Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 33 Misafire bir Mesaj:

Oglum kacin lan kacin. Semsiye aciliyor
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Cemal Ersen'in bahsetttigi yarinki UEFA bombasi bence Fener'in dusme haberi olacak. Hangi lige gorecegiz artik...

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        3.5 yonetim kurulu uyesi nedir ya?
        Üçbuçuk atıyorlar demek istedi galiba !..
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cemal Ersen'in bahsetttigi yarinki UEFA bombasi bence Fener'in dusme haberi olacak. Hangi lige gorecegiz artik...
          lisans iptali!

Yorum

• Fenerliler bastırıyor tamam bizi düşürün ama Trabzon ile Beşiktaş'ı da düşürün diye MAA'ın maçası yemiyor tabi bunu yapmaya istifa edecek.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Kimse kızmasın ama bu pislikleri temizleyecek tek kişi Haluk Ulusoy'dur. Gerçi henüz MAA'nın istifa edip etmeyeceği de meçhul. Siyasi baskıyla görevi devam ettirebilir. Ama en kötü senaryo Göksel Gümüşdağ'ın başa geçmesi olur...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak 1971 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                lisans iptali!
                Insallah! ama olmaz o kadar, ne yazik ki.

Yorum

• Bize en fazla eksi puan verilir.

Üstüne şampiyonlukta Bursaya verilsin umrumda değil.

Ama şu reziller 3. lige düşsün.

Tüm dünyaya ders olsun yaptıkları pislikler.

Bu kadar aşağılık bir camia olamaz...

Yorum

Cemal Ersen'in bahsetttigi yarinki UEFA bombasi bence Fener'in dusme haberi olacak. Hangi lige gorecegiz artik...
                    Eğer böyle birşey varsa benim tahminim şampiyon olarak bizi tescil edecekleri yönünde.İlk adımı böyle atacaklar Aziz de Metriste bu haber üzerine geberir herhalde.

Yorum

• ya arkadaşlar hakkaten hayret ediyorum yazılanlara.. hala bizim düşebileceğimize ihtimal verenler var burada.. uefa şampiyon ilan etmiş, ve sportif olarak elenmesşne rağmen şampiyon kontenjanından geri çağırmış bizi, etik kurul raporu temiz, iidanamede yeterli delil yok diyo...

bi adama 40 kere deli dersen hakkaten delirirmiş, bizimkisi de o hesap, yok kupa bursaya gidecekmiş falan filan.. emin olun biyerden trabzonsporun ŞİKE yaptığı dahi uydurulsa ve küme düşürülse gene kupa bursaya verilmez...

58. madde değişmezse biz kupayı alırız ve fener düşer artık yanına kim eklenirse (ama bu kesinlikle ts o-la-maz).. fakat 58. madde yumuşarsa bizim için asıl tehlike çanları çalar.. bu sefer düşünün küme düşürmek mi kolay yoksa para cezası vermek mi, verirler para cezasını ve alnımıza kara lekeyi çalarlar o zaman da kupa yarine hava alırız....
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bize en fazla eksi puan verilir.

Üstüne şampiyonlukta Bursaya verilsin umrumda değil.

Ama şu reziller 3. lige düşsün.

Tüm dünyaya ders olsun yaptıkları pislikler.

Bu kadar aşağılık bir camia olamaz...
                        Deseler Fener'i sadece tek sartla (amatore) dusururuz. Karsiliginda TS sampiyon olmayacak, ilan edilmeyecek. Buna hayir diyecek TS'lu var mi? Ben gozu kapali "Tamam" derim.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eğer böyle birşey varsa benim tahminim şampiyon olarak bizi tescil edecekleri yönünde.İlk adımı böyle atacaklar Aziz de Metriste bu haber üzerine geberir herhalde.
                          Bugün birisi, birinden alıntı yaparak 1-2 haftaya UEFA'nin Trabzonspor'u şampiyon ilan edeceğini yazdı.

Yanlış hatırlamıyorsam tabi.
                          Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

Deseler Fener'i sadece tek sartla (amatore) dusururuz. Karsiliginda TS sampiyon olmayacak, ilan edilmeyecek. Buna hayir diyecek TS'lu var mi? Ben gozu kapali "Tamam" derim.
                            Ben demem alın terimle aldığım kupamı kimse başkasına peşkeş çekemez.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ya arkadaşlar hakkaten hayret ediyorum yazılanlara.. hala bizim düşebileceğimize ihtimal verenler var burada.. uefa şampiyon ilan etmiş, ve sportif olarak elenmesşne rağmen şampiyon kontenjanından geri çağırmış bizi, etik kurul raporu temiz, iidanamede yeterli delil yok diyo...

bi adama 40 kere deli dersen hakkaten delirirmiş, bizimkisi de o hesap, yok kupa bursaya gidecekmiş falan filan.. emin olun biyerden trabzonsporun ŞİKE yaptığı dahi uydurulsa ve küme düşürülse gene kupa bursaya verilmez...

58. madde değişmezse biz kupayı alırız ve fener düşer artık yanına kim eklenirse (ama bu kesinlikle ts o-la-maz).. fakat 58. madde yumuşarsa bizim için asıl tehlike çanları çalar.. bu sefer düşünün küme düşürmek mi kolay yoksa para cezası vermek mi, verirler para cezasını ve alnımıza kara lekeyi çalarlar o zaman da kupa yarine hava alırız....
                              Aynen. Guzel ozetlemissin olayi. Tirsanlar,bi tirsmayin artik.

Yorum

• bence ilk adım kesinlikle şu... kupa fenerden alınacak(uefa sitesinde bunu duyuracak ve süreci başlatacak)
                                üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X