Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uğraşmayın arkadaşlar herköyün delisi vardır
    onur, emek, başkaldırı...
    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
    LiverpoolFC

Yorum

• İlk olarak barisb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      adliyeye sevk olmasaydı tutuklanma ihtimallleri olmazdı ki. serbest kalırlardı.
      Savcıyı bekleyeceğiz, tutuklanması talebiyle mahkemeye sevkedecekleri olur veya savcı bazılarını serbest bırakabilir..Mahkemeye çıkacakların akıbetinide mahkeme belirleyecek ya tutuklanmalarını isteyecek cezaevine gönderecek yada tutuksuz yargılanması talebiyle serbest bırakacaktır...
      En son legurhan tarafından düzenlendi; 05.07.2011, 14:27.

Yorum

• ''bu saatten sonra Türk futbolunda aziz yıldırım devri kapanmıştır''

şeklinde yorum yaptı..

Yorum

• İlk olarak Abluka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          iskenderliden adlı üye için acil çizik harekatı bekliyorum
          herifin psikolojik sorunlarını foruma yansıtmasından gına geldi artık
          Artık borç tan bahsetmeyecek yeni bir konu bulmuş kendine...

Yorum

• NTVSPOR daki fazla besili spor müdürü olmuş..3 kelimeyi bir araya getirip mantıklı ve manalı bir cümle kurmaktan aciz..üniversite kaydımı yenilesem mi napsam
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Televizyondaki bir avukat bu 2 durumun yanında ayrıca iddialar güçlüyse de tutuklanır demişti sabah..
              yeterli şüphe olması gerekir tutuklama için o avukat ondan bahsetmiştir.

bu da şu anlama gelir: Kişinin mahkum olma ihtimalinin beraat etme ihtimalinden fazla olması durumunda yeterli şüphe var sayılır.Zaten bu tip suçlarda iddialar ciddi olmazsa bu olayda bu süreç bu şekilde işlemezdi...
              şimdi düşündüm de sen de haklısın
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• Aziz yıldırım suçsuz çıksa bile , aziz yıldırım devri kapanmıştır.(ntvspor)

bu nasıl bir saçmalıktır adam suçsuzsa suçsuzdur, salak bu yaa

Yorum

.......

+1967

Yorum

Katılıyorum...

Malum havalar sıcak. En azından deniz kenarına tatile gönderilsin...
                    BMN|KOCAELİ

Yorum

• Dur daha becerip onu suçsuz çıkarırlarsa Kadıköy'e heykelini dikerler o köpeğin

Yorum

• Lube Ayar manyak ya kuyruk acısı var sanırım

Rizespor Akçabaatspor falan bu yıllara takmış dün geceden beri dünde CNN bağlandı.Şuan dada sallıyor hala Sedat Pekeri karşısına alıyor gerizekalı

Yorum

• Adam hakli.. Bu pisliken nasil devam edebilir?? O alltan yeni sikeci yetistirmisdir korkmayin..

MAA'dan cok korkuyorum.. Insallah fbli tuttmaz..

Yorum

• TFF heyeti Adliye'de!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve beraberindeki heyet, şike soruşturmasını yürütein savcı ile görüşmek üzere Beşiktaş Adliyesi'ne geldi!

Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Of.. Bank Asya'da oynayacak diyor adam, kulağa ne kadar hoş geliyor.

Yorum

• iskenderliden, pozitif düşünmek öldürmez...sigara öldürür
                                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X