Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne büyük bir tezgah bu.

Nasıl bir emek hırsızlığı.Tüyler ürpertiyor.

Allah ıslah eylesin, fırsat vermesin.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bir takım iki alt lige düşürülmüyor.
      Kim dedi? Kuralda böyle birşey yazmıyor, sadece "küme düşürülür" diyor.
      Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Erman Toroğlu adliyede

09 Ağustos 2011

Eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten savcıyla görüşmek üzere Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesine geldi.

Toroğlu, adliyeye gelişi sırasında basın mensuplarının "Neden geldiniz?" sorusuna karşılık, "Akşam saat 22.30’da polis aradı, savcılığa gelmemi istedi. Ben de geldim. Ne olduğunu bilmiyorum" dedi.

Gazetecilerin "Aziz Yıldırım’dan şikayetçi olacak mısınız?" diye sordukları Toroğlu, "Daha doğmamış çocuğa don biçmeyelim. Bir girelim bakalım, ne diyecekler. Bilmediğim şeye yorum yapamam, daha maça gidiyoruz" diye karşılık verdi.

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturmayı yürüten özel yetkili İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk ile görüşmek üzere savcılık katına çıkan Erman Toroğlu, aynı soruşturma kapsamında 26 Temmuz’da gittiği İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde, Fenerbahçe Spor Kulübünün soruşturma kapsamında tutuklanan başkanı Aziz Yıldırım’dan şikayetçi olduğunu söylemişti.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sanirim sonunda fener burada bir kac kez belirtildigi gibi bir süperlig takimini satin alir ve yinede ligde kalir. Eger mümkün olacaksa demiyorum cunkü mümkün yaparlar.
          Bu mümkün değil !
          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sanirim sonunda fener burada bir kac kez belirtildigi gibi bir süperlig takimini satin alir ve yinede ligde kalir. Eger mümkün olacaksa demiyorum cunkü mümkün yaparlar.

Ben Fenerin Bankasyada oynayacagini düsecek olsa bile sanmiyorum.
            Bu lekeyle yaşayabilirler mi ? 104 yıllık bir kulüp başka takımla değişmez...

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Özaydınlı 'Şüpheli' sıfatıyla ifade verdi

Futbolda şike soruşturması kapsamında daha önce gözaltına alınan ve emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan Fenerbahçe Asbaşkanı Murat Özaydınlı, soruşturma savcısına 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.
              Fenerbahçe Asbaşkanı Özaydınlı, avukatı ile birlikte sabah saatlerinde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Özaydınlı'nın, soruşturma savcısı Mehmet Berk'e 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. Yaklaşık iki saat adliyede kalan Özaydınlı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
              Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapsız bırakan Özaydınlı, "Abartıyorsunuz arkadaşlar" dedi. Avukatları ise Özaydınlı'nın bilgisine başvurulduğunu söyledi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak omer61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bir takım iki alt lige düşürülmüyor.
                Niye düşürülmesin, Uefa der ki yaptığı şike kadar düşürün. İtalya'da Juventus önce Serie-C ye düşürülmüştü, itiraz sonucu Serie-B'den eksi 30 puanla başladı.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Bozbaykuşlar sevinmesin Niang Araplarla transfer görüşmesi yapıyormuş

(UEFA)

Yorum

• bugün neler oldu bi özet geçseniz ben bu aykut ve ercana uyuz olduğum kadar azize olmuyorum
                    nasıl bakarsan öyle görürsün
                    neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                    ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Evden çıktım 1 saatliğine, geri geldiğimde Ercan Saatçi haberini gördüm.Bi daha çıkıp gelsem Şansal'ı alırlar mı acaba?

Yorum

• Bu saatten sonra tutuklama olmaz beyler. Keşke olsa da şu ercanı kodese koysalar, ama olmaz.
                        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Futbol yorumcusu Ercan Saatçi, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi’ne geldi.

Adliyeye gelişinde basın mensuplarının soruları üzerine Saatçi, savcılık tarafından bilgisine başvurulacağını söyledi. Saatçi, daha sonra savcılık katına çıktı.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Umut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evden çıktım 1 saatliğine, geri geldiğimde Ercan Saatçi haberini gördüm.Bi daha çıkıp gelsem Şansal'ı alırlar mı acaba?
                            Denemekte fayda var
                            ---------------------------------------
                            KARADENİZ
                            TAŞACAK TOPRAK BORDO KOKACAK YAĞMUR MAVİ YAĞACAK..

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              5 menajer ifade vermek üzere İstanbul adliyesinde

ntvspor
                              İsimler belli mi ?

(UEFA)

Yorum

• bu soruşturmanın hakem ayağı olmayacak galiba..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X