Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o haberlare inananlara her türlü karar haktır,hakediyorlar.daha ne yaşanmalı sizin bu gastelere inanmamanız için.haber bile değil yorum.
    boşa geçen günler yıllar,sen inanırsan onun borusu ötmeye devam eder.
    FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Polat29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Beko Basketbol Ligi

ilk hafta maçı

fenerbahce ülker - TRABZONSPOR

Ne olur bu macta???
      O maça Trabzonspor Taraftarını almazlar.
      федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Bu gece herkesi Tv Bordomavi ekranlarına bekliyoruz. Dursun Vural ile Gündem programı , konuklarıyla beraber 00.00 'da sizlerle

Tv bordomavi'yi nasıl izleriz ? - http://webtv.tvbordomavi.com/ ve Facebook sayfamızdaki Canlı Yayın menüsünden izleyebilirsiniz

İlgili Konu ;

Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bu medyaya hala inanan arkadaşlara inanın çok üzülüyorum.Ya 25 senedir ben bunları takip ederim.Daha yazdıkları hiçbirşeyin çıktıgını gormedim.Boşverin malum medyayı.Saltanatları bitti.Onların derdi başka.Arpalanamayacaklar artık.Veya semihin tabiriyle MAMALANAMAYACAKLAR.
          федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• Medyanın baskısı başladı.

Yapmamız gereken şey; onların yazıp dillendirdikleri yalanları görmezden gelip kendi tezlerimizi seslendirmek kamuoyuna duyurmaya çalışmak olmalı. Böyle vakit kaybediyoruz
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• arkadaş haberlere bak ya, adamın asabını nasılda bozuyorlar.

küfür etmek günah olmayacak bunlara verecen küfürü verecen küfürü...
              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Bahseden oldu mu bilmiyorum ama borsada fb hisseleri iki gündür inanılmaz yükseliyor. Burnuma pis kokular geliyor. Bir haber ilk borsadaki spekülatörler tarafından öğrenilir. Acaba?
                Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• Bu semih o yüzdenmi attığı her golden sonra ya topu karnına sokuyordu yada parmağını emiyordu demek maması eksilmiş nöbetci şikecinin..
                  ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• İlk olarak varsawa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu medyaya hala inanan arkadaşlara inanın çok üzülüyorum.Ya 25 senedir ben bunları takip ederim.Daha yazdıkları hiçbirşeyin çıktıgını gormedim.Boşverin malum medyayı.Saltanatları bitti.Onların derdi başka.Arpalanamayacaklar artık.Veya semihin tabiriyle MAMALANAMAYACAKLAR.
                    Aynen.

Yahu hala gelip buraya Milliyet, vatan, hürriyet gibi kağıt parçalarının haberlerini paylaşıyorsunuz inanılacak gibi değil.

Bakın şimdi milliyetin internet sayfasındaki ana başlıklara. Fenerle alakalı tek olumsuz haber yok aksine gs için çanların çaldığını söylüyorlar. geri kalan her şey olumlu. sanki dersin içerde yöneticileri olan takım çemişgezekspor.

Okumayın. okudukça siz de inanıyorsunuz adamların yapmaya çalıştığı da bu zaten. sizi de inandırarak zemin hazırlıyorlar. sonra saatlerce burda aman bi karar çıkmayacak diye okuyup duruyoruz.

Fener düşecek.

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bahseden oldu mu bilmiyorum ama borsada fb hisseleri iki gündür inanılmaz yükseliyor. Burnuma pis kokular geliyor. Bir haber ilk borsadaki spekülatörler tarafından öğrenilir. Acaba?
                      Ya da direk spekülasyon yaparlar
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya arkadas cıldırcam ya bu yonetım neyın pesınde anlamadım gıttı ben...sampıyonluk gaspedıldı sustunuz topcularımız calındı sustunuz sampıyonlar lıgı gaspedıldı sustunuz sımdıde adamlar kume dusurlmeyecek kupa ıade edılmeyecek yıne susuyorsunuz klup baskanı dedığın klubun maddı ve manevı cıkarlarını korur gozetır sız ne yonetım olarak ne baskan olarak hıcbısey yapmadığınız gıbı adeta rakıplere hızmet edıyorsunuz bu suskunluğun pısırıklığın korkaklığın nedenı nedır bıa cıklama beklıyoruz sızde ts taraftarı olarak bugun konusmıcaksınızda nemzan konuscaksınız nezaman haksızlıklıra dur dıyceksınız yoksa hala bırılerının elınde pıyon olmaya devammı etceksınız yakısmıyorsunuz bu camıaya yakısmıyorsunuz ne ıdarı ne ınsanı olarak..ıs ısden gecıyor yıne goz gore gore bızımkıler uyuyor devam edın uyumaya..

Yorum

• tff akıllı olacak,20 sene bu işin barışı olmaz,adam gibi karar verecek.feneri korumak için karar alınır sonra stadlar in cin top oynarsa,önüne gelen şike yapmaya kalkarsa ne tff kalır ne maa.geri dönüşü yok bu işin.
                          insanları aptal yerine koyan alır cevabını.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Burhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bahseden oldu mu bilmiyorum ama borsada fb hisseleri iki gündür inanılmaz yükseliyor. Burnuma pis kokular geliyor. Bir haber ilk borsadaki spekülatörler tarafından öğrenilir. Acaba?
                            Ya da dip görüldüğü düşünüldüğü için alımlara başlanmış da olabilir. Benim bile aklımdan FB'ye ait hisse almak geçmişti

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ya da dip görüldüğü düşünüldüğü için alımlara başlanmış da olabilir. Benim bile aklımdan FB'ye ait hisse almak geçmişti
                              Çok anlamam ama iki gündür yükselmesi dikkat çekici. Üstelik borsa aybaşına göre 10+bin puan aşağı gelmişken.
                              Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• ne generaller Ne ordu komutanları içerde yatıyor. Aziz Efendi de kım oluyor.. Savcılık gerekli incelemelerini yapıp delilleri TFF ye verdikten sonra yasa değişmediği müddetçe kanun neyi emrediyorsa o olacak.
                                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim