olan kulübün yöneticileriyle görüş.
                Burası Türkiye Aydınlar bilgileri veriyordur

Mehmet Yıldız salınmış .
                Twitter Adresim

Yorum

• Federasyon başkanı görevden alınmalı hangi hakla toplantı yapıyorsun şikeden zanlı bir takımın yöneticileriyle?
                  Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Haluk Pehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gökdenizin arabasınıda aziz kurşunlatmış

http://www.habervitrini.com/gokdeniz...is-542410.html

Zaten silahli örgüt kurmadan yargilanacak diye duydum.

Bu .... yüzünden basimiza gelmeyen kalmadi, ugradigimiz maddi ve manevi zarara bakarmisin.

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ooo 19 kişi tutuklama kararıyla adliyeye sevk edildi

Yorum

• Mehmet YILDIZ serbest bırakıldı!

NTV SPOR Son dakika!
                        Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                        Murat

Yorum

• 19 kişi tutuklama talebiyle mahkemeye sevkedildi. hayırlı olsun beyler rahat olun şampiyon bordo mavi
                          Trabzonspor

Yorum

• Merak etmeyin,tum sikeyi dinleyen emniyet bu gorusmeyide dinlemistir
                            2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
                            2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
                            2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer

Yorum

• trabzonspor yönetimi uyumaaaaa... şu yöneticilerin twitlerine haber verin arkadaşlar... şu ortamda şu dakkada böle toplantı yapılamaz... dalgamı geçiyor lan bunlar...
                              " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• mehmet yildiz serbest brakildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X