Ntv sporda rodeo var arkadaşlar çok zevkli, ben boğaları tutuyorum
ya pazartesi ya Salı Hacısalihoğlu radyospor a bağlandı gündemle ilgili medyayı eleştiririken Ntvspor ve Lig tv nin yayınlarına kızmıştı
bakıyorum Ntvspora alakasız alakasız sporlar gösteriyor yok Rodeo yok plaj voleybolu gündem pek umurlarında değil gibi söylenmişti
ben bunlar icin her yerde terör örgütünden daha beter diyorum. muz cumhuriyetci bunlar.
aslinda bunlarin hepsinin kimliklerini alip sinir disi etmek lazim
O kadar Enginar kim alir?
çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Savcılık tarafından Federasyona gönderilen belgelerden bazıları basına sızdı.
Belgelerde Trabzonspor'un tamamen temiz olduğu ancak rakiplerinin Trabzonspor ile oynadıkları maçta prim aldıklarından dolayı Trabzonspor'un da bu yüzden incelemeleri tabi tutulduğu açıkla görülüyor. Federasyon yetkililerinin karar aşamasında olduğu , bir kaç güne kararın açıklanacağı edinilen bilgiler arasında.
Nerde yazıyor bu haber? Hiç bir yerde bualmadım?
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
En son Ömer Faruk61 tarafından düzenlendi; 21.07.2011, 22:17.
Sebep: düzenleme
"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
"Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "
ya pazartesi ya Salı Hacısalihoğlu radyospor a bağlandı gündemle ilgili medyayı eleştiririken Ntvspor ve Lig tv nin yayınlarına kızmıştı
bakıyorum Ntvspora alakasız alakasız sporlar gösteriyor yok Rodeo yok plaj voleybolu gündem pek umurlarında değil gibi söylenmişti
normalde fb tv gibi yayın yapmaları gerekirdi ama çok korkuyorlar siyasetten... rodeo güzelmiş
Yorum