Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @senol altunsoy
    kişisel mesele dediğim tanıştığımız anlamında değil, senin beni tanıdığın anlamında..
    eski yonetimi ve başkanını destekliyordum ve her şey çok guzel olacak diyordum..
    olmadı..
    ee, artık foruma gelemez miyim?

yahu ben ne diyorum, sen ne diyorsun?
    Sorun da orada yatıyor zaten...
    Nuri Bey'in yanlış yaptıklarına bile ( güzel olacak herşeyin olmamasına sebebiyet veren ) gözünü karartarak destek veren siz, ondan sonraki yönetimin doğru yaptıklarında takdirini esirgeyen siz, en ufak hatalar da burada boy gösteriyorsunuz...(Bugünkü gelişinizi bunun içene sokmuyorum...)

Tepki toplayan da bu...

Tekrardan hoşgeldiniz
    O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• arkadaslar..bir ,,yeni türkiye'' masaladir gidiyor..tamam yeni türkiye..peki bu yeni türkiye sinin sporunda olmasi gereken olmaz nedir..trabzonspor un sampiyonlugu..yoksa darbe cumhuriyetinden bu yana hakki sürekli gasp edilerek sampiyonluklari calinan trabzonspor günümüzün yeni türkiye sinde demi ayni muameleyi görecek??
      KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

@senol altunsoy
        kişisel mesele dediğim tanıştığımız anlamında değil, senin beni tanıdığın anlamında..
        eski yonetimi ve başkanını destekliyordum ve her şey çok guzel olacak diyordum..
        olmadı..

Ben hep siz demeyi tercih ettim ama sende diyebilirim pek ala

Sanırım kriminal bir durum söz konusu olduğu için sözlerimi çarpıtmayı tercih ediyorsunuz

Hangi sözümde foruma gelmeyin diye bir cümle var

Sadece puslu havalarda geldiğinizi söylüyorum

Bu arada dediklerine gelirsek zaten yaklaşık 70.000 mesajdır bu tartışıldı

Yani yahu diye başladığınız cümlede söylediklerini buradaki insanların yüzde yetmişi tartıştı ve tüketti

Hedef kitleniz sanıırım yüzde otuz ama emin ol ki o renkdaşlarımızın da hepsi de iyi niyetli

Yani ne desen boş.Şimdi birilerine mission complete diyebilirsin.
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

@senol altunsoy
          olmadı..

Eskiden de kriz anlarında çıkıp farklı görüşler sürerdiniz ortaya ama artık cidden işin sıtkı sıyrıldı.
          Kriz anlarının dışında bir tek kez hatırlamam ki şuraya iki satır yazmış olasınız.

Kriz anlarının da özel zamanlarını beklemek midir tarzınız?

Bizim şampiyonlar ligi hayalimiz ilk operasyon başladığında tavanda idi, çünkü sadece fenerliler vardı işin içinde.

Ama o vakit sizi göremedik.
          Ne zaman ki medya zırıldayıp bizi dedikodu konusu yaptı, gene geldiniz.

Yani cidden anlamadım!!!

Maksadınız nedir????

Yani olmuyor yapmaya çalıştığınız siyasi mühendislik üslubundaki tarzınız, cidden olmuyor.

Zamanlamanız da can sıkıcı, o zamanlama ile birlikte yazdıklarınız da.

Gene de ben sadece iyi bir Trabzonsporlu olduğunuzu düşünmek istiyorum.

Yorum

• Ben onu bunu bilmem...Trabzon a şampiyonluk kutlamaya geleceğim...Buna o kadar inanıyorum ki, aksine hiçbir güç inandıramaz...

Satılmış sivas-fener maçının 91. dakikasında 3-4 olunca kalan 50 saniyede bie hala nasıl inanıyorsam, yine öyle inanıyorum...O zaman da hanım "kalk Ali, seneye inşallah derken iki damla yaş süzülüyordu Onun da gözlerinden..." Ben hiç bir şeyin hesabını sormazsam, benim için benden fanatik Trabzonsporlu olmuş hanımımın gözündeki yaşın hesabını soracağım...Ve inanacağım...Bu süreç bizi şampiyon yapacak, inanıyorum...İnanmayan yazmasın arkadaş, tutsun içinde yahu, çok mu zor...
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Biz Bize Yeteriz !!!!

Sakin Olun Arkadaşlar, Abiler gelecek Saldırılara karşı kendimizi Dıştan Değil içten de korumak mı lazım En ufak bir kaos ortamında birbirimizi yememiz mi lazım , Dışarıya karşı Bütünlük göstermek yerine içten içe bir birmizi yiyoruz,bitirmeye çalışıyoruz.

Devam eden bir süreç var Bununla birlikte bilgi kirliliği de had safada hergün yeni bir şey çıkıyor.Bize karşı bu artarak devam edecektir.Buna karşı savunma mekanizmamızı geliştirmek yerine içten yıkmak yanlış olur bence.

Yönetime karşı olanlar , olmayanlar başkanı sevenler sevmeyenler şimdi zamanı değil Bende Karşıyım Başkana ama bu dönem ve süreçte Sergileyecek olduğumuz duruş:Biz Trabzonspor Taraftarı olarak Bütünlükdür.

Tuttuğun takıma güvenmiyorsan o takımı bırak :Paranoyaklığa ve şüpheye Düşünler Trabzonspor Taraftarlığını askıya assın.

''Söz gümüşse ;Süküt altındır.''
              Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
              Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tek başına eksi puanla başlama gibi bir ceza yok diye biliyor.

Küme düşürüp gerek görmesi durunda ek olarak eksi puanla başlatma var.

Doğru hatırlıyorsam tabi ki.

Not: Teyide muhtaç bir bilgidir.
                Bende öyle biliyorum zira bazı arkadaşlar sadece eksi puanla başlatma cezasından bahsediyorlar o bağlamda sordum bende tabi bende emin değilim bu konudan..

Yorum

• erman toroğlu doktürmüş herhal şikayetçi olduğuna göre

Yorum

• Bu şike doğruysa maddi manevi zarara uğratmıştır ki doğru gözüküyor şikayetçi oldum erman t.

Yorum

• İlk olarak moclili_moedani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      erman toroğlu doktürmüş herhal şikayetçi olduğuna göre
                      valla beklerim ondan feneri hiç sevmez fener alehinde ne biliyosa anlatır
                      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• ............................edit lütfen...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arada bir gün var yahuu.
                          abicim demek istiyoki bank asya normal 5 agustosta da baslayabılırdı

Yorum

• İlk olarak Ali Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben onu bunu bilmem...Trabzon a şampiyonluk kutlamaya geleceğim...Buna o kadar inanıyorum ki, aksine hiçbir güç inandıramaz...

Satılmış sivas-fener maçının 91. dakikasında 3-4 olunca kalan 50 saniyede bie hala nasıl inanıyorsam, yine öyle inanıyorum...O zaman da hanım "kalk Ali, seneye inşallah derken iki damla yaş süzülüyordu Onun da gözlerinden..." Ben hiç bir şeyin hesabını sormazsam, benim için benden fanatik Trabzonsporlu olmuş hanımımın gözündeki yaşın hesabını soracağım...Ve inanacağım...Bu süreç bizi şampiyon yapacak, inanıyorum...İnanmayan yazmasın arkadaş, tutsun içinde yahu, çok mu zor...

Bir de benim ADANA'dan kalkıpta ESKİŞEHİR'e gittiğim maçta döktüğüm gözyaşlarının hesabı da verilecek..

O kupa gelecek..(ki o pazartesi günü olan sınavıma moral bozukluğuyla giremeyip okulumu uzatmama sebep olmuştur)
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

ben derdimi gayet güzel anlattığımı düşünüyorum..
                              masum bir yünetim için fazlasıyla sessiz kaldık diyorum..
                              bunu anlamamak mumkun olmadığına göre kişisel meseleler var demektir..
                              foruma ne zaman gelsem, zamanlamadan kıllanan arkadaşlarla karşılaşıyorum..

sen başkan olsan yakmaz mısın ortalığı diyorum yahu, nesini anlamıyorsun?
                              bekleyelim görelim, ben şampiyonluk görmemiş adam değilim ama çok isterim formamı sırtıma geçirip kutlamalara katılmayı..
                              şampiyon olduğumuzda buralarda olmayacaksın falan yollu takılmalara da anlam veremiyorum..
                              yani bana bakarken bu kadar komplocu oluyorsun da şike ve teşvik kapsamında adli gözetimle serbest bırakılmış başkanımıza hangi gözle bakıyorsun?
                              fblilerden farkımız var, bu işlere bulaşmış yönetici trabzonda sokağa çıkamaz..
                              ben bu duruşumuzu seviyorum, yoksa yemişim şampiyonluğu!
                              bir de elbette sağlam hukukçularla hakkımızın aranmasını bekliyorum.. olur da kume düşme kararı açıklanırsa tatmin edici deliller duymak istiyoruz..
                              aksi halde alıştırıla alıştırıla hiç bir gunahımız olmadığı halde kurunun yanında yakılacağız..
                              şu hale bak, şampiyonada şike yapana kupa veriyorlar, ben mahrum kalıyorum..
                              soruşturmada ceza veriyorlar , beni de yakıyorlar..
                              buna musaade edilmemeli..
                              yolu da bugun susmak değil aksine bu konuları ortaya atıp yoka siz ayağınıza yer mi yapıyorsunuz, eften püften gerekçelerle bizi de mi yakma peşindesiniz bakın ayagınızı denk alın surec yakın takıbımızdedir ananızı ağlatırız seklinde taraftara guven ve komploculara da ayar vermekten geçer!
                              benim düşüncelerim boyle, gerisi kişisel meseleler!
                              Dostum tahmin mi yapıyorsun yoksa delillerle mi konuşuyorsun..biliyorsun bu davada deliller konuşuyor..gerisi boş işler..

Varsa delilin koy ortaya görelim..Baransu da açıklıyordu geçen cuma ama hala bir şey koyamadı ortaya..hadi bekliyoruz..neler geldi kulağına..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Bu febe yonetimi neden federasyonun erteleme aciklamasini saygiyla karsiliyoruz dedi. Daha gecen hafa super kupa ertelendigi icin bagirip durdular bi enteresanllik var.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim