Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hapishaneeeeeeee Ranzaaaaaalarrrrrrrrrrıııı Rannnzaaaaalarrrııııı ççç

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• şampiyonluk gelirse ilk cümlemiz kalkın ulan koltuğumuzdan

Yorum

• arkadaslar bu cok mühim..sampiyonlugumuzu aldiktan sonra 2005 senesi icin dügmeye basilmali..böyle kolay yirtamazlar..o sene bizim olmali..suanki zanlilarin hepsi o dönemde de fb nin basindaydi..
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanırım ben biliyorum birisini

Soldan atıyor depar, ona yapılmaz atar
          Owww İşte o adam benim bekledigim adam

Yorum

• Şu Abdurrahim Albayrak ntv'de... Yemin ediyorum adamı görünce mideme sancılar vuruyor...Allah'ım al emanetini geri al onu....Bizde kurtulalım insanlık alemide kurtulsun...şepelek yavşak yaaa..

Yorum

• Sadece 7.Şampiyonluk yazılsın.Kupa da bizden hediye olarak onlarda kalsın.Kodese göndersinler.Beraber yatsınlar o kupayla.Baktıkca ah kupa bızı ne hallere soktun desinler.
              Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• Şampiyonluk ve direk şampiyonlar ligi ha ? vay be

En kısa zamanda 3-4 üst düzey oyuncu almalıyız, Serdar Taşcı - Cem Karacan - Park Young Soon vb..

Paranın ve başarının tadını çıkartalım, son kuruşuna kadar helal para çünkü.
                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Abdurrahim Albayrak'ı adam bilirdim. Spikerin sorusuna; en ufak bir laf bile söylemedi. Ağzını kapadı. Klasiik "Biz kamptayız" diyor. Yazıklar olsun.
                  Murat & Yeşim
                  FATİH
                  GÖKDENİZ---Loading
                  BAYRAKTAR

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler hangi futbolcumuz şöyle içten koydukkkkkkmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu diyecek bence en büyük sorunumuz bu
                    Bence bu Gabriç e yakışır dürüstlüğün sembolü
                    Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak graylight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hürriyet: 'Cüneyt Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, “Emniyet yetkilileri tarafından yürütülen şike soruşturması kapsamında, asılsız bir gazete haberiyle de olsa adımın karışmasından derin üzüntü duydum” dedi.'
                      Bir başka arkadaşın da dediği gibi senin üzüntünü bile şikecekler

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan ÖZAD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sanırım ben biliyorum birisini

Soldan atıyor depar, ona yapılmaz atar
                        Adamı sever atar
                        Psikopat Engin Baytar

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Renkdaşlar TFF Başkanın konuşmasının linki varmı dinleyemedim
                          Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                          • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Ekinler dize kadar fener gel bize kadar,emniyette göstercem kasıktan dize kadar.......copumu göstercem tırsma!!!
                            Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

• İlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umut bulut ya o admın yüreği yeter len fenerbahceye
                              Umut'a helal olsun, onun saflığına kurban olsun tüm Fener camiası...

Şampiyonluğun en büyük kahramanlarından biridir Umut...

Yorum

• Seviniyoruz ama federasyon ben delillere baktim ve feneri kume dusurmuyorum derse ne diyecegiz?

Yargi bile bisey yapamaz federasyona..

Ozerk bi kurulus oldugu icin..

Bu adamlar bosuna mi kendi adamlarini federasyon icine dosedi..

Nihat ozdemir divan kurulu uyesi tffde.. bi dolu adami soktular tffnin icine..

Bence sevinmek icin erken.. Bukadar olayi yapan bi takim daha neler yapar neler..
                                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X