İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki hafta yalnızca TFF karar vermeyecek , ben de şahsım adına Trabzonspor yönetimi hakkında olumlu ya da olumsuz bir karara varacağım...
Kadroyu bu denli bozmalari yetti benim icin...
Neyse biraz gecte olsa bundan sonra yanliz olmayacagim...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Dursun Vural ile gündemi kaçırmayalım renktaşlar, klavyenin yetersiz kaldığı yerde, sözler daha etkili olabiliyor,emin oolun sorularınız mutlaka gündeme geliyor,yorumlar yapılıyor...
http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1917936923Entropi İyidir.
Yorum
-
Azmi ve şevki kırılmış adamın TS yönetiminde işi olamaz olmamalı, zorla tutmuyoruz, pılını pırtını toplasın gitsin. Böyle ahmakça açıklama olurmu yahu. Başkana zaten hicbir zaman tam guvenmemistim, icimde hep hir suphe vardı, son olaylardan sonra tamamen guvenimi kaybettimİlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkanın azmi ve şevki kırılmış Adem.Kendisi öyle diyor.Eğer bu cümleyi çözebilirsek her şeyi çözeriz.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaziz in iddiası başbakan buna demişki sen kimi istiyorsan başkan yapalım demiş.yalan da olabilir
İddialara göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri öncesi Erdoğan'la biraraya geldi. Görüşmenin ayrıntısı ise Federasyon başkanının kim olacağıydı.
Şike soruşturması kapsamında teknik takibe takıldığı iddia edilen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu Başkanlık Koordinatörü Mümtaz Karakaya ile yaptığı telefon görüşmesine ilişkin ilginç detaylar ortaya çıktı.
30 Nisan 2011 tarihli telefon görüşmesinde Aziz Yıldırım'ın 2008 yılında yapılan federasyon başkanlığı seçimleri öncesinde "Başbakanla görüştüm. 'Bana kimi istiyorsun' diye sordu. Benim istemediğim adam başkan olamaz" şeklindeki sözleri polis tutanağına girdi.
...
Kaynak: haber61.net
----------------------------
Teknik takibe takildiysa dogrudur, ama haber ne denli yada iddaa ne denli dogru onu bilemiyoruz.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Zannetmiyorum ama önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.Gün verilmedi.İlk olarak Mustafa Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepazartesi kesin olarak aciklanacakmi kararlar
Yorum
-
İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun Vural ile gündemi kaçırmayalım renktaşlar, klavyenin yetersiz kaldığı yerde, sözler daha etkili olabiliyor,emin oolun sorularınız mutlaka gündeme geliyor,yorumlar yapılıyor...
http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1917936923
Dursun Vural kim? Konuk derken?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
FB'nin küme düşürülmeme gibi bir durumu olamaz. Mahkemeyi bekleyelim demeleri halinde TFF kendi talimatnamesini rafa kaldırmış ve kendini feshetmiş sayılır. Böyle bir durumda herkes bundan sonra sadece mahkemeleri muhatap kabul eder ve TFF'nin fonksiyonu organizasyon yapmaktan öteye gitmez.
Hürriyet ve Vatan FB için açık kulis yapıyor ve karar mekanizmalarını etkilemeye çalışıyor.
Eğer bu yazılanlar gerçek olursa zaten bu ülkede futbol bitmiş demektir.
O andan sonrasınıda konuşmaya gerek kalmaz zaten.En son graylight tarafından düzenlendi; 12.08.2011, 23:21.
Yorum
-
uefa bunlari guzel bi benzetecekİlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZannetmiyorum ama önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor.Gün verilmedi.
Yorum
-
bende yıkım olacak nasıl bir yıkım ama bu adi halsiyetsiz medya fener camıa sını poh poh layarak yıkacak.. bu haberleri okuyan kımse fenerin düşecegıne inanmıyor... buna bızım form da azınlık bıle olsa ciddibir desdek var haberlerin dogruluguna bende düşecek diyorum işde ozaman görecekler verdikleri gazın akibetini......1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun
selçuk AYDIN
Yorum
-
Dursun Vural da programı yürüten renktaşımız, konuk derken? dedin fatih ama ben konuk demedim kiİlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun Vural kim? Konuk derken?
konuk hakkında bilgim yok tabi, ama konukların olduğu programları dinlediğim hatırlıyorum
internet sitesi üzerinden yine bizim renktaşlarımızn yaptığı güzel bir program.belkide güzel bir şeyin başlangıcı kabul edilebilecek bir emek.
zamanınız müsaitse kaçırmayın derim
Entropi İyidir.
Yorum
-
Başbakanın olayından bir şey çıkmaz arkadaşlar. Sebebi basit , şike veya teşvik değil konu. Başbakan azize kimi düşünüyosun federasyon başkanlığı için demiş olabilir.Bunun kanun önünde suç teşkil edeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki başbakan kimi düşünüyosun diye görüşünü sormuş , aziz de havalara girip abartmış olabilir benim istemediğim adam olamaz diye
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...
Yorum
-
Konuklar ben,Serdar Ersoy ve Anıl Caner.İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDursun Vural kim? Konuk derken?
Kadir Has Üniversitesi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum