Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Senin cebine elimi sokarım,paranı çalarım, ama sorumlusu ben değilim, elim yaptı..
    aArkadan sinsice yaklaşırım, çelme takarım, sorumlusu ben değilim, ayağım yaptı..
    Mahkeme başkanları, savcılar, polisler anaokulu terk ise bunları yer.
    Trabzonspor

Yorum

• inş. anlımızn akıyla cıkıcaz bu işten ztn bizlik bir olay yok alalhn ezigleri bu onlara ömür boyu yeter 3 yıldıınzın yanın bide şerefsizlik tacı geçirdinz ztn daha birşey olmasına gerek yok

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emrihan onu bunu bırakda il temsilcileri niye yeşillendi.Sizin de ipliğiniz pazara çıkar ya du bakalım
        Evet temsilciler yeşillendi.. Çıkar foyaları ortaya..
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• sözleri o kadar güzel ki...

şampiyonluk şarkısı gibi..

tabi ki çok fazla şartlamak iyi değil

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yok umut ediyorum ancak kendimi sabitlemek istemiyorum , suçları ortaya çıksın tüm kamaoyu herşeyi görsün tüm dünyaya rezil olsunlar yeter.
            İnşallah ,hepimiz bunu bekliyoruz.Az kaldı zaten.

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Günahları büyük ya ondandir
              Güzeldi.
              YOU'LL NEVER WALK ALONE
              OKlahoma City Thunder

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Biz boş konuşmuyorduk zamanında..

Yorum

• Hala bazı taraftarlarımız olayın boyutunun farkında değil bari deyin ki bizi de içeri alıp Bursaspor'a verebilirler şampiyonluğu bu bile daha inandırıcı sonuç çıkmayacak demenizden.Ergenekon'da o kadar Türkiye üzerindeki etkili insanlar alınınca da hemen serbest kalacaklar yapamazlar demişlerdi.Umurlarında olmadı kimsenin.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "Bu olaylar şahısları bağlar"....O zaman kırmızı kart yiyen futolcunun hareketi de onu bağlar, hatalı gol yiyen kalecinin de....Takımı ne bağlar peki aga? ...
                    Abi kurallara gore kulup baskani filan karisti mi mis gibi bagliyor kulubu de. Ama oyuncular karisti mi kendilerini bagliyor. eskisehir o sebepten yirtabilir, sivas ise fenerin kucaginda kume duser....

Yorum

• Emirhan Ömeroğlu abinin imzasındaki bordo yazı herşeyi özetliyor
                      Dalga Geçmek Serbest! onurumuzdur!! açılana bek önünde bekliyoruz! şikecilerle her yerde dalgamızı geçeriz!!1!bir!
                      sevincimizi çaldığınız günden beri, acınız sevincimizdir.

Yorum

• Başkan Şener nerede..?

Trabzonhaber.com.tr farkı ile-Kampa ne zaman katılacak
                        -Şike operasyonu için ne dedi?
                        -Stoper arayışını nerede sürdürüyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, trabzonhaber.com.tr’ye açıklamalarda bulundu.
                        Trabzonspor’u şampiyon yapacağım, o kupayı da birilerinin kafasında kıracağın diyen Şener şu anda Avrupa’da bir ülkede olduğunu 15 Temmuz da da Hollanda kampına katılacağını belirtti.

Şener, Gabriç ve Cale’nin gönderilmesi ile ortaya çıkacak yabancı kontenjanını stoper ile dolduracaklarını belirtti.
                        Bunun için Almanya, Hollanda, Macaristan geziyorum diyen Şener şike operasyonu ile ilgili olarak da şunları söyledi
                        “Temiz futbol için ne gerekiyorsa yapılsın. Bu konuda bedel ödenecekse bizde ödeyelim. Mükafatını da görelim. Diyeceğim bu kadar..”
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• inşallah sonu bizim için hayırlı bişe olur.
                          BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
                          Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• İlk olarak vuralkara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            hala böyle şeyler söylenmesi çok komik gerçekten. böyle bir mesaj vermek için bunca insan pazar sabahı 7 de yataklarından alınıp gözaltında tutuluyor öyle mi ?
                            yazımda da belirttiğim gibi amaç; bundan sonra böyle işlere kalkışmayın mesajı vermek...
                            Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gelsin bir de ben ....
                              Şu adamı görünce uyuz oluyorum!
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak 000061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Emirhan Ömeroğlu abinin imzasındaki bordo yazı herşeyi özetliyor
                                Bi kesinleşsin işte o zaman... neyse ya sabır.
                                "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                                Ali Kemal Denizci

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X