Siz hala şike derdinde misiniz yahu. sıktı artık bu konular takım önemli bir maça çıkıyor, o taraflara yönelin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Hepiniz Istanbul usagisiniz, bunuda kabul edin...
Nihat Genc'e gelsin...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz hala şike derdinde misiniz yahu. sıktı artık bu konular takım önemli bir maça çıkıyor, o taraflara yönelin.
Aynen Benfica macina odaklanmaliyiz...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bencede nihat genç çoğu zaman yaptığını yapmış saçmalamışİlk olarak Emre Dumangöz tarafından gönderildiben burda fenebahceyemi yaranıyor yoksa altan göndermemi yapıor inceden anlayamadımNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
bu faikin programını baştan sona izledim , hiç dikkate alınacak bir adam değil adamın işi sadece olayı o kadar karmaşık hale getirmek ki böylece hiç kimsenin bir şeyi görmesini engellemek, adam program boyunca hiçbir savunma yapmadı, sadece basın neden sızdı, böyle yargılama olmaz, ben geçmişte şu şu davalarda da yer aldım, ordada böyle idiialara cevap verdim, şuda şöyle yapmıştı,buda böyle yapmıştı gibi saçma sapan şeyler söyledi ve program boyunca sadece kendisi konuştu, konuşurkende arada hiç boşluk bırakmıyorki birisi bir şey söylerde, cevap veremem, ama hakimin bu zırvaları dinleyeceğine hiç ihtimal vermiyorum, hep eski davaları ile karşılaştırma yapıyor, ama bilmiyor ki geçmişte güçlünün güçsüzü ezmesi ile dava konusu olan ezilenlerin avukatı oldu hep geçmiş davalarında (sincan davası, erdoğanın davası, 28 şubat davaları ile karşılaştırma yapıyor), ama bu davada güçlünün parası olanın, güçsüzü ezdiği bir davada güçlünün avukatı bu durum çok farklı, zaten kendiside söyledi önce bu davayı almak istemediğini, ısrarlar sonucu almış, belli ki kendiside inanmamış.İlk olarak holaysa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizimle ilgili kısımda faik tapeler var dedi ama içeriğinden bahsetmedi. Her ne kadar hukukçu arkadaşlar şike ve teşvik için öngörülen ceza sürelerine bakarak bizim başkan hakkında başka suç nedeniyle kefalet istendiğini belirtmiş olsa da insanın içinde ufak şüpheler uyanmıyor değil. Bu ufak şüpheler iddianame hazırlanıncaya kadar da olacak gibi duruyor maalesef. Bu nedenle teşvik girişiminde bulunmamış olsalar bile bazı vukuatlar nedeniyle kuvvetle muhtemel iddianameye girecek bizim yöneticilere kızmamak elde değil.
Yorum
-
Zageraldr...üstad,seversın yada sevmezsın o senın kararındır.ama iş, adının Trabzonsporla yan yana gelmesıne varırsa,belkı benım belkıde senın veya ıkımızın adı geçmez Trabzonsporla yan yana.ama o zat'ın yaptığı doğrular yanlıslar,kazandırdıkları ve elbette kazandıklarıyla kulübe her başkan gıbı hızmette bulundu.kabul et yada etme.bu hıç bırşeyı değiştırmez.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
ideolojik mi? tr de ideoloji mi vardi..olsa olsa cikar ideolojisi olur..80 sonrasi elit kesim hayatin her alanindan siliniyor iste..kendilerinin yarattigi canavarlarda onlari birer birer ortadan kaldiriyor..hicbirine üzülmüyorum..ne halleri varsa görsünler..İlk olarak Süleyman Eruyar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCevap çok basit,
neden muhalefet bu davaya karşı ise o da bu yüzden karşı,
ideolojik yani,
ben zaten zerre sevmezdim de sevenleri için üzüldüm,KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
dedim ya : en iyi yaptığı şeyi yapmış SAÇMALAMIŞİlk olarak ibrahim tarafından gönderildiBu adamin derdi baska. Biyerlere laf kondurma adina Trabzonlu kimligini hice sayiyo serefsiz.NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
-
egosu tavan yapmis birisi..artik trabzonspor da baskanlik yüzü göremez..nedenini herkes kendine sorsun..oda sorsun..özellikle onun döneminde asbaskanlik yapan kisiler daha trabzonspor un kapisindan iceri adim atamazlar..İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZageraldr...üstad,seversın yada sevmezsın o senın kararındır.ama iş, adının Trabzonsporla yan yana gelmesıne varırsa,belkı benım belkıde senın veya ıkımızın adı geçmez Trabzonsporla yan yana.ama o zat'ın yaptığı doğrular yanlıslar,kazandırdıkları ve elbette kazandıklarıyla kulübe her başkan gıbı hızmette bulundu.kabul et yada etme.bu hıç bırşeyı değiştırmez.
gecende star da bir programa katildi..agzindan bi kere bile trabzonspor cikmadi..acik ve net..adam federasyon baskanligina oynuyor..elinde olsa bu son operasyonun yapilmamasi icin herseyi yapardi..onun gibi adamlar artik türk futbolundan silinip gidecek..En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 24.07.2011, 17:07.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Kardes sen yAnlis basliktasin. Mac basligi baska bir yerde. Gider oraya yazarsin maci sonucu. Bu dava TSun en buyuk davasidir. Asla unutturululmamali sogutlmamali. Biz 30 senedir bir kazik yiyoruz ilk defa hesap sorulacak. Mac hep vardi hep olacak yoksa.İlk olarak KrAl_TsLi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça 3 gün kaldı ama bizim taraftarımız haleda şike derdinde.KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...
Yorum
-
Bu kandırmaca olayı açıklığa kavuşmadan oynanacak maçların bir önemi yok benim için.İlk olarak Nonserviam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiz hala şike derdinde misiniz yahu. sıktı artık bu konular takım önemli bir maça çıkıyor, o taraflara yönelin.
Budan daha önemli bir şey yoktur şu an Türk futbolunda.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum