Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• site iptal...
    paraya karşı yetenek ve emeğin savaşı...

Yorum

• stv'deki yorumu dinledim.neredeyse bizden zorla bahsettiler.onlarında zoruna gitmiş.

Yorum

• Forum göçecek

Yorum

• Önce Nevzat Aydın ardından Divan Başkanlık Kurulu'nun açıklaması tam yerinde oldu.Artık basındaki haberlere inanmazsınız umarım.
          -1461 TRABZON-

Yorum

• STV'nin şu Osman Şenher aşkını anlamıyorum!

Yorum

• Kafamı kurcalayan tek bir nokta var. Bugüne kadar yapılan açıklamalar yönetim kurulu imzasını taşırken, neden bu son açıklama Divan Başkanlık Kurulu imzasıyla yayınlandı?
              En son DeAgLeMaNyAq tarafından düzenlendi; 19.07.2011, 15:47.
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Tangerine Dream tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                STV'nin şu Osman Şenher aşkını anlamıyorum!
                Önemsenmeli..
                @tsmustafakemal
                "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• nevzat aydın ın neden acıklama yaptığı anlaşıldı olay tamamdır benim başım dikti şimdi tavan yaptı bu saatten sonra lig geç başlar bu kesin sonrası ne olacak bakalım
                  nasıl bakarsan öyle görürsün
                  neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                  ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• şekipten sonra, iakında itirafını geri çekti. kaynak ntv spor

Yorum

• [QUOTE=DeAgLeMaNyAq;1917874138]Kafamı kurcalayan tek bir nokta var. Bugüne kadar yapılan açıklamalar yönetim kurulu imzasını taşırken, neden bu son açıklama Divan Başkanlık Kurulu imzasıyla yayınlandı?

Yukarıda belirttim

Yorum

• ibrahim akın uygulanan piskolojik baskı sonucu suçu kabul ettim diyor basın açıklamasında
                        Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                        Şenol GÜNEŞ

Yorum

• siteye bakım yapmak lazım cok yavaş zannımca aziz virüsü bulaşmış site yetkilileri bu işe bi çare bulmalı yoksa site çöktü çöküyor benden söylemesi

Yorum

• Akın: Suçlamaları baskıyla kabul ettimSelahattin GÜNDAY / İSTANBUL DHA19 Temmuz 2011Şike soruşturması kapsamsında tutuklanan futbolcu İbrahim Akın, avukatı Hakkı Kurtuluş aracılığıyla yazılı bir açıklama yaptı.Basında yer alan ‘şikeyi İbrahim Akın itiraf etti’ şeklinde çıkan haberler üzerine açıklama yapmak zorunda kaldığını ifade eden İbrahim Akın'ın açıklaması şu şekilde:

“Savcılık sorgum esnasında soruşturma savcısı Mehmet Berk’in şike olayını itiraf etmem halinde tutuklanmayacağım yönündeki beyanları ve uygulamış olduğu psikolojik baskı nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul etmiş bulunmaktayım. Emniyette vermiş olduğum ifadede açıkça reddettiğim hususların savcılıkta kabul edilmiş olmasını temel sebebi bahsetmiş olduğum psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili itirazlarımı ve savunmamı yargılama aşamasında yapacağımı ve gerçek dışı iddiaların tamamını reddettiğimi saygılarımla kamuoyunun bilgilerine sunarım"

Yorum

• itirafi cekmek bu kadar kolay mi yani..
                              isine gelmeyince cek.
                              ibrahim akin coktan sivama moduna gecmis..
                              ulan gencecik adamsin,tr standartlarinda fena bir futbolcuda degilsin..senin ne isin var bu olaylarda..uc kurus icin bu kepazelige degermiydi.
                              veya ingiliz ati icin degermiydii..
                              para sende nasilsa, baska bir suru at cesidi varken bunlara ne gerek var..

Yorum

• İlk olarak DURAS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şekipten sonra, iakında itirafını geri çekti. kaynak ntv spor
                                bunlar iyice komik olmaya başladı yargı ile dalga mı geçiyorlar.Saplanmışlar batağa çırpındıkça batıyorlar.
                                Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                                Şenol GÜNEŞ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim