İlk olarak muharrematasoy tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat şakar da göz altında fazla sevinmeyelim
Başlıga falan ekleyin artık Nevzat Şakar gözlatındadeğil diye..
Yorum
-
İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoruşturmanın nasıl başlatıldığına dair sorular da yavaş yavaş netleşmeye başlıyor.
Bu soruşturma herhangi bir kulübün başvurusu dolayısıyla başlasa, şikayette bulunan veya suç duyurusunda bulunmak isteyen kulüp önce federasyona başvuruyor. Ancak federasyona her hangi bir kulüp tarafından bir başvuru yapılmadı. Dolayısıyla soruşturma, ya bir şahsın (taraftarın) çeşitli delillerle birlikte savcılığına suç duyurusunda bulunmasıyla başlatıklıyor ya da emniyet güçleri ve yargı bir suç duyurusu olmaksızın medyaya yansıyan haberler üzerine böyle bir soruşturmayı kendileri açıyorlar. Soruşturmanın uzaması durumunda Türkiye Futbol Federasyonu liglerin başlangıç tarihini de erteleyebileceği gelen haberler arasında.
http://www.htspor.com/super_lig/habe...-nasil-basladiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat şakar da göz altında fazla sevinmeyelim
Yorum
-
İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFederasyondan gözaltına alınanlar hakem atamaları yapan yöneticilermiş.....
Mehmet YILDIZ da gözaltında
Yorum
-
-TRABZONSPOR KULÜBÜ ASBAŞKANI NEVZAT ŞAKAR:
''GÖZALTINA ALINMADIM''
TRABZON (A.A) - 03.07.2011 - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma çerçevesinde gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirtti.
Şakar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbolda şike iddialarına yönelik olarak sabah saatlerinde İstanbul'da gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında gözaltına alındığı yönünde basında bazı haberlere yer verildiğini söyledi.
Gözaltına alındığı yönündeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden Şakar, ''Bu tür haberler bizim itibarımızı zedeliyor. Operasyon kapsamında gözaltına alındığım yönündeki haberler doğru değil. Gözaltına alınmadım'' dedi.
Şakar, Trabzon'da olduğunu da belirterek, bugün konuya ilişkin bir basın açıklaması yapacağını kaydetti.
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülenevzat şakar da göz altında fazla sevinmeyelimAlayına isyan anti istanbul
Yorum
-
Bu ülkede cidden Adalet olsa, bir Kemal Sunal repligi verirdim
"Simdi ananizi laciverde boyadik"
Ancak,
hicbirsey olmayacagi gibi, Trabzonsporu dahada kirletmeye calasacaklar.
Tek sevindigim nokta: Bu islerin o kadar kolay olmadigi anlasilacak. Belki ilerisi icin daha iyi olur.Trabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFbtv'de hiç bir şey yokmuş gibi davranıyorlar hahahahahahhahahahulaaaaaaaaaannnnnnnnnnn yarıldım hahahahahahahahhaha ALLAHIM SEN ÇOOOKKKK BÜYÜKSÜNNN !! Bunu gördüm yeter bana hahahahaha
Fbtv'yi açın nolur yahu hahahahahaha
Senin gücün karanlığı yırtacak
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum