Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adalet, Fenerbahçeyi

Basın, medya Trabzonspor'u düşürecek
    Maalesef öyle bir hava var

Yorum

• Fenerbahçe, Beşiktaş %99 konuşuluyor
      İlla araya Trabzonspor'u da sıkıştırıyorlar. Bu gazeteciler ya biliyor ya sıkıyor..

Yıldırım Demirören de aldığı medya grupları ile iş kendine dönünce Trabzonspor'a saldırmaya başladı.
      @tsmustafakemal
      "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor için... gariban Ankaraspor için...Bursaspor için..."ibreti alem olsun, bir daha kimse yapmaya cesaret edemesin" martavallarıyla...iki gün de kesilen cezalar...muhatabı FB olunca...haftalar geçiyor...bir türlü alınamıyor...bazı arkadaşlar da burada optimist takılmaya devam etsin...

Yorum

• biz benfica yi elersek ki bence eleyecegiz ve fb avrupa kupalarindan men edilirse..biz direkt katilip bursaspor da bizim yerimize play off oynayamaz mi? bursaya bir tur hediye etmis oluruz
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• İlk olarak Tsikopat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            MAA bos kalan Fenerbahce Baskanligi koltugu gorevini layikiyla surdurmeye devam ediyor..

Bizle ilgili varmi? Nevzat Sakar ?
            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Adalet, Fenerbahçeyi

Basın, medya Trabzonspor'u düşürecek
              Katılıyorum .. Hele zaman gazetesinin spor editörü ; Hayri beşer.. Adam aslen trabzonlu fakat atmadıgı solemediği laf kalmadı :@

Yorum

• İlk olarak haymatlos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şahsın yakınlarını andım az önce
                valla hangi birini anacagımı şaşırdım..

demekki topcu degilde gazeteci satın almak daha onemliymiş.
                ah azize ah senin yedi sulaleniiiii..
                hem kendini yaktın hem bizi degdimi lann
                федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  biz benfica yi elersek ki bence eleyecegiz ve fb avrupa kupalarindan men edilirse..biz direkt katilip bursaspor da bizim yerimize play off oynayamaz mi? bursaya bir tur hediye etmis oluruz
                  Benfica'nın günahı ne?
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak sanatik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nedense ama tüm gelismeler fenerin lehine isliyor. Sanki hic bir sey olmamis gibi.

Magdur olan takimlar ne olacak peki ? TFF elbette dikkat etmeli ama önemli olan burda zamaninda dogrulari yapabilmekdir KORKARAK beklemek degil. DOGRULARI yapabilmek.

Dogrulari görmek icinde son 14 günde olup bitenleri takip etmek cok yeterliydi.
                    Fenerin lehine gelişen bir şey yok şu aşamada, sadece zaman uzayınca basın insanları yönlendiriyor ve kamuoyu oluşturmaya çalışıyor.ister istemezde bizler de ümitsizlik oluşuyor.Ama gerçekci düşündüğün zaman zaten basın bunu hep yapıyordu, buna dur diyen adalet sistemi.Onlarda bu işe girerken nelerle karşılaşacaklarını tahmin ediyorlardı.Dolayısı ile fb nin kazandığı bir şey yok.

Şu aşamada resmi olarak mağdur olan takım yok, herkes biliyor neyin ne olduğunu ama resmi olarak belgelenmediği sürece bir anlam ifade etmiyor.Bu şike olaylarını hepimizi bilmiyormuyduk.biliyorduk, es-fb ve es-TS maçlarında bas bas bağırdım bu maçlarda şike, teşvik var diye.Benim gibi herkesde şike olduğunu biliyordu.Basında ki herkes dahil.Şu anda fb yi düşürseler adama sormazlarmı neye istinaden, hangi belgeleri dayanarak düşürdün diye ? Dolayısı ile şu anda karar vermemek korkaklık değil, belgeler geldikten sonra düşüremezler ise dediğin olur.

14. gündür hayatımda izlemediğim kadar tv izledim, nette sürekli son dakika haberlerini takip ettim.Heran bir şey çıkarmı diye...Koyu bir TS taraftarı olarak bende bugün aynı kararı verirdim, hatta kupa maçını bile bir kaç belge görmeden erteletmezdim...
                    Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• İlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Artık iş işten geçti.Hazırlık maçı değil ki bunla oynayacaksınız diyeceksin.Benfica ne olacak ? Direk mi katılacak?
                      böyle düşünmekte haklısın.ama maç oynanmadığı için hala şansımız var.en kötü ihtimalle uefa maçı erteleyerek benfica'nın yeni rakibinin(örneğin;bursaspor)kim olduğunu açıklayacaktır.aksi takdirde trabzonspor'un caş!a gitme hakkı doğar ki uefa bütün şampiyonlar ligini etkileyebilecek bir sonuçla karşı karşıya kalmak istemez.

Yorum

• şu bir gerçek sorusturmanın bizle ilgisi kalmadı belgeler gelicek diyor bu dmektirki artık fb bjk eskişefir ve sivas bu dörtlü arasında geiçyor he bide küçük demiyim ama mütavazı takımlar var mersin var giresun kartal adana bn bunları biliyorum

belgeler verildine göre sorusturma bitti tkaımlar bazında diyer sorusturmalarda ztn küme düşmeler olmaz kişisel cezalar olur hadi hayırlısı olsun

Yorum

• Şampiyonlar Liginde gruplardan başlamamız çok zor geliyor bana. Benfica ile maçımız var. Kura çekilmeden önce yapılması lazımdı.

Yorum

• İlk olarak tufekcib tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum .. Hele zaman gazetesinin spor editörü ; Hayri beşer.. Adam aslen trabzonlu fakat atmadıgı solemediği laf kalmadı :@
                            Bu aslı trabzonlu olupda başka takımları tutanlar neden bu kadar Trabzonspor dusmanı oluyor...
                            Bunlara kucukken çöpmü soktular naptılar Trabzonda
                            федерации геев гей Фенербахче

Yorum

• en dikkat edilmesi bu icra kuruluna katilacak olan isimlerdir. bunun üzerinde durmaliyiz

Yorum

• Ne zirvaliyorlar kac gundur ya yeter TS da kume dusecekmis cart curt.. Ne bu ya.. Ortada bir sey yok baslayacagim Fenerin yanina aday arama cabalarina bunlarin.. Bir de sebeplerini anlatabilseler.. Sunlara mail falan atsak diyecegim attik onceden gerci gormemezlikten geliyorlar anca..
                                Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X