Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yttra11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tarih: 23 Mayıs 2011 Şenol GÜNEŞ: Adalet yerini mutlaka bulur......
    Ne olur bu dünyada bulsun, ne olur....

Eğer bu işleri yapanların en ufak kasıtları varsa Allah'ından bulsunlar. Çoluk çocuklarından bulsunlar. Biz ailecek 1 hafta evde gergindik 1 hafta uyuyamadık. Sınav döneminde. Babam bana kızıyo sinirinden ben ağlıyorum.

Şimdi ben bunları unutabilir miyim? Ama bunları görüyor Allah.

1 hafta boyunca uyku uyuyamadık. Son maçlardan sonra eve nasıl geldiği mi bi ben bilirim.

ADALET BULACAK YERİNİ. BUNU DÜŞÜNÜP RAHATLIYORUM.

Yorum

• Aziz yıldırım kendi hesabından para aktarmaz diye düşünüyorum. Oyuncuların hesaplarına gelen paraları gönderen kişilere bakılabilir.

Yorum

• Bizdeki aramalar tamamlanmış.

Yorum

• emenikeyi de aldılar.iş büyüdükçe büyüyor.Adalet gelecek gibi hissediyorum...

Yorum

• Pislig tv hala sezonun 100 golünü veriyor..bre ...........final golü geldi haberiniz yok

Yorum

• Federasyon seçimlerininde iptal olması lazım..

Yorum

• pazar günleri pek hoşuma gitmezdi okul açıkken ertesi gün okul var veya iki sene önce iş te çalışırken bugün ne güzel gün haberler falan bugün hoşuma giden şeyler oluyor silivri ile meclis arasında tünel de ortaya çıkan adalet fenerbahçe de de ortaya çıktı
                sercan

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Cidden çok enteresan insanlarız. Şu saate kadar onca yaşanan şey var ve biz şampiyonluk bize verilecek mi derdindeyiz. İsterse bizim şampiyonluklarımızı alsınlar mevzu bu değil. Mevzu Türk futbolunda devrim olup olmama ihtimali. Bu bir devrimdir ve ufak tefek hesapların peşinde olmayalım.
                  Katiliyorum ama yinede calinan birsey varsa geri istemekte hakkimiz ama simdilik sikeye odaklanmak lazim dedigin gibi.
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• Öncelikle ceza yasaları yürürlüğe girdikten sonra meydana gelen olaylara uygulanırler.

Bu nedenle yeni yasa ancak 14 nisan 2011'den sonraki maçlar için uygulanabilir.eskişehir-fb maçı ceza hukuku anlamında bu yasa dışında.

Yeni yasada şike-teşvik primi ayrımı yok. İkisi de suç.

Cezası 5 yıldan 12 yıla kadar.

Küme düşürme,şampiyonluk iptali gibi konular TFF'nin elinde. Ama ceza belli. Küme düşürme ve puan silme.
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Şimdi gözaltı sonuçlarını bekliyoruz bırakın şampiyonluğu falan.Futbol temiz oynanırsa biz şampiyon oluruz.
                      *
                      *
                      Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• yalnız saltanatı yıktık yetmedi soruşturmalar açarak türk futbolunu da temizleyeceğiz harbiden büyük kulübüz

Yorum

• aziz yıldırım'a küfür serbest olmalı..
                          https://twitter.com/akfgr

Yorum

• bizdede arama yapılmış hiçte önemli değil çünkü ''SOĞAN YEMEDİKKİ AĞZIMIZ KOKSUN''

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                anooo
                                bizim Molla can ile Murat can da hukukçu imiş,dünyadan haberimiz yok arkadaş.

Sağolun bilgiler için teşekkürler,menmun oldum bu ara da
                                Eyvallah abicim ben teşekkür ettim
                                ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X