Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Varsayalım ki ön eleme oynadık Ş.Ligi'nde ve elendik ardından oruşturma sonuçlandı şampiyon ilan edildik sonrasında ne olur? Bu Soruşturma Uefa'yı etkiler mi?
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Az önce ttnet ten aradılar TTNET aboneleğimi iptal ettireceğim dediğimde müşteri hizmetlerindeki çocuk ağlayacak gibi oldu... yav ne güzel bir yaz günü

Yorum

• 16 Nisandan sonraki maçlar söz konusu deniliyor

Bu durumda Serkan Çalık ve Serdar Kulbilge neden gözaltında?

Yorum

• emenikeyi de gözaltına almışlar

Yorum

• Sivas kalecisi korcanıda almıslar

Yorum

• bu kadar gözaltından sonra mutlaka birşeyler olacaktır eminim buna.

Yorum

• nevzat şakar'ın gözaltına alındığı haberi doğrumu?
                https://twitter.com/akfgr

Yorum

• kısa çöp uzun çöpten hakkını alacak elbette
                  şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak bordo08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor kulubünü gösteriyor NTV ararma devamlı ediyor ne pol bulacaklar arasınlar bakalim
                    Birşeyler bulmuşlar;

4 adet el yapımı tabanca, 2 adet av tüfeği ve çok sayıda mermi
                    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      nevzat şakar'ın gözaltına alındığı haberi doğrumu?
                      Yalan haber.

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        nevzat şakar'ın gözaltına alındığı haberi doğrumu?
                        Hayır değil yalanlandi

Yorum

• volkan babacan alıınmadan soruşşturmanıın bir yanı hep eksik kalacaktıır
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Günahların Takımı Fenerbahçe pankartı fener küme düşürülse bile şampiyonluğu elinden alınsa bile herhafta verilecek para cezalarına rağmen orda sürekli asılı durmalıdır....

Bazı şeyler paradan önemlidir , bu günahlar unutulmamalı unutturulmamalı........

Neyse parası veririz ama bu rezilleri de herhafta yerin dibine sokmaya devam ederiz.........

Yorum

• benim korkum şu, başbakan devreye girip ben azize kefilim falan derse ancak bu şike operasyonu rafa kalkar. başbakan karışmazsa bu işe baya bi gürültü kopar...
                              Trabzonspor

Yorum

• nevzat şakar gözaltına alınmadım diye açıklama yapmış.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X