Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Grubun adı xDteam ve bunu ciddiye mi aldınız? Böyle esaçma şeyleri paylaşmayın şurda.
    Her bilginin doğruluğunu teyit etme şansımız yok, inşallah doğru değildir. Burada önemli olan sorunlu bir bakış açısı, ben de ona ilişkin yorumumu yaptım.

Neyi paylaşıp paylaşmayacağım ise sizi hiç ilgilendirmiyor elbette.
    hatipoglu

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlginçtir herhangi bir itidalli açıklama, objektif izah dah gelmiyor.
      Toptan Yunan adalarına Barış Özbek'e geçmiş olsun ziyaretine gitmiş olmasınlar.

abi birileri konuşuyordur muhhakkak ama ya, şehir sus pus mu oldu ne oldu
      bu kadar sessizlik..........

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Ben sana dava açmayacağım" diye bir sözleşme maddesi olmaz arkadaşlar, hukukta öyle bir maddenin hiç bir değeri yoktur. Muhtemelen birisi bacağından uydurmuş bu haberi.
        Her sezon imzalıyorya kulüpler bu kağıdı,ankaraspor bunu imzalamadığı için bank asyaya alınmadı.ergun ata senin yapacağın spor yazarlığının ben.
        bu haber karar alınacak demek,başka türlü yorumlanamaz.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O İşin Ayrı Boyutudur.

Piyon ve Kukladırlar işte Sedat..

Kullanım Tarihi dolanlar İstifa Ettiriliyor..
          - Trabzonspor harcandı , her seferinde ayrı bir hesaplaşmaya kurban gittik , şurda çıkıp kupamızı verin bile diyemiyoruz , Allahım bu insanlar senin hakklarını vereceğinden şüphesi yok ama şu Dünya gözüyle bize bir iki şey göstersen yarabbim
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            maalesef yürüyemeyiz,üye olamayız,basına konuşamayız.özgürlükler ülkesindeyiz malum
            Ben de özel banka yöneticisiyim, aynı yasaklar bizim için de geçerli. İşte bu yüzden Türkiye'de siyaset sığırların ellerinde..
            Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak hatipoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İddia:
              "Mehmet Ali Aydınlar herkesin bildiği gibi Fenerbahçe kongre üyesi. Mehmet Ali Aydınlar ile bir kongre üyesinin görüşmesinde Mehmet Ali Aydınlar: "Raporu hazırlıyorlar ama aldığımız bilgilerle Fenerbahçe düşemez ancak bir itiraf olursa birşeyler olabilir." Eski yargıtay başkanı Hasan Gerçeker de Mehmet Ali Aydınlar'a şunu söylemiş. "%90 Aziz Yıldırım ve diğerleri hapisten çıkacak ama itiraf gelirse durumlar değişebilir. Bir kişi çıkıp itiraf etmedikçe kimse düşemez ve hapse atılamaz."

Demek ki neymiş, itiraf olmadığı sürece şike suç değilmiş. Bu durum resmen futbolun şikeye teslim olması demektir.
              bu mallıklara inananlarda maldır burada dillendirenlerde. bu kadarmı cahillik olur. cinayet işleyen adam itiraf etmezse suçsuzmu sayılır. hangi mal demş bunu yoksa burda kamuoyumu oluşturuyorsunuz

Yorum

• bu saatten sonra alsınlar liglerini başlarına çalsınlar.hiç bir maça gitmiyeceğim.kendime başka etkinlikler bulurum.buz dansı,tenis menis izlerim.

Yorum

• beyler yeri değil ama şu toulouse un maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı ? biraz umut u izleyelim
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    beyler yeri değil ama şu toulouse un maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı ? biraz umut u izleyelim
                    özel mesaj at bana cevap atarım sana
                    Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• tff disiplin yönetmeliği şike maddelerini birisi bu başlığa yapıştırsın ..çünkü o maddelerde şikenin ş sini konuşmak bile düşme sebebidir...yok o demiş yok bu demiş ben disiplin talimatnamesine bakarım..

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler yeri değil ama şu toulouse un maçını izleyebileceğimiz bir yer var mı ? biraz umut u izleyelim
                        - Doymadınızmı arkadaş ya , en çok biz izledik zaten
                        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Senaryo gerçek olacak sanırım.

TFF mahkeme sürecini bekleyecek
                          Yahu madem mahkeme sürecini bekleyeceklerdi dosyaları niye aldılar, kozmik odayı niye kurdular, ligi niye ertelediler?

Mahkeme sürecini bekliyorum diyebilmeleri için mantıklı bir neden sunmaları gerekir, ne diyecekler?

Bu kadar adamın tutuklanmasını sağlayan deliller o takımları ligden düşürmeye kafi görülmeyecekse ben böyle futbol camiasının ortasına sıvarım arkadaş. Resmen medya yoluyla manipülasyon yapılıyor, inanmayın bunlara.
                          Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu mallıklara inananlarda maldır burada dillendirenlerde. bu kadarmı cahillik olur. cinayet işleyen adam itiraf etmezse suçsuzmu sayılır. hangi mal demş bunu yoksa burda kamuoyumu oluşturuyorsunuz
                            Bu ifadelerin Aydınlar ve Gerçeker'e ait olduğunun iddia edildiğini anlamış olmalısınız. Kamuoyu oluşturmaktan kastınız ben miyim, alıntıladığım sayfa mı? Evet altındaki yorumda yazdığım üzere, böyle bir durumun kabul edilemez olduğuna dair ben bir kamuoyu oluşturmaya çalışıyorum

"Burada dillendiren de.." den kastınız ben isem eğer, bir öğretmen olarak kullandığınız o çok şık ifadeyi aynen iade ederim.
                            En son hatipoglu tarafından düzenlendi; 13.08.2011, 19:50.
                            hatipoglu

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              - Doymadınızmı arkadaş ya , en çok biz izledik zaten

abi öyle deme şimdi bizde değil kafam rahat toulouse da oynarken biraz izleyelim şu uşağı içime doğdu ilk 11 de başlarsa bu maç gol atacak aha yazdım buraya
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Ozan Yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yahu madem mahkeme sürecini bekleyeceklerdi dosyaları niye aldılar, kozmik odayı niye kurdular, ligi niye ertelediler?

Mahkeme sürecini bekliyorum diyebilmeleri için mantıklı bir neden sunmaları gerekir, ne diyecekler?

Bu kadar adamın tutuklanmasını sağlayan deliller o takımları ligden düşürmeye kafi görülmeyecekse ben böyle futbol camiasının ortasına sıvarım arkadaş. Resmen medya yoluyla manipülasyon yapılıyor, inanmayın bunlara.
                                zaman kazanıldı, medya susturuldu. zemin hazırlandı. galatasaray işin içine çekildi. ortam yumuşadı. senaryo belirlendi. bizim camiadan bile ses yok.

ben inanmıyorum etik kurulunun belgeleri incelediğine. nede federasyonun belgelere göre karar vereceğine.

yapılan fenerin kümede kalmasını sağlamak olacak. tüm detaylar için, sonradan ayar çekilecek.
                                @tsmustafakemal
                                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim